Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(Venta9 @ 2013 05 05, 14:56)
Matyt seklos nekokios, nes ir mano butent sitie nedaigus, Crown Princ tuoj supuvo , o Marina nedygsta ir  Table King nei s nei 1 nedygo is  5

o pas mane iš dviejų sėklikių išdygo abu g.gif tie table king. Tik vėliau šiek tiek už kitus jie išlindo - sakyčiau paskutiniai. Sudygo man šie abu tai trečiąją sėklikę perleidau. Būč žinojus kad jums nedygsta - būčiau padaiginus ir tą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 05 05, 13:56)
Matyt seklos nekokios, nes ir mano butent sitie nedaigus, Crown Princ tuoj supuvo , o Marina nedygsta ir  Table King nei s nei 1 nedygo is  5

aš moliūgus daiginu kaip ir arbūzus. Šeštadienį ryte ant radiatoriaus uždėjau, šiandien Marina di Chiogga ir Crown Prince po vieną uodegą yra. Table King kol kas miega.
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2013 05 05, 17:12)
dali arbuziku daiginu ant skudurelio  rolleyes.gif per kiek laiko pradeda lyst uodegeles laikant siltai?

aš jas uždėjau ant gyvatuko šeštadienio rytą, dabar grįžus jau uodegyčių raizgalynę radau. Eisiu sodint.
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2013 05 04, 07:57)
kazkuo pradedu stresuoti kad man nepavyks  doh.gif  rolleyes.gif

na jau tik nestresuok pirma laiko. Daigelius tai jau be jokios abejonės užsiauginsi.
Atsakyti
Table King gal dar isdygs, nes lygiai savaite kaip tupi prie gyvatuko dregnai, kietos seklytes, nesupuvusios, bet nerodo uodegytes oa Princai per3 ę dienas supuvo o visos kitos (daug) taippat laikomos puikiausiai sudygo, bet klaida padariau sodindama i vazonelius su daug skyluciu - lenda sakneles per apacia, turbut reiks iskarto persodint kitaip, nes kitokiu vazoneliu nebeturiu, bandysiu iklot celofana i dugna, kitos iseities nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 05 05, 20:28)
Table King gal dar isdygs, nes lygiai savaite kaip tupi prie gyvatuko dregnai, kietos seklytes, nesupuvusios, bet nerodo uodegytes oa Princai per3  ę dienas supuvo  o visos kitos (daug) taippat laikomos puikiausiai sudygo, bet klaida padariau sodindama i vazonelius su daug skyluciu - lenda sakneles per apacia, turbut reiks iskarto persodint kitaip, nes kitokiu vazoneliu nebeturiu, bandysiu iklot celofana i dugna, kitos iseities nezinau.

ai tai gal dar išdigs. Nes iš va visų jūsų duotų šitie man vėliausiai ir iškišo snapus. Maniškiai tupi keturkampiuose vazonėliuose 11*11 cm bet po savaitės jau reiks į lauką kaikuriuos nešt sodint.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 05 05, 20:32)
ai tai gal dar išdigs. Nes iš va visų jūsų duotų šitie man vėliausiai ir iškišo snapus. Maniškiai tupi keturkampiuose vazonėliuose 11*11 cm bet po savaitės jau reiks į lauką kaikuriuos nešt sodint.

[COLOR=yellow]Sveikinu su Mamytes diena. Buvau koncerte Arenoje, sunus uzfundijo. likau patenkinta, nors buvo ir jaunu mamyciu su vaikuciais. Tiek prisisejau iv, moliugu, arbuzu, melionu nezinau kaip ir kur sutalpinsiu, vis per ta goduma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 05 05, 20:44)
[COLOR=yellow]Sveikinu su Mamytes diena. Buvau koncerte Arenoje, sunus uzfundijo. likau patenkinta, nors buvo ir jaunu mamyciu su vaikuciais.  Tiek prisisejau iv, moliugu, arbuzu, melionu nezinau kaip ir kur sutalpinsiu, vis per ta goduma biggrin.gif

na taip taip. Aš jau šiandien uošvijoj matavau akimis žemes kur sodinsis mano moliūgėliai lotuliukas.gif Pavasarį paskutinius du moliūgėlius taip jau skaniai suvalgėm kad net dabar seilė tysta essen.gif
Atsakyti
Kai yra kur papildomai pasodint tai l, gerai o as neturiu , tai atsisakysiu kai kuriu darzoviu, kuriu nedaug naudoju ir galiu turuje nusipirkti o i ju vieta moliugiukus, Kad tik uzderetu, nors ir minimaliai ir tai geriau negu nieko. tikiuos. as optimiste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 05, 18:50)
na jau tik nestresuok pirma laiko. Daigelius tai jau be jokios abejonės užsiauginsi.

jau 1 islindo beveik thumbup.gif tai jau linksmiau biggrin.gif tik siandien truputi gavo mazos temp ~10laipsniu doh.gif nes laiku negrizom namo(prakiurdem abi padangas palei Panevezi, o zapaske 1) siltnamis buvo pradarytas paliktas....o jis diena sildesi siltnamyje.... dabar tai siltai ant palanges tupi...tikiuosi nesureguos i trumpa grudinima blush2.gif
Atsakyti
Mano arbuzai gyvena balkone-naktimis ir +10 tik buna. Netampau as ju. Ale gyvi, sveiki, auga. smile.gif

O moliugam man gaila darzo-sodinu tik kur darzo pakrastyje ir kreipiu voliotis i pieva. Kol jie uzsimezga-pieva buna nusienauta. Zoleje nesislepia.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 05, 21:28)
Mano arbuzai gyvena balkone-naktimis ir +10 tik buna. Netampau as ju. Ale gyvi, sveiki, auga. smile.gif

O moliugam man gaila darzo-sodinu tik kur darzo pakrastyje ir kreipiu voliotis i pieva. Kol jie uzsimezga-pieva buna nusienauta. Zoleje nesislepia.

nu mano dar nepilnai isdyges tai del to pergyvenu....siaip siltnamyje yra jau ir agurkas ir cukiniju kruva ir patisonai isdygo ten bebeunant, tai del ju nepergyvenu... o del to vienintelio auksinio arbuzo tai nerimauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 05, 22:28)

sudygo ir mano moliugu-arbuzu seklos ! VALIO !!!!

Papasakokit kaip i ta pieva leidziat ir kaip ja sienaut galima?

turi pakelt ir laikyt ,kol sienaujama ?
as galvoju gal verta aplink pridet kartono ir kokio sieno ,kad ant jo raizgytusi ir zoles taip neaugtu ?

Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 06, 00:00)
as galvoju gal verta aplink pridet kartono ir kokio sieno ,kad ant jo raizgytusi ir zoles taip neaugtu ?

Žolės ne taip stipriai auga, nes moliūgų lapai dideli ir gerą pavėsį sudaro pievoje. O dėl kartono ir šieno- būkite atsargi, nes jei ilgesnį laiką lyja, tai vaisiai guli ant drėgno nedžiūstančio paviršiaus ir yra didelė tikimybė supūti.
Atsakyti