Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklių namai...

Pritariu Kotytei ir HappyAngel drinks_cheers.gif jau pirmai rasiau savo nuomone del lekima pas gydytoja vos suzinojus... bet uz tai ir lekia, kad prisiskaito visokiu istoriju ir iskart su baime nuo II pamatymo sedi doh.gif atrodo tokia laime, kai pamatai tuos II, tai kam ja temdyt blogom mintim ir rupesciais schmoll.gif leiskit sau pasidziaugt ta naujiena wub.gif kaip ir pergyvenimai, kad nera vienokiu ar kitokiu simptomu (oi, siandien krutine nejautri, ar maziau jautri- gal kas negerai???) doh.gif Ramybes ir daugiau geru minciu visom 4u.gif
Atsakyti
Niekas net nesiruosia malt i miltus, o ir ner uz ka, cia gi nuomone jusu 4u.gif
Draugiu pavyzdziai, o ir internete jau spejau visko prisiskaityti..
O dar pilva apacioj dilgcioja visa diena radau straispniu kur raso kad negimdinio nestumo (persileidimo) pozymiai tai ir sustresavau ax.gif
Matyt kad jus teisios 4u.gif
Aciu visoms atsakiusioms i mano klausimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Kotytė @ 2013 05 02, 14:00)
Šiaip patariama eiti vėliau apie 6-8sav tada jau ir širdutę matys. O apie tuos negimdinius tai biškiuka neįsikertu - tik sužino, kad laukiasi ir iškart apie blogiausią galvoja apie visokius negimdinius ir persileidimus, kodėl visada nusitaikiama blogai, kai reikia džiaugtis.....  g.gif  galit užmėtyt pomidorais akmenim, bet aš nesuprantu, kodėl tik apie blogiausia  galvojama?... jei būtum turėjus  nelaimę tai suprasčiau, kažkokia baimė būtų, bet dabar tik pradėjo planuoti, pavyko pastoti greitai ir...... biškiuka optimistiškiau patarčiau žiūrėt į nėštumą arba mažiau skaityti forume nelaimingas istorijas ypač jei pačiai neteko tai patirti.....
Vsio pasakiau ką norėjau, dabar galit į miltus sumalti, nes žinau daug kam nepatinka kai į akis tiesa sakoma.....

Atsakyti
Coliukexxx, atsipalaiduokit, leiskit tam žirniukai ramiai augti 4u.gif geriau paskaityki gerų istorijų, juk jų žymiai daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukexxx @ 2013 05 02, 15:24)
Niekas net nesiruosia malt i miltus, o ir ner uz ka, cia gi nuomone jusu  4u.gif
O dar pilva apacioj dilgcioja visa diena radau straispniu kur raso kad negimdinio nestumo (persileidimo) pozymiai tai ir sustresavau  ax.gif
Matyt kad jus teisios  4u.gif 
Aciu visoms atsakiusioms i mano klausimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

oi mažiau skaityk mirksiukas.gif aš atsimenu kai pastojau su pirmu viskas buvo thumbup.gif aišku užsiregistravau nėštukių temoj kur pagal mėnesius, ir pradėjo ten mergaitės kristi... ir kraujuoti ir visa kita, aš tikrai neėmiau į galvą nes puikiai žinojau kad man taip nebus, bet kai dvi naktis iš eilės pradėjau sapnuoti kad kraujuoju ir visa kita, mečiau visus forumus ir nebekišau ten nosies supratau kad tai ne man, nors nieko sau netaikiau, bet matyt pasamonę tai išties veikia smile.gif ir dabar kai pastoju apsidžiaugiu, pasidalinu savo laime blush2.gif ir nebekišu nosies į forumus.. nors jau ir turėjau vieną nelaimę, bet tikrai nesijaudinsiu ir nesakysiu o kas jeigu g.gif jeigu viskas yra gerai tai puiku, tuo ir reikia džiaugtis, jei jau kas ne taip tada gali ieškotis pagalbos smile.gif jeigu lemta tai kad nervuosiesi visą nėštumą tikrai nepadės augančiai naujai gyvybei smile.gif
visa nėštumą išvaikščiojau rami kaip belgas smile.gif ir darbas buvo ramus smile.gif ir vyras beproto myli ir mylėjo smile.gif ir visa kita buvo puiku smile.gif tai ir auginu dabar neįtikėtinai ramų, protinga ir gražų mažą vyruką smile.gif ko kiekvienai ir linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukexxx @ 2013 05 02, 14:24)
Niekas net nesiruosia malt i miltus, o ir ner uz ka, cia gi nuomone jusu  4u.gif
O dar pilva apacioj dilgcioja visa diena radau straispniu kur raso kad negimdinio nestumo (persileidimo) pozymiai tai ir sustresavau  ax.gif
Matyt kad jus teisios  4u.gif 
Aciu visoms atsakiusioms i mano klausimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pilvą ir dilgčios, ir maus, ir temps, tarpais gali atrodyti, kad ir mmm tuoj pramuš biggrin.gif Viskas čia normalu, gimda priima naują gyventoją, pamažu auga, didėja, organizmas pokyčiams aktyviai ruošiasi smile.gif
Paskaitykite temas apie nėštumo požymius, pilvo maudimus ir pamatysite, kad Jūs - tikrai ne vienintelė, kuriai pilvuką dilgčioja smile.gif http://www.supermama...;#entry62327012
Atsakyti
QUOTE(Kotytė @ 2013 05 02, 13:00)
Šiaip patariama eiti vėliau apie 6-8sav tada jau ir širdutę matys. O apie tuos negimdinius tai biškiuka neįsikertu - tik sužino, kad laukiasi ir iškart apie blogiausią galvoja apie visokius negimdinius ir persileidimus, kodėl visada nusitaikiama blogai, kai reikia džiaugtis.....  g.gif  galit užmėtyt pomidorais akmenim, bet aš nesuprantu, kodėl tik apie blogiausia  galvojama?... jei būtum turėjus  nelaimę tai suprasčiau, kažkokia baimė būtų, bet dabar tik pradėjo planuoti, pavyko pastoti greitai ir...... biškiuka optimistiškiau patarčiau žiūrėt į nėštumą arba mažiau skaityti forume nelaimingas istorijas ypač jei pačiai neteko tai patirti.....
Vsio pasakiau ką norėjau, dabar galit į miltus sumalti, nes žinau daug kam nepatinka kai į akis tiesa sakoma.....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Tikrai džiaugtusi, kad nestuke.gif tai iškart jau masto apie blogiausia doh.gif
Kad man tokia laimė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 05 02, 12:07)
o negalejai apsiskaiciuoti su mmm? tai pasidaryk tu jau ta NT, ka? biggrin.gif nu gi laukiam... nekankins nei saves nei musu. jau zinosi ir busi rami galva, o cia dabar - spelioji...

As skaiciuoju mm elektroniniame kalendoriuje, ten viskas tiksliai kaip vaistinej, bet jauciu eilini karta ciklas susdurniavo ir tiek rolleyes.gif
biggrin.gif pasidariau doh.gif I
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balta.Naktis: 02 gegužės 2013 - 19:21
sveikos vaiduokliu medziotojos smile.gif as vel sugryzau pas jus.pirmasis testukas buvo 04.29.vaiduokliavo. 04.90beveik isnyko o 05.01 vos ryskesnis uz pirmaji http://www.part.lt/p...91ac64b5159.jpg
siandien pasydariau kitokios firmos testukas bet vis dar vaiduokliukas http://www.part.lt/p...faa0d207588.jpg
kodel taip yra? kodel neryskeja?
Atsakyti
Inguce, nepasakyčiau, kad neryškėja.

Be to, ryškėjimą/neryškėjimą manau galima vertinti tik darantis tos pačios firmos testus. O mmm jau vėluoja?
Atsakyti
Gal testuku jautrumas skirias? 4u.gif
Atsakyti
inguce, sunku vertinti ryškėjimą/neryškėjimą, kai kitos firmos testas darytas smile.gif

Oi, nepaskaičiau, kad Azul tą patį parašiusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukexxx @ 2013 05 02, 13:12)
Visgi pameciau pinigelius  blush2.gif
Neistveriau nepasidarius kraujo tyrimuko. O gi HCG rodo 3700. Nete randu info kad cia 4-5 sav. Tai visko gali but bigsmile.gif
Bet vistiek dar negaliu patiket  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Dar palauksiu gines, nes gi kiek zinau gali buti ir negimdiniai nestumai, o tokiais atvejais HCG rodo kaip ir iprastinio nestumo atveju. Bet gal klystu ?  g.gif

Tikrai, atsipalaiduok ir leisk kruopytei tvirtintis....

QUOTE(inguce @ 2013 05 03, 08:25)
sveikos vaiduokliu medziotojos smile.gif as vel sugryzau pas jus.pirmasis testukas buvo 04.29.vaiduokliavo. 04.90beveik isnyko o 05.01 vos ryskesnis uz pirmaji http://www.part.lt/p...91ac64b5159.jpg
siandien pasydariau kitokios firmos testukas bet vis dar vaiduokliukas http://www.part.lt/p...faa0d207588.jpg
kodel taip yra? kodel neryskeja?

Skirtingos firmos, gal jautrumai skiriasi. Man tas pats buvo. Vieni rodė gan ryškiai antrą brūkšnį, o kito vos įžiūrėjau (praėjus dviem dienom).
Atsakyti