Įkraunama...
Įkraunama...

Jonavos darželiai

Gal kas lankot darželį SAULUTE? Kaip ten auklėtojos, nuo kada vaikučius priima, ar patenkinti esat darželių, ar vaikučiai noriai eina ir reikia vesti per prievarta.
Atsakyti
QUOTE(anzelikal @ 2009 12 19, 21:17)
Gal kas lankot darželį SAULUTE? Kaip ten auklėtojos, nuo kada vaikučius priima, ar patenkinti esat darželių, ar vaikučiai noriai eina ir reikia vesti per prievarta.

Na šiaip temoje daug parašyta apie Saulutę, nenoriu labai kartotis ax.gif Mes lankom jau antrus metus ir patenkinti thumbup.gif Į lopšį priima nuo dviejų metukų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lo-lo: 19 gruodžio 2009 - 21:09
QUOTE(anzelikal @ 2009 12 19, 20:17)

Čia priklauso ne nuo darželio, o nuo konkrečios grupės. Mes dabar pratinamės lopšelyje. Lyg sekasi neblogai, dar tik savaitę lankom smile.gif verkia tik paliekamas, paskui elgiasi gražiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maraja @ 2009 11 26, 17:56)
tada kodel vasara mokejimas uz darzeli skiriasi net 100 Lt nuo ziemos???  g.gif
negi vasara vaikui maziau valgyti duoda?

Sorry už netikrą info blush2.gif bet tikrai buvau įsitikinusi,kad moku ir už šildymą.Skambinau į švietimo skyrių ir patvirtino,kad mokam tik už maistą. Eisiu turbūt aiškintis,nes jaučiu,kad ir vėl man priskaičiuoja "kažkokius delspinigius",jau pernai taip buvo.Buhalterė netyčia nepamatė mūsų mokėjimo internetu ir priskaičiavo už 2 mėn ir dar su delspinigiais - gavau sask. 190 LT. doh.gif vos nenumiriau pamačiusi
Atsakyti
QUOTE(maraja @ 2009 12 21, 13:02)
Sorry už netikrą info  blush2.gif  bet tikrai buvau įsitikinusi,kad moku ir už šildymą.Skambinau į švietimo skyrių ir patvirtino,kad mokam tik už maistą. Eisiu turbūt aiškintis,nes jaučiu,kad ir vėl man priskaičiuoja "kažkokius delspinigius",jau pernai taip buvo.Buhalterė netyčia nepamatė mūsų mokėjimo internetu ir priskaičiavo už 2 mėn ir dar su delspinigiais - gavau sask. 190 LT.  doh.gif  vos nenumiriau pamačiusi

kokie dar delspinigiai? blink.gif
gali būti,kad jūs arba iki 25dienos nespėjot sumokėti,ir automatiškai buhalterė suskaičiavo kitą mėnesį už 2 mėnesius. bet nueinat pas buhalterę ir jum perskaičiuoja mirksiukas.gif užtai ir prašo darželiuose,kad iki 25 dienos būtinai susimokėti,nes paskui jos nemato ten,kad sumokėta
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka:) @ 2009 12 21, 17:16)
kokie dar delspinigiai? blink.gif
gali būti,kad jūs arba iki 25dienos nespėjot sumokėti,ir automatiškai buhalterė suskaičiavo kitą mėnesį už 2 mėnesius. bet nueinat pas buhalterę ir jum perskaičiuoja mirksiukas.gif užtai ir prašo darželiuose,kad iki 25 dienos būtinai susimokėti,nes paskui jos nemato ten,kad sumokėta
smile.gif

tada musu darzelis super kitoks blink.gif
nes man sake buhaltere,kad sumoketi reikia iki 16 d. o jeigu nesumoki,tada skaiciuoja uz 2 men ir dar delspinigiai uz nesumokejima,turbut teks dar karteli skambinti i svietimo skyriu ir viska normaliai issisaiskinti ax.gif As kaip visada pesitikedama zmonemis nukenciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maraja @ 2009 12 22, 09:55)
tada musu darzelis super kitoks  blink.gif
nes man sake buhaltere,kad sumoketi reikia iki 16 d. o jeigu nesumoki,tada skaiciuoja uz 2 men ir dar delspinigiai uz nesumokejima,turbut teks dar karteli skambinti i svietimo skyriu ir viska normaliai issisaiskinti  ax.gif  As kaip visada pesitikedama zmonemis nukenciu  blush2.gif

na tikrai keistas darželis g.gif čia kuris? (sory,jei praleidau,gal kur ir rašėt mirksiukas.gif )
na net kai moki už butą tai prie to langelio būna priklijuotas lapukas,kad už meno mokyklą,darželius mokestis imamas iki 25 dienos mirksiukas.gif
išsiaiškinkit,nes tikrai keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka:) @ 2009 12 22, 11:03)
na tikrai keistas darželis g.gif čia kuris? (sory,jei praleidau,gal kur ir rašėt mirksiukas.gif )
na net kai moki už butą tai prie to langelio būna priklijuotas lapukas,kad už meno mokyklą,darželius mokestis imamas iki 25 dienos mirksiukas.gif
išsiaiškinkit,nes tikrai keista g.gif

cia Lakstingalele.Siaip darzelis tai superinis,bet jau buhaltere doh.gif doh.gif doh.gif
pasirodo mokesciu pametimas,tai labai iprastas reikalas.O mokejimus as visus darau internetu,tai nelabai ir zinau terminu blush2.gif
bet labai dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
kas keisciausia, kad daznai ir daug kam pasitaiko buhalteriu ,,nusiskaiciavimai,, , tai kas butu , jei darbovietese taip ,,nusiskaiciuotu pastoviai ? - is darbo ismestu ... kyla klausimas - kokios buhalteres dirba darzeliuose ?
Atsakyti
QUOTE(eirian @ 2009 12 26, 21:46)
kas keisciausia, kad daznai ir daug kam pasitaiko buhalteriu ,,nusiskaiciavimai,, , tai kas butu , jei darbovietese taip ,,nusiskaiciuotu pastoviai ? - is darbo ismestu ... kyla klausimas - kokios buhalteres dirba darzeliuose ?

Kai kieno džiaugsmui ar nelaimei darželiuose buhalterių greit neliks (beje mokyklose irgi)...
Atsakyti
Labukas as gyvenu Airijoj pati gimus ir uzaugus Jonavoj, lankiau Zilvicio vaiku darzeli ir jei kada grysiu savo vaika taip pat vesiu i Zilviti, man asmeniskai ten labai patikdavo smile.gif
Atsakyti
O as lankiau Berzeli... Kai buvau maza, ten buvo labai gera smile.gif Dabar ten seneliu namai..
Atsakyti