Įkraunama...
Įkraunama...

Jonavos darželiai

QUOTE(SauleleRu @ 2009 11 13, 12:42)
O kaip faina smile.gif Patikek , as tikrai nesu nusiteikus PRIES aukletojas smile.gif Kaip tik suprantu kox svarbus ir sunkus ju darbas.  4u.gif  Na tai vadinasi musu maziai eis i ta pacia (jau tokia isvada persas g.gif ) Siandien kaip tik einu prasymo rasyt  ax.gif

O kokia tos aukletojos pavarde - as pati pradine mokyla lankiau Jonavoj, tai gal netycia uzpulsiu ant savo mokytojos - na jei ji vyresnio amziaus  blush2.gif

na tai rugsėjo 1-ąją susitksim lotuliukas.gif

ji jauna,iš vyresnių ten dirba Balčiauskienė- pradinukų mokytoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka:) @ 2009 11 13, 13:51)
na tai rugsėjo 1-ąją susitksim lotuliukas.gif

ji jauna,iš vyresnių ten dirba Balčiauskienė- pradinukų mokytoja smile.gif

Tikrai taip smile.gif Jau uzrasiau savo vyresneli, dar maze kartu - tik dar neapsisprendziau ar leist ja ar ne, nes dar vienas beldzias, tai vis vien namie busiu g.gif Iki rugsejo dart laiko daug.

Nea - nepazistu, tokios... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SauleleRu @ 2009 11 13, 14:12)
Tikrai taip smile.gif Jau uzrasiau savo vyresneli, dar  maze kartu - tik dar neapsisprendziau ar leist ja ar ne, nes dar vienas beldzias, tai vis vien namie busiu  g.gif  Iki rugsejo dart laiko daug.

Nea - nepazistu, tokios...  ax.gif

aš tai pailsiu,kai didysis daržiuke būna smile.gif nėra to judesio tiek namie,viska spėju,nes kai didysis namie,tai jam to,tai ano doh.gif nespėju paskui abu lakstyt biggrin.gif

o ir vaikam reik bendravimo su vaikais,aš tik UŽ daržiuką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka:): 13 lapkričio 2009 - 15:38
QUOTE(kristinka:) @ 2009 11 13, 15:30)
aš tai pailsiu,kai didysis daržiuke būna smile.gif nėra to judesio tiek namie,viska spėju,nes kai didysis namie,tai jam to,tai ano doh.gif nespėju paskui abu lakstyt biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edita-edita: 13 lapkričio 2009 - 15:41
QUOTE(kristinka:) @ 2009 11 13, 16:30)

Mano dizkiui kakzaip nelabai norisi su kitais bendraut - tiks ramus krapstukas jisai rolleyes.gif O vat mazesnioji tai ohohohohoo - tikras uraganas, tik spek paskui ja, o ir bendravimo mergina istrskus - kaip paselus prie kitu vaiku lekia... doh.gif Tik beda turiu - per daug prie tevo prisirisus - ne per zingsni nepaleidzia, tai vat ir dvejoju del to darzelio (nors itariu, kad teveliui bus didesne trauma, nei jai paciai lotuliukas.gif )
O atsipust ne tik nuo vaiku, bet ir nuo tevelio db butu ne prosali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SauleleRu @ 2009 11 13, 19:22)
Mano dizkiui kakzaip nelabai norisi su kitais bendraut - tiks ramus krapstukas jisai  rolleyes.gif  O vat mazesnioji tai ohohohohoo - tikras uraganas, tik spek paskui ja, o ir bendravimo mergina istrskus - kaip paselus prie kitu vaiku lekia... doh.gif  Tik beda turiu - per daug prie tevo prisirisus - ne per zingsni nepaleidzia, tai vat ir dvejoju del to darzelio (nors itariu, kad teveliui bus didesne trauma, nei jai paciai  lotuliukas.gif )
O atsipust ne tik nuo vaiku, bet ir nuo tevelio db butu ne prosali  biggrin.gif

ir vienu( kad ramus vaikas) ir kitu atveju (kad padukias) manau tinka darzelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edita-edita @ 2009 11 13, 23:11)
ir vienu( kad ramus vaikas) ir kitu atveju (kad padukias) manau tinka darzelis  smile.gif

Nu nesigincysiu 4u.gif Vyresneliui pabendraut reiktu daugiau, o mazesniai energija isliet su vaikais - o tai broli taaaaip nugainioja, kad tas vos gyvas vakarais lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar reikia į "Saulutės" lopšelį atsinešti savo naktipuodį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 11 17, 22:58)
Ar reikia į "Saulutės" lopšelį atsinešti savo naktipuodį? g.gif

Tikrai ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas!
Gal jau yra uzdarytu darzeliu ar grupiu del gripo karantino?
Atsakyti
na pakalnute tai neuzdaryta tikrai, nes pati savo vedu
Atsakyti
lakštingalėlė irgi neuždaryta,nors pas mus grupėj tik 4 vaikiukai liko blink.gif
mes lepinamės namie ax.gif pasidarėm žiemos atostogas
Atsakyti