Įkraunama...
Įkraunama...

Jonavos darželiai

i pakalnute priima nuo 2m, bet jei pasakysi kad neturi kur deti ir reikia i darba, ir jei dar yra kokia laisva vieta, tai turetu priimti, daba direktores keiciasi tai visko gali buti
Atsakyti
QUOTE(jolak @ 2009 10 05, 16:04)
i pakalnute priima nuo 2m, bet jei pasakysi kad neturi kur deti ir reikia i darba, ir jei dar yra kokia laisva vieta, tai turetu priimti, daba direktores keiciasi tai visko gali buti

o kaip ten tuomet dėl puoduko reikalų? Ar yra ten kokie reikalavimai? g.gif
Atsakyti
kiekvienas atsinesa savo puodukus ir yra vietos jiems deti ir vardai surasyti, tai va ir sedi visi ant savo puoduku,tokios lentyneles padarytos puodukams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolak @ 2009 10 05, 19:14)
kiekvienas atsinesa savo puodukus ir yra vietos jiems deti ir vardai surasyti, tai va ir sedi visi ant savo puoduku,tokios lentyneles padarytos puodukams  smile.gif

O jei mes dar nemokame sėdėti ant puoduko kaip tada? verysad.gif
Atsakyti
tai ismokins, po truputi po truputi ir ismoks, pamatys kaip kiti daro ir pats vaikas bandys,
Atsakyti
QUOTE(jolak @ 2009 10 05, 21:57)
tai ismokins, po truputi po truputi  ir ismoks, pamatys kaip kiti daro ir pats vaikas bandys,

Tai kaip supratau, pampersinius vaikučius jie priima bigsmile.gif Nes mes su vyru labai susiginčinome jis sakė, kad vaikas BŪTINAI turi mokėti ant puoduko daryti, nes kitaip nepriima (atseit auklėtojos neužsiema pampersų keitimais) Vat ir kilo namie didžiulės diskusijos doh.gif
Atsakyti
pati vedziau ir prieme savo vyresneli, buvo jam 2m ir 1menuo, tai dar su pampersu buvo, tai buvo balandis, o liepos mene automatiskai pats pradejo daryti i puoduka ir nuo to karto net nakti nereikejo pampersu deti,
Atsakyti
QUOTE(jolak @ 2009 10 06, 08:18)
pati vedziau  ir prieme savo vyresneli, buvo jam 2m ir 1menuo, tai dar su pampersu buvo, tai buvo balandis, o liepos mene automatiskai pats pradejo daryti i puoduka ir nuo to karto net nakti nereikejo pampersu deti,

Labai tau ačiū už išsamią info aciuks.gif
Atsakyti
Ryt ivyks mano vaiko lopselio tevu susirinkimas. Koks tai yra keistas jausmas-eiti i SAVO vaiko susirinkima! wub.gif Dar vienas pirmas kartas
Atsakyti
Na isivaizduoju, man taip pat buvo, smile.gif bet daba jau pripratau.
Kita leliu kai isleisiu idarza, jau i susirinkimus gal vaiksciosim dviese,
vat mano mazius miega, atlaike moteru susiburima, ka tik MARY KAY pristatyma darem, bigsmile.gif tai daba po visu klegesiu miega. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanncy @ 2009 10 01, 19:37)
Sveiki, o man vis dar vargas. verysad.gif  Dvi savaites ejom ir kasdien vos tik pramerkus ryte akytes budavo asaros, praso,kad neitume. Iki pat darzelio verkia, o kai nueinam i grupe tai isvis isterijos, net sirdis plysta,kai matau. Uzsispyres, darzelyje nevalgo nei pusryciu nei pietu, laukia kol ateisiu paimt, alkanas prasedi. Dabar sirgom,dvi savaites namie sedejom,nuo pirmadienio vel i darzeli.Priprato namie but su manim,tai vel bus vargas, kol apsipras. Net nezinau,kaip padet,kad noretu eit pas vaikus. Pasidare ziauriai jautrus,biski kas ir verkia, nakti net prabunda ir verkia, sako, kad neis i darzeli. Nuo manes isvis nei per zingsni nenueina, bijo,kad paliksiu. Siaubas man tas darzelis, vaiko neatpazystu verysad.gif

mano sesers mergaitei taip pat taip buvo, tai ji pasiėmė mergaitę iš darželio ir leido tik kitais metais, tada jau ji pati su dideliu noru ėjo į darželį...
pasitarkite su psichologais, manau, kad visgi nereikia vaiko laužti , jis gali pasijusti nesuprastas ir paliktas...
jei verkimas nepraeis po kiek tai laiko , siūlyčiau Jums gerai pagalvoti apie vaiko auginimą namie 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasunia: 15 spalio 2009 - 08:16
O as manau, kad man pasiseke. Vaikutis labai noriai eina i darzeli, tik tiek kad visiskai nieko nevalgo. Noriu tiketis, kad su laiku prades... Jis sikniukas zino, kad gris namo, o namie gaus valgyti tai, ka jis megsta. Taip ir kencia darzelyje nevalges. Kai einam namo jis jau su asaromis sako, kad valgyti nori doh.gif Nezinau, ka daryti, gal neduoti ir namuose kuri laika, gal prades galvot, kad darzelyje reikia pradet valgyti. Bet tai ziauroka vaiko atzvilgiu. Patarkit, ka daryti?
Atsakyti