QUOTE(Skliaute321 @ 2013 03 26, 11:42)
Laba diena

aš čia naujokė. norėjau jūsų patarimo ir atsakymų galbūt. papasakosiu savo istorija. aš vartojau kontraceptikus lindynete 30 4,5 metų. nusprendėm susilaukti jau vaikelio pirmo. nutraukiau vartojima kontraceptikų gruodzio men, viską kaip ir pridera.suvartojau iki galo lapelį ir susirgau. sausį ir vasarį nevartojau jau, bet susirgau reguliariai. paskutinį kart sirgau vasario 9 dieną ir keturias dienas (kaip visada). iki dabar nieko

dariausi šianiden testą, kaip ir visda pasirodo primas brūkšnelis- ryškus, o antras pasirodė neryškus toks kaip pirmas, ir ne iš karto, uz kokių 30min. ka tai turėtų reikšti ? gal po kontraceptikų man streikuoja?man ju buvo vėlave vasario mėn mmm, bet dariausi ir rodė blankų, paskui iš vis nerodė ir susirgau. o dabar nei mmm, o testais nesuprantu ar tikėt ar ne. ar ka čia jau man daryt. parašyta kad testo nevertint po 5min. gal kas turit porą išminties žodžių man, kad nusiraminti. ar aš sveika, gal kas su manim jau negerai.
Visu pirma- as kai nutraukiau kt vartojima po ilgo laiko mmm buvo laaabai nereguliarios kol organizmas isivaziavo ivezias vel, tai nepulkit pergyvent iskarto, kad kazkas negerai

Taippat, nevisiem pasiseka per pirmus kelis menesius pastoti, nepulkit i panika ir galvot, kad kazkas negerai, kad nesveika ir tt ir pan
Dabar apie testa, manau kelios is cia pasisakiusiu sulauke pirmo vaiduokliuko po ilgesnio laiko, nei 5 min ir jie pasitvirtino peraugdami i ryskesnius ir ryskesnius testus, tai gali buti, kad ir jusu yra teigiamas, tik dar pati pradzia, uztai vaiduokliukas
Palaukit kelias diena ir pakartokit testa, tada bus aisku, ar ryskeja