Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklių namai...

QUOTE(Skliaute321 @ 2013 03 26, 13:53)
Tiesioginė nuoroda:
http://xes.lt/di-P0TH.jpg
Va galit pažiūrėti mano vaiduokliuka ,tikiuosi rodys thumbup.gif

Nu jau žadėjau ką nors užvelt dėl trizniojimo, o čia nuostabiausiai teigiamas NT pas tave - vaiduokliu vadini dar jį wub.gif tyliai sveikinu drinks_cheers.gif wub.gif

QUOTE(-Vakare- @ 2013 03 26, 14:11)
as dar skano neturejus, tai dar nezinau  schmoll.gif  giminej yra dvynuku, bet bus matyt kas ten pas mane tupi  wub.gif

dvynukai eina per moterišką liniją mirksiukas.gif jei vyras iš dvynukų neturi reikšmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotytė @ 2013 03 26, 19:39)
Nu jau žadėjau ką nors užvelt dėl trizniojimo, o čia nuostabiausiai teigiamas NT pas tave - vaiduokliu vadini dar jį  wub.gif tyliai sveikinu  drinks_cheers.gif  wub.gif
dvynukai eina per moterišką liniją  mirksiukas.gif jei vyras iš dvynukų neturi reikšmės  mirksiukas.gif

mano mamos sesuo su broliu dvynukai smile.gif bet gine kolkas mate viena,reiskias prasisukau nuo sito dvigubo dziaugsmo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotytė @ 2013 03 26, 17:39)
dvynukai eina per moterišką liniją  mirksiukas.gif jei vyras iš dvynukų neturi reikšmės  mirksiukas.gif

Tai is mano gimines tas ir yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Na stai, rodaus, kaip ryskeju smile.gif Dabar jau pirmasis testukas atrodo lyg be jokios juosteles biggrin.gif Na, bet matos matos,labiau patyrusios vaiduokliu medziotojos matys lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biti atskrend: 27 kovo 2013 - 09:56
QUOTE(biti atskrend @ 2013 03 27, 10:55)
Na stai, rodaus, kaip ryskeju smile.gif Dabar jau pirmasis testukas atrodo lyg be jokios juosteles  biggrin.gif Na, bet matos matos,labiau patyrusios vaiduokliu medziotojos matys  lotuliukas.gif

gražu žiūrėt wub.gif
Atsakyti
biti atskrend, tai jau galima po truputį sveikint wub.gif

Mano šiandieninis vaiduoklis (24CD arba 10DPO)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R'mint: 27 kovo 2013 - 10:30
[quote=biti atskrend,2013 03 27, 08:55]
Na stai, rodaus, kaip ryskeju smile.gif Dabar jau pirmasis testukas atrodo lyg be jokios juosteles biggrin.gif Na, bet matos matos,labiau patyrusios vaiduokliu medziotojos matys lotuliukas.gif

grazu! tylus sveikinimai 4u.gif

[quote=R'mint,2013 03 27, 09:30]

cia irgi jau teigiamas, sveikinimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Na merginos jaučiasi, kad gandrai sugrįžta smile.gif Visoms linkiu tik ryškėti 4u.gif
QUOTE(vikta @ 2013 03 26, 12:29)
na, kiek nauju nestukiu smile.gif sveikinimai
laukiu nesulaukiu kada as galesiu pradeti planuoti

Aš tai laukiu nesulaukiu nors 10 Dpo, tiek prisižiūrėjau vaiduokliukų, kad jau beveik įtikėjau, kad ir aš tokį galiu išvysti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanel1 @ 2013 03 27, 13:20)
Na merginos jaučiasi, kad gandrai sugrįžta smile.gif Visoms linkiu tik ryškėti 4u.gif

Aš tai laukiu nesulaukiu nors 10 Dpo, tiek prisižiūrėjau vaiduokliukų, kad jau beveik įtikėjau, kad ir aš tokį galiu išvysti  blush2.gif

ką tik nupasakojai mano savijauta smile.gif kai šitiek prisižiūri vaiduoklių tai tikrai atrodo kad tau jau irgi pavyko smile.gif

sveikinimai visoms naujai iskeptoms neštukems mirksiukas.gif wub.gif mes laukiam virusiuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2013 03 27, 09:55)
Na stai, rodaus, kaip ryskeju smile.gif Dabar jau pirmasis testukas atrodo lyg be jokios juosteles  biggrin.gif Na, bet matos matos,labiau patyrusios vaiduokliu medziotojos matys  lotuliukas.gif

grazu ziuret wub.gif sveikinimai 4u.gif

QUOTE(R'mint @ 2013 03 27, 10:30)
biti atskrend, tai jau galima po truputį sveikint wub.gif

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Vakare-: 27 kovo 2013 - 11:48
R'mint wub.gif puikiausi II wub.gif
biti atskrend wub.gif ryškėja,sekmes naujoms nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi uz visas vaiduokliaujancias smile.gif Ryskekit. mirksiukas.gif
Atsakyti