Įkraunama...
Įkraunama...

Jonavos darželiai

Labas mamytes, gal galit ka nors papasakoti apie darzeli Pakalnute? Kaip priima vaikucius? Nuo kokio amziaus?Ir ar labai ilgai reikia laukti virtos?
Aciu is anksto uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
super darzelis pakalnute, as esu patenkinta
priima nuo 2m, geriausia uzsirasyti is anksto,
o jei yra vietos visada priima, kartais reikia "paverkti" kad darbas nera kam palikti ir tt. ir atsiranda vieta, net be jokio laukneselio.
mano abu sunus eina, grazu ten, maziuko grupe sutvarkyta, va daba ir rubines spinteles pakeite, tai taip grazu ir malonu
Atsakyti
QUOTE(jolak @ 2010 01 13, 14:33)
super darzelis pakalnute, as esu patenkinta
priima nuo 2m, geriausia uzsirasyti is anksto,
o jei yra vietos visada priima, kartais reikia "paverkti" kad darbas nera kam palikti ir tt. ir atsiranda vieta, net be jokio laukneselio.
mano abu sunus eina, grazu ten, maziuko grupe sutvarkyta, va daba ir rubines spinteles pakeite, tai taip grazu ir malonu

Gaila kad tik nuo 2 metu, nes noreciau leisti nuo rudenio, bet gal vietu nera, nu reikes nueiti man tada ten pasneketi
O su direktore reikia sneketis ?
Atsakyti
JO su direktore, tik daba nauja kazkokia, tai nzn nieko kaip ten su ja
Atsakyti
QUOTE(camilla31 @ 2010 01 07, 23:19)
jungiuosi ir as prie jusu  blush2.gif tai pat lankiau si darzeli,man silti prisiminimai apie ji thumbup.gif

lankiau ir as darzely Berzely mirksiukas.gif ,siaip laaabai mazai ka pamenu ax.gif .tik yra juodai istrige,kad buvo neskanus dziovintu vaisiu kompotas biggrin.gif .tai iki daba prisimenu lotuliukas.gif .o vaikas musu lanko darzely Saulute.
Atsakyti
Labukas smile.gif Gabani, gal aukletojas savo darzelio prisimeni?Kelintais metais i mokykla isejai? As darzelio maista irgi kaip bjaurasti prisimenu. Kotletus koseje uzkasinejau lotuliukas.gif Bet blynai ir varkeciai tikrai skanus budavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke-mama @ 2010 02 03, 14:57)
Labukas smile.gif Gabani, gal aukletojas savo darzelio prisimeni?Kelintais metais i mokykla isejai? As darzelio maista irgi kaip bjaurasti prisimenu. Kotletus koseje uzkasinejau  lotuliukas.gif  Bet blynai ir varkeciai tikrai skanus budavo rolleyes.gif

Si darzely siaip lankiau kokius metus ar du,paskui perkele i kita.tai tikrai nepamenu aukletoju ax.gif o i pirma klase isejau lygtai 85,o gal 84 g.gif,reiktu paskaiciuot g.gif
Atsakyti
Ar yra tokių mamyčiu kurios vaikučius leis į PAKALNUTĘ nuo 2011 rugsejo men į lopšelį
Atsakyti
QUOTE(anzelikal @ 2010 02 09, 14:16)
Ar yra tokių mamyčiu kurios vaikučius leis į PAKALNUTĘ nuo 2011 rugsejo men į lopšelį

Planuojam leisti, jeigu pavyks ir anksčiau smile.gif Gerai būtų bent nuo 2011 pradžios (dabar sūneliui 11 mėn.).
Atsakyti
QUOTE(InetaII @ 2010 01 13, 16:14)
Gaila kad tik nuo 2 metu, nes noreciau leisti nuo rudenio, bet gal vietu nera, nu reikes nueiti man tada ten pasneketi
O su direktore reikia sneketis ?

anksciau, ta prasme nuo metuku ,tik lakstingaleles darzelis jonavoj
Atsakyti
o gal yra mamyciu kurios planuoja nuo siu metu rugsejo vesti vaikucius 2metuku i zilvyti? kokie atsiliepimai apie si darziuka?
Atsakyti

Sveikos JONAVOS mamytes turiu pasiulyma del susitikimo galbut daugiau atsirastu mamyciu jai vienu kartu nusautumia du zuikius siulau organizuoti kasmetini turgeli,kurio metu galetume uz simbolinia kiana parduoti savo vaikuciu isaugtus rubelius ar nenaudojamus zaislus ar mainytis i patinkancius galetume paprasyti sporto sales mokykloje,po turgelio prisestumia prie kavos arbatos stalo ir ragautumia mamyciu keptais pyragais [jau turi tokią šypsenėlę smile.gif] kaip manot ar gera ideja?ar butu norinciu?
Atsakyti