QUOTE(saintlina @ 2013 03 25, 17:23)
Gaudvile, prašom dar receptukų
Pas tave daug vyriškių, gali ir nevalgyti, nors kvepia taip pat labai labai
Tarkim, vakar, anot namiškių, labai kaimiški pietūs buvo. Kiaulienos-jautienos faršas, svogūnas perleistas per mėsmalę, ( prieskoniai pagal pageidavimą) ir ketvirtadalis faršo tūrio šilto virinto vandens, gerai išmaišyti. Nuskustas bulves supjausčiau kelių mm plonio grežinėliais, apibarsčiau smulkintu česnaku ir kmynais, čiut čiut druskos - viską taip pat išmaišyti. Paruoštas faršas buvo išdalintas į molinius indelius ( ar keraminius, kur užkepėlėms skirti būna) ir uždengtas keliais sluoksniais bulvių, kaip čerpinis stogas. Pusvalandžiui uždėjau folgą ant viršaus ir taip kepė orkaitėj (220C) pusvalandį, nuėmus folgą dar 10 min ir psio.
Bulvės su kmynais ir česnakais taip užkvimpa, kad sunku sulaukt, kada pagaliau bus patiekta