Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 19 tema

QUOTE(saintlina @ 2013 03 25, 17:56)
tinka ir į žemę apie kaulavaisius įterpti  smile.gif

O pas mane tai juos vištos sulesa, niekur daugiau nekliūna  smile.gif

Dekui smile.gif

As ir kartais giminaites vistoms nusiunciu ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2013 03 25, 19:52)
taigi palade rase,kad nuo sraigiu,platu taka apibarstyt aplink augalus,ar apie darza..jos nesliauzia,nes joms duria:))ir siaip  praturtina zeme mikroelementais..

dar ir aš čia radau apie lukštų naudą labai trumpai Vis tik atmintis dar nepaveda, tikrai nurūgština žemę Va tik, kad sumalti smulkiai reikia, jei naudos norim didesnės.

Dar čia radau, skaityti 7 puslapį tinka agurkams ir pomidorams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 25 kovo 2013 - 18:09
Teoriškai svogūno geriau nemalt/netrint, nes jis apkarsta ax.gif Man iš tikro jis per aitrus būna, jei sumalu. Visada tik pjaustau, o dar geriau kiek pakepinu, tuomet iš vis būna fantastiško skonio tiek troškiniuose,užkepėlėse ar paprastuose kotletukuose 4u.gif
Atsakyti
Faršą permalu bent du kartus, tai tarpe gaunasi ir svogūnas sumalamas, nespėja sureaguot su oru, kad apkarstų. Tačiau, taip, yra užkepėlių n receptų, kur dedu pjaustytus ir pakepintus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 03 25, 17:29)
Na šaknys viena, gal joms nepatinka, kai tie arbūzai pūva. Kažkuri mamytė rašė, kad raugaliuku  laisto, tai gal čia procesas panašus, tiesiog puvimas ir tiek. Na nežinau. Matysiu pavasarį. Išlaidų tai nebuvo, kaip bus taip. Jei ką, ieškosiu kitų būdų. rolleyes.gif

Kažkuri iš jūsų nuo skruzdėlių siūlė uogiene + mielės. Tikiu, kad padės. Lygiai taip pat su arbūzu. Jis turi surūgti. Daugumai vabzdžių mielės virškinimo sistemije yra mirtis. Vienų mielių jos nė už ką neės, o vat su saldumynu net labai mielai.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 03 25, 20:28)
Kažkuri iš jūsų nuo skruzdėlių siūlė uogiene + mielės. Tikiu, kad padės. Lygiai taip pat su arbūzu. Jis turi surūgti. Daugumai vabzdžių mielės  virškinimo sistemije yra mirtis. Vienų mielių jos nė už ką neės, o vat su saldumynu net labai mielai.

Ačiū 4u.gif , reiškia ne be reikalo lenkiau nugarą
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 25, 16:57)
nuo skruzdžių decį šiandien nusipirkau, paskaičiau kažkurioj temoj, bet perskaičiau instrukciją ir turbūt ranka nepakils nuodų prisipurkšt pas save. Jau raundapas stovi nepradėtas, dar ir tas atsistos šalia smile.gif

Aš jo tai tikrai nepirksiu schmoll.gif pipirinsiu, soda, mielėmis pavaišinsiu nu kažkas tai padės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jolitamaria @ 2013 03 25, 16:54)
Kas sejot morkas ir kitas smulkias seklas su juostelemis ?

Radau internete ,kad galimair namie tokias pasidaryti, tai siandien su dukromis bandem. Gal kas dar taip darote?

Aš šiemet pirmą kartą bandau. Sėti tai tikras smagumėlis tokias suklijuotas sėklas, o kaip retinimas pasiteisins ar ne tai bus matyti ax.gif
Atsakyti
Aš ridikėlius pernai sėjau suklijuotus (tokius pirkau), man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas turit patirties sodinant pankolius?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 25, 18:56)
O pas mane tai juos vištos sulesa, niekur daugiau nekliūna  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Už tai antri metai jokių trašų neperku,pakanka savų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 25, 17:46)
Neradau.. o ir iki siol tiksliai nezinau-kam naudoti kiausiniu lukstus? Nuolat juos renku, pabarstau... bet gal konkreciai kas galit parasyti 4u.gif

be to, ką jau pasakė merginos, dar esu antpilo receptą įdėjus
http://www.supermama...;#entry61690090
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 03 25, 19:55)
Aš jo tai tikrai nepirksiu schmoll.gif  pipirinsiu, soda, mielėmis pavaišinsiu nu kažkas tai padės  biggrin.gif
Papildyta:
Aš šiemet pirmą kartą bandau. Sėti tai tikras smagumėlis tokias suklijuotas sėklas, o kaip retinimas pasiteisins ar ne tai bus matyti  ax.gif

O kaip darotes tas juosteles ?
Gal koks lengvesnis efektyvesnis budas yra ?
Æmes karpom wc popieriu , klijoju su piestukiniais klijais (krakmolas pasibaige) tada dedam seklytes ,o ant virsaus dar viena skiautele-juostele popieriaus . Ant virsaus dedu atplesus tik viena sluoksneli, labai plona. Ir prilipdom ji su pirstasi dregnais.

Pas mus darzas bus naujas ant pievos , vyras , tikiuosi sukals lysves . Tai pagal tas juostas lengviau susiplanuoti kokio dydzio tie darzeliai bus.
Atsakyti