Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklių namai...

Ačiū merginos už komentarus ax.gif Na tikiuosi, kad ryškės dar ir viskas bus gerai smile.gif
Aš ir pas visas įžiūrėjau, matyt jau akis atidirbta biggrin.gif Sveikinu visas thumbup.gif Va ką reiškia pavasaris atėjo... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(R'mint @ 2013 03 26, 09:22)

matosi,matosi wub.gif dabar tik ryskekit ir dar syk ryskekit wub.gif
Ohoho,kiek nauju nestukiu pavasaris atnese bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~aura~: 26 kovo 2013 - 12:02
QUOTE(Skliaute321 @ 2013 03 26, 11:42)
Laba diena 4u.gif aš čia naujokė. norėjau jūsų patarimo ir atsakymų galbūt. papasakosiu savo istorija. aš vartojau kontraceptikus lindynete 30 4,5 metų. nusprendėm susilaukti jau vaikelio pirmo. nutraukiau vartojima kontraceptikų gruodzio men, viską kaip ir pridera.suvartojau iki galo lapelį ir susirgau. sausį ir vasarį nevartojau jau, bet susirgau reguliariai. paskutinį kart sirgau vasario 9 dieną ir keturias dienas (kaip visada). iki dabar nieko  g.gif  g.gif  g.gif  unsure.gif  dariausi šianiden testą, kaip ir visda pasirodo primas brūkšnelis- ryškus, o antras pasirodė neryškus toks kaip pirmas, ir ne iš karto, uz kokių 30min. ka tai turėtų reikšti ? gal po kontraceptikų man streikuoja?man ju buvo vėlave vasario mėn mmm, bet dariausi ir rodė blankų, paskui iš vis nerodė ir susirgau. o dabar nei mmm, o testais nesuprantu ar tikėt ar ne. ar ka čia jau man daryt. parašyta kad testo nevertint po 5min. gal kas turit porą išminties žodžių man, kad nusiraminti. ar aš sveika, gal kas su manim jau negerai. verysad.gif  verysad.gif

Visu pirma- as kai nutraukiau kt vartojima po ilgo laiko mmm buvo laaabai nereguliarios kol organizmas isivaziavo ivezias vel, tai nepulkit pergyvent iskarto, kad kazkas negerai 4u.gif Taippat, nevisiem pasiseka per pirmus kelis menesius pastoti, nepulkit i panika ir galvot, kad kazkas negerai, kad nesveika ir tt ir pan 4u.gif 4u.gif
Dabar apie testa, manau kelios is cia pasisakiusiu sulauke pirmo vaiduokliuko po ilgesnio laiko, nei 5 min ir jie pasitvirtino peraugdami i ryskesnius ir ryskesnius testus, tai gali buti, kad ir jusu yra teigiamas, tik dar pati pradzia, uztai vaiduokliukas mirksiukas.gif
Palaukit kelias diena ir pakartokit testa, tada bus aisku, ar ryskeja 4u.gif
Atsakyti
Na aš tiek daug visko ir visur prisiskaiciau, kad visko galvoju. Skaičiau kad įmanoma pastoti ir per pirmus mėnesius smile.gif na užsirasiau pas savo gine 28 D smile.gif kaip tik per savo gimtadienį. Kazin ar nebus dovana smile.gif 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Skliaute321 @ 2013 03 26, 12:10)
Na aš tiek daug visko ir visur prisiskaiciau, kad visko galvoju. Skaičiau kad įmanoma pastoti ir per pirmus mėnesius smile.gif na užsirasiau pas savo gine 28 D smile.gif kaip tik per savo gimtadienį. Kazin ar nebus dovana smile.gif 4u.gif  nestuke.gif

Taip, imanoma pastot iskarto drinks_cheers.gif tik jus taip paraset, kad atrode, jau ir problemu spejot prisigalvot tuos 2 menesius nepastojus mirksiukas.gif geriau nusileiskit krauja ir pasakys laukiates ar ne, nes skanas po 2 dienu dar gali nieko neparodyti, nes jei siandien rodo vaiduokliuka, tai tik pati pati pradzia dabar 4u.gif
Atsakyti
Tai man jau nėra mmm jau nuo vasario 9 dienos smile.gif tai gal jau pats laikas eiti pas gine? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skliaute321 @ 2013 03 26, 12:28)
Tai man jau nėra mmm jau nuo vasario 9 dienos smile.gif tai gal jau pats laikas eiti pas gine?  unsure.gif

mmm gali buti nereguliarios tik nustojus naudoti kontraceptikus, dazniausiai del to, kad ir O buna nereguliari kol organizmo hormonai atsistato. Tai gali buti, kad jusu O buvo veliau si menesi, uztai ir testas tik lengvai teigiamas pakolkas smile.gif jei pergyvenat del mmm nebuvimo, tada taip- gerai pasitikrinti. Bet jei galvojat, kad laukiates, tada as jusu vietoj pirma eiciau krauja nusileist, kad pasitikrint del nestuke.gif o tik po to eiciau problemu pas gine ieskot 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus smile.gif manau eisiu pas savo gine, o ji jau pasakys kas ir kaip smile.gif o gal jus teisi ir aš be reikalo jaudinuosi 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Skliaute321 @ 2013 03 26, 12:41)
Ačiū už atsakymus smile.gif manau eisiu pas savo gine, o ji jau pasakys kas ir kaip smile.gif o gal jus teisi ir aš be reikalo jaudinuosi  4u.gif  drinks_cheers.gif

sekmes, tikiuosi sulauksit norimu naujienu wub.gif
as kai kt meciau pirma karta po 6 metu naudojimo, mmm buvo kas 4-10 savaiciu ir po puses metu visus tyrimus perejau ir jokios kitos priezasaties tam nerado, kaip tik kt nutraukimas mirksiukas.gif bet mes tuo metu neplanavom nestuke.gif tai tik pasake, kad gali but, kad uztruks ilgiau pastot kai jau bandysim, bet ir tas aciu D nepasiteisino biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Tiesioginė nuoroda:
http://xes.lt/di-P0TH.jpg
Va galit pažiūrėti mano vaiduokliuka ,tikiuosi rodys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2013 03 26, 01:36)
Karalinda, realiai ryskesni nei nuotraukoj, man abejoniu del ju ner smile.gif ryte pakartosiu. O DPO tiksliai nzn, bus apie  13-14 dpo mazdaug. Penktadieni absoliuciai jokio vaiduoklio dar nebuvo.

Nieko nematau, bet tikiuos, nuojauta jūsų neapgauna wink.gif

Vaterlo sveikinu!!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WannaBeWithYou: 26 kovo 2013 - 12:55
QUOTE(Skliaute321 @ 2013 03 26, 12:53)
Tiesioginė nuoroda:
http://xes.lt/di-P0TH.jpg
Va galit pažiūrėti mano vaiduokliuka ,tikiuosi rodys thumbup.gif

cia jau net nevaiduokliukas, bet ryskiai teigiamas bigsmile.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti