Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklių namai...

QUOTE(inguce @ 2013 05 01, 16:38)
parodyk kas ten gavos  smile.gif

foto nesimato uztad ir klausiu ar neigiami easy cup turi ta pilka juostele nes pas mane nesuprasi lyg rausva lyg pilka.... nesuprasi, nesakykit kad kraujo eiciau darytis nes dabar neiseina man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inguce @ 2013 05 01, 13:24)
visu tryju dienu testukai.lygtais ryskeja... http://www.part.lt/p...91ac64b5159.jpg
Papildyta:
o as nzn cia kitu istaigu tik poliklinika ir privacius pediatrus vaikui.su pirmu nestumu nuejau patikrint krauja tai jie sake nieko nezynau reikia ne tik krauja tikrint.atseit jie taip lengvai nei is sio nei is to neraso

QUOTE(coliukexxx @ 2013 05 01, 17:08)
Jungiuosi i Jusu bureli  4u.gif
jau netoli sav (4-5 d.) kaip turejo but mm
Pasidariau testuku pora siryt, ir ant abieju buvo neryski antra juostuke.
Ka manote?  g.gif
Foto darytos praejus po testuko 4-5 val., bet ryskumas buvo panasus ir praejus keliom minutem po testuko atlikimo. Gal tik kairysis testukas biski paryskejo bet ir tai man rodos kad nelabai.
My Webpage

manau,mergytes jus abi jau galima sveikint wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2013 05 01, 18:12)
manau,mergytes jus abi jau galima sveikint  wub.gif  wub.gif  wub.gif

as dar kolkas nedekosiu nes dar pabegs...
Atsakyti
QUOTE(coliukexxx @ 2013 05 01, 16:08)
Foto darytos praejus po testuko 4-5 val., bet ryskumas buvo panasus ir praejus keliom minutem po testuko atlikimo. Gal tik kairysis testukas biski paryskejo bet ir tai man rodos kad nelabai.
My Webpage

Puikus NT smile.gif Sveikinu.
Atsakyti
As irgi dar nedekosiu.. maza ka unsure.gif
Skambinsiuos ryt is pat ryto savo ginei gal kraujuka nusius padaryti nes turbut apziuros metu dar nesimatytu g.gif

QUOTE(inguce @ 2013 05 01, 18:15)
as dar kolkas nedekosiu nes dar pabegs...

Atsakyti
pas mus anksciausiai priema nuo 6-7savaites verysad.gif
Atsakyti
Stai mano rytinukas ax.gif
Abejoniu kazkaip maziau nei vakar thumbup.gif nestuke.gif
Kaip manot kraujo tyrimuka man dar verta darytis? Pas gydytoja sia sav nepateksiu sad.gif O taip knieti suzinoti ar tikrai tikrai taip bigsmile.gif
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukexxx: 02 gegužės 2013 - 06:08
QUOTE(coliukexxx @ 2013 05 02, 06:02)
Stai mano rytinukas  ax.gif
Abejoniu kazkaip maziau nei vakar  thumbup.gif  nestuke.gif
Kaip manot kraujo tyrimuka man dar verta darytis? Pas gydytoja sia sav nepateksiu sad.gif O taip knieti suzinoti ar tikrai tikrai taip  bigsmile.gif
My Webpage

sveikinimai! As asmeniskai manau, kad pinigu ismetimas su tokiu testu dar krauja leistis wink.gif ir pas gydytoja ner ko skubet, jei nera tepliojimu, pradzioj jie nieko negali matyt/pasakyt schmoll.gif palaukit kokios 7-8 savaites, kai jau sirdele gali pamatyt, nes kitaip merginos nulekia pirmom savaitem, paskui nervinasi, kad puslytes nemate, ar kad ko puslytej nemate, ar kad dydis neatitinka, ar kad sirdele dar neplaka ir tt ir pan, o praeina tos kelios savaites ir ziurek viskas buvo tvarkoj, be reikalo nervai buvo... Todel manau geriau palaukt tas kelias savaites pilveli glostant ir nesinervuot be reikalo wub.gif bet cia tik mano nuomone, kiekvienas daro kaip jam geriau atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukexxx @ 2013 05 02, 07:02)
Kaip manot kraujo tyrimuka man dar verta darytis? Pas gydytoja sia sav nepateksiu sad.gif O taip knieti suzinoti ar tikrai tikrai taip  bigsmile.gif
My Webpage

Teigiamas tavo NT - nemėtyk pinigėlių kraujo tyrimam ir mėgaukis nėštumu, kol neprasidėjo visokie piktuliukai mirksiukas.gif Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
My Webpage

Jokių tyrimų čia nereik schmoll.gif viskas ir taip aišku wink.gif Sveikinu.
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2013 04 30, 18:16)
Oj mergyt  wub.gif
Didziules sekmes ateinancius 9 menesius  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Smagu, kai pavyksta is nesulaukianciu gandro temos mergaitems, man ten lyg antri namai buvo jau, tai uz kiekviena labai spaudziu kumstukus  ax.gif
Lauksim taves nestukiu temoje, kur laukiasi po OS  ax.gif
QUOTE(Vaterlo @ 2013 04 30, 18:19)
DamaMama, kaip suprantu, ilgas kelias buvo svajonės link, tad tik dar kartą noriu pasveikinti ir palinkėto lengvo nešiojimo. Saugok save ir tą mažą stebuklą, kuris Tavyje užgimė.
Aš savo svajonės ir ilgai laukiau.

Ačiū, tikrai sunku buvo tiek kantrybės turėti.. Dar kartą ačiū wub.gif

QUOTE(Akva17 @ 2013 05 01, 14:53)
Nepergyvenk, kad nera ryskios abi juosteles smile.gif mano HCG 1338, o buvo vaiduoklis, pan kaip pas tave smile.gif nors su tokiu skaiciuku manau turejo buti jau rysku rysku smile.gif

O kiek Tau DPO buvo, kai HCG dareisi?

My Webpage

Be abejonių nestuke.gif !!!!!! Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DamaMama @ 2013 04 30, 15:01)
Aš laukiuosi wub.gif  HCG 181  smile.gif

4u.gif wub.gif

QUOTE(Akva17 @ 2013 05 01, 09:02)
  tai hcg 1338  wub.gif

4u.gif wub.gif
Atsakyti