Įkraunama...
Įkraunama...

Jonavos darželiai

Sunku cia ka ir patarti, mano pvz ir lb nevalgus, bet darzelyja jis bent pora saukstu tikrai suvalgo pusryc, pietu, vak, aisku visos porcijos jis tikrai nesuvalgo.Bet esme, kad jis vistiek paknaibo to maisto, nes zino kad tenai reikia pavalgyti, o del jusu maziuko sunku ka ir pasakyti, o is kur jus zinot kad visai nevalgo?aukletojos pasako, ar pats vaikas?gal jis vistiek po truputuka paknaibo, nes taip visa diena isbut nevalgiusiam tai jau taip sunkoka, gal net ziauroka ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke-mama @ 2009 10 16, 22:24)
O as manau, kad man pasiseke. Vaikutis labai noriai eina i darzeli, tik tiek kad visiskai nieko nevalgo. Noriu tiketis, kad su laiku prades... Jis sikniukas zino, kad gris namo, o namie gaus valgyti tai, ka jis megsta. Taip ir kencia darzelyje nevalges. Kai einam namo jis jau su asaromis sako, kad valgyti nori doh.gif  Nezinau, ka daryti, gal neduoti ir namuose kuri laika, gal prades galvot, kad darzelyje reikia pradet valgyti. Bet tai ziauroka vaiko atzvilgiu. Patarkit, ka daryti?

o kiek laiko tai tesiais ,kad nevalgo darzelyje,as pasakysiu taip ,pas mus grupeje mergaite ji negere nnevalge menesi laiko,tai jau aukletoja labai grieztai pasodino prie stalo sumaitino pora saukstu sriubos ,ir ka jus manot po 2 dienu ji pradejo valgyti viska pati, ir prie stalo bega pirma.
Atsakyti
Aciu uz nuomones 4u.gif
Jis darzelyje nuo rugsejo 8d. Buvo tokiu stebuklu, kad valgo puse blyno, ar ten puse desreles, kartais sausaini sugriauzia, ar sureli. O siaip jokiu sriubyciu, mesyciu ar pan., kaip as sakau, normalaus maisto nevalgo. Bande jam ir per prievarta ikisti tai jis tokia isterija uzkele, kad Dieve, padek doh.gif . Nezinau kaip cia bus ant saldziu kosyciu ilgai nepagyvensi... Nors obuoliuka koki ar banana suvalgytu... unsure.gif Gal reikia bandyti ir namie duoti tai, ko jis nemegsta... Gydytoja sako-palaikyk badu blink.gif . Greiciau isaugtu sitas nesamones..
Atsakyti
Labuka, o jūsų vaikiukus veda į lauką lopšiukyje? mūsų nuo rugsėjo neveda, įdomu, ar ir kitur taip 4u.gif
Atsakyti
Mes lankom Dobila. Dabar, kai salta ir orai blogi, nebeveda. Ir taip visa lopselio grupe apsisnargliavusi ir kosejanti...
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke-mama @ 2009 10 18, 19:59)
Mes lankom Dobila. Dabar, kai salta ir orai blogi, nebeveda. Ir taip visa lopselio grupe apsisnargliavusi ir kosejanti...

na gal iš tikrųjų taip saugojasi nuo ligų 4u.gif g.gif o kaip Dobilą sekasi lankyti? Vaikiukas patenkintas? 4u.gif

tiesa, paskaičiau, kad nelabai valgo 4u.gif Mūsų auklėtoja pasakojo, kad būna, jok po kelių mėnesių persilaužia pats vaikiukas ir valgo viską thumbup.gif linkiu ir jums to paties 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KYM: 18 spalio 2009 - 19:17
Aciu uz palinkejimus. Taip, Tomukas labai noriai eina i darzeli smile.gif Tik, gaila, apsirgo dabar, temperaturos niekaip nenumusu..
Atsakyti
Sveiki!Noreciau suzinoti kokia situacija siuo metu Pakalnutej,gal kas girdejot?Direktore jau kita?ar yra laisvu vietu?
Atsakyti
sveikos
lopsiuke pakalnuteje vaikus retai vesdavo i lauka, kadangi sunku su jais dar susitvarkyti,
o del direktores, zinau kad dar nera, bet pavaduotoja eina jos pareigas,
o tu neik i darziuka ir paklausk ar yra laisvu vietu, mes tai sausi keliausim, biski bus paauges, nors jis uzrasytas yra, bet pabandysiu
Atsakyti
Siandien buvau darzelyje, savo Tomuko nuotraukyciu paimti. Koks ten triuksmas, linksmybes. Muzika groja, vaikai soka lotuliukas.gif Kiek piesinuku pripiese, aplikacijas dare, o kur dar rudenelio svente... Kiek mano maziukas praleido sirgdamas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke-mama @ 2009 10 26, 13:48)
Siandien buvau darzelyje, savo Tomuko nuotraukyciu paimti. Koks ten triuksmas, linksmybes. Muzika groja, vaikai soka  lotuliukas.gif Kiek piesinuku pripiese, aplikacijas dare, o kur dar rudenelio svente... Kiek mano maziukas praleido sirgdamas  verysad.gif

kiekvienais metais tas pats,spės ir jis padalyvauti mirksiukas.gif wub.gif svarbiausia kad sveiksta mažius thumbup.gif
Atsakyti
Labas. Sia savaite pasiemiau Tomuko nuotraukas, kurias dare darzelyje. Nu bliamba, kokie nemoksos dirba. Vaikui blondinukui nuotraukoje uzdejo geltona fona-galva susilieja su aplinka, ir atrodo, kad nufotografuotos tik akys, nosis ir lupos doh.gif . Pacios galvos nera, plauku nera... Ot biezdariai. Va, bendroje nuotraukoje fonas melynas-iskart vaizdas kitas. Turbut kituose darzeliuose jie irgi fotografavo. Ar jus patenkintos nuotraukomis?
Atsakyti