QUOTE(VILGRA @ 2006 04 03, 20:32)
man tokia pati situacija,pamirštu pačius paprasčiausius dalykus ir niekad negeriau jokių vitaminų ir panašiai.Noriu eit teises laikytis tai ir pradėjau domėtis,gal kas ką gero pasiūlis
Mane panaši problema į kampą užspeitė prieš beveik porą mėnesių, bet aš vis galvojau, kad kaip nors susitvarkysiu. Bet kai kelis kartus save pagavau viduryje sakinio pamirštančią, apie ką kalbėjau, nekalbant apie pamirštus darbus ir pan., nutariau imtis pertvarkų

Beje, darbingumas bei gebėjimas susikaupti irgi krito iki visiškai nepatenkinamo lygio
Tagi pirmiausiai ėmiausi dienos režimo pertvarkų, t.y. pratinu save pasidaryti vyturiuku iš pelėdos, bet manau, kad taip ir liksiu kažkokiu hibridu

Bet mes ne apie tai... Taigi režimas, truputukas fizinės veiklos, o paskum ėmiausi ir "preparatų". Vaistinėj pasiūlė Gincosan su ženšeniu, bet dviem savaitėms jis kainuoja 40Lt

Tai aš jį sugėriau tas dvi savaites (nors rekomenduojama mėnesį), o po to ėmiausi magnio. Bendroj sumoj aš taip gėrinėju truputuką daugiau nei mėnesį, o šiandien nusipirkau MemorTop. Čia buvęs Super Memorex, nes pakeitė pavadinimą dėl biurokratinių reikalų.
Dabar jaučiuosi kur kas geriau ir gerokai darbingesnė. Jei ant nosies nekabotų dviguba sesija, tai to MemorTop turbūt nė nebūčiau pirkusi, bet dabar jau bijau be pašalinės pagalbos dorotis su dideliais protiniais krūviais. Tiesiog kai laikiau abitūros egzaminus, negėriau jokių papildų, tik valerijono šiek tiek, ir išlaikiau egzaminus puikiai, bet galva mane pavedė praėjus maždaug dviems mėnesiams, kai teko susidoroti su dideliu informacijos kiekiu. Nuo to laiko taip ir gaivaliojuosi, bet šiemet nutariau imtis ir chemijos. Žiūrėsim kaip bus