Pritariu Kotytei ir HappyAngel
jau pirmai rasiau savo nuomone del lekima pas gydytoja vos suzinojus... bet uz tai ir lekia, kad prisiskaito visokiu istoriju ir iskart su baime nuo II pamatymo sedi
atrodo tokia laime, kai pamatai tuos II, tai kam ja temdyt blogom mintim ir rupesciais
leiskit sau pasidziaugt ta naujiena
kaip ir pergyvenimai, kad nera vienokiu ar kitokiu simptomu (oi, siandien krutine nejautri, ar maziau jautri- gal kas negerai???)
Ramybes ir daugiau geru minciu visom
Niekas net nesiruosia malt i miltus, o ir ner uz ka, cia gi nuomone jusu
Draugiu pavyzdziai, o ir internete jau spejau visko prisiskaityti..
O dar pilva apacioj dilgcioja visa diena radau straispniu kur raso kad negimdinio nestumo (persileidimo) pozymiai tai ir sustresavau
Matyt kad jus teisios
Aciu visoms atsakiusioms i mano klausimus
O dar pilva apacioj dilgcioja visa diena radau straispniu kur raso kad negimdinio nestumo (persileidimo) pozymiai tai ir sustresavau
Matyt kad jus teisios
QUOTE(Kotytė @ 2013 05 02, 14:00)
Šiaip patariama eiti vėliau apie 6-8sav tada jau ir širdutę matys. O apie tuos negimdinius tai biškiuka neįsikertu - tik sužino, kad laukiasi ir iškart apie blogiausią galvoja apie visokius negimdinius ir persileidimus, kodėl visada nusitaikiama blogai, kai reikia džiaugtis.....
galit užmėtyt pomidorais akmenim, bet aš nesuprantu, kodėl tik apie blogiausia galvojama?... jei būtum turėjus nelaimę tai suprasčiau, kažkokia baimė būtų, bet dabar tik pradėjo planuoti, pavyko pastoti greitai ir...... biškiuka optimistiškiau patarčiau žiūrėt į nėštumą arba mažiau skaityti forume nelaimingas istorijas ypač jei pačiai neteko tai patirti.....
Vsio pasakiau ką norėjau, dabar galit į miltus sumalti, nes žinau daug kam nepatinka kai į akis tiesa sakoma.....
Vsio pasakiau ką norėjau, dabar galit į miltus sumalti, nes žinau daug kam nepatinka kai į akis tiesa sakoma.....
Coliukexxx, atsipalaiduokit, leiskit tam žirniukai ramiai augti
geriau paskaityki gerų istorijų, juk jų žymiai daugiau
QUOTE(coliukexxx @ 2013 05 02, 15:24)
Matyt kad jus teisios

Matyt kad jus teisios
oi mažiau skaityk
visa nėštumą išvaikščiojau rami kaip belgas
QUOTE(coliukexxx @ 2013 05 02, 14:24)
Matyt kad jus teisios

Matyt kad jus teisios
Pilvą ir dilgčios, ir maus, ir temps, tarpais gali atrodyti, kad ir mmm tuoj pramuš
Paskaitykite temas apie nėštumo požymius, pilvo maudimus ir pamatysite, kad Jūs - tikrai ne vienintelė, kuriai pilvuką dilgčioja
QUOTE(Kotytė @ 2013 05 02, 13:00)
Šiaip patariama eiti vėliau apie 6-8sav tada jau ir širdutę matys. O apie tuos negimdinius tai biškiuka neįsikertu - tik sužino, kad laukiasi ir iškart apie blogiausią galvoja apie visokius negimdinius ir persileidimus, kodėl visada nusitaikiama blogai, kai reikia džiaugtis.....
galit užmėtyt pomidorais akmenim, bet aš nesuprantu, kodėl tik apie blogiausia galvojama?... jei būtum turėjus nelaimę tai suprasčiau, kažkokia baimė būtų, bet dabar tik pradėjo planuoti, pavyko pastoti greitai ir...... biškiuka optimistiškiau patarčiau žiūrėt į nėštumą arba mažiau skaityti forume nelaimingas istorijas ypač jei pačiai neteko tai patirti.....
Tikrai džiaugtusi, kad
Kad man tokia laimė
QUOTE(Maidenana @ 2013 05 02, 12:07)
o negalejai apsiskaiciuoti su mmm? tai pasidaryk tu jau ta NT, ka?
nu gi laukiam... nekankins nei saves nei musu. jau zinosi ir busi rami galva, o cia dabar - spelioji...
As skaiciuoju mm elektroniniame kalendoriuje, ten viskas tiksliai kaip vaistinej, bet jauciu eilini karta ciklas susdurniavo ir tiek
sveikos vaiduokliu medziotojos
as vel sugryzau pas jus.pirmasis testukas buvo 04.29.vaiduokliavo. 04.90beveik isnyko o 05.01 vos ryskesnis uz pirmaji http://www.part.lt/p...91ac64b5159.jpg
siandien pasydariau kitokios firmos testukas bet vis dar vaiduokliukas http://www.part.lt/p...faa0d207588.jpg
kodel taip yra? kodel neryskeja?
siandien pasydariau kitokios firmos testukas bet vis dar vaiduokliukas http://www.part.lt/p...faa0d207588.jpg
Inguce, nepasakyčiau, kad neryškėja.
Be to, ryškėjimą/neryškėjimą manau galima vertinti tik darantis tos pačios firmos testus. O mmm jau vėluoja?
Be to, ryškėjimą/neryškėjimą manau galima vertinti tik darantis tos pačios firmos testus. O mmm jau vėluoja?
Gal testuku jautrumas skirias?
inguce, sunku vertinti ryškėjimą/neryškėjimą, kai kitos firmos testas darytas 
Oi, nepaskaičiau, kad Azul tą patį parašiusi
Oi, nepaskaičiau, kad Azul tą patį parašiusi
QUOTE(coliukexxx @ 2013 05 02, 13:12)
Visgi pameciau pinigelius
Neistveriau nepasidarius kraujo tyrimuko. O gi HCG rodo 3700. Nete randu info kad cia 4-5 sav. Tai visko gali but
Bet vistiek dar negaliu patiket
Dar palauksiu gines, nes gi kiek zinau gali buti ir negimdiniai nestumai, o tokiais atvejais HCG rodo kaip ir iprastinio nestumo atveju. Bet gal klystu ?
Neistveriau nepasidarius kraujo tyrimuko. O gi HCG rodo 3700. Nete randu info kad cia 4-5 sav. Tai visko gali but
Bet vistiek dar negaliu patiket
Dar palauksiu gines, nes gi kiek zinau gali buti ir negimdiniai nestumai, o tokiais atvejais HCG rodo kaip ir iprastinio nestumo atveju. Bet gal klystu ?
Tikrai, atsipalaiduok ir leisk kruopytei tvirtintis....
QUOTE(inguce @ 2013 05 03, 08:25)
sveikos vaiduokliu medziotojos
as vel sugryzau pas jus.pirmasis testukas buvo 04.29.vaiduokliavo. 04.90beveik isnyko o 05.01 vos ryskesnis uz pirmaji http://www.part.lt/p...91ac64b5159.jpg
Skirtingos firmos, gal jautrumai skiriasi. Man tas pats buvo. Vieni rodė gan ryškiai antrą brūkšnį, o kito vos įžiūrėjau (praėjus dviem dienom).