Kepu pirmąkart lazaniją, žiūrėsim kaip šeimyna įvertins

Aš tokios net nevalgiusi- paveiksliuke esu mačiusi kaip atrodo
Tai kažin kaip čia būtų su maniškiais- ar nesivaipytų atsisėdę prie stalo...

Mano vaikai tai nevalgo, bet man labai skanu. Darau visada pagal Beatą.
QUOTE(Burka @ 2013 04 07, 12:28)
kepiau ir as cia visai neseniai, mazoji nelabai, bet biski valge, didziajai patiko, o viduriukas paragavo ir nevalge, vyras irgi labai nesizavejo

La
Lazanija man laaaabai skanu,ale maniškiai to nesupranta...sako,kad su šunų ėdalu (taip pakepintą faršą išvadino) tešla...
Užtat picos velniažin,kiek suėstų
Nors šiandien MB maisto gaminimo diena,tai privirė prausiamą bliūdą barščių,burokėlių mišrainės pridarė-man tinka,vaikai sriubos prisisriuobę pukši...
Tiesa,birželio 8d krikštysim pasiutmergę
ir mano gimdienį,ir anytos jubiliejų tuopač atšvesim
Kalbėjom su kunigu dėl šliūbo...mes mat civilinėj...
sudėtingas reikalas ir ne visai logiškas,bet bandysim...
Nors MB sako,ką čia jis jaunas ir gražus mane mergą su keturiais vaikais ims...

Lazanija man laaaabai skanu,ale maniškiai to nesupranta...sako,kad su šunų ėdalu (taip pakepintą faršą išvadino) tešla...

Užtat picos velniažin,kiek suėstų

Nors šiandien MB maisto gaminimo diena,tai privirė prausiamą bliūdą barščių,burokėlių mišrainės pridarė-man tinka,vaikai sriubos prisisriuobę pukši...
Tiesa,birželio 8d krikštysim pasiutmergę

Kalbėjom su kunigu dėl šliūbo...mes mat civilinėj...

Nors MB sako,ką čia jis jaunas ir gražus mane mergą su keturiais vaikais ims...

as net nezinau kada krikstysim, nezinom ka i kumus imt

Mane galit

QUOTE(rasiux- @ 2013 04 07, 20:28)

Labas rytukas, su kava
Na, kaip pirmam kartui lazanija nesigavo idealiai, bet iš 6 valgė 3, dar vienas paragavo, tai jau gerai
MB patiko, darysim dar.
Šyta, mes irgi be šlūbo, šią vasarą bus 10 metų kaip vedę, gerai būtų šliūbas, bet labai ten daug vargo... bandėm ir pradžioj tą padaryt, bet... mažoji mūsų dar nekrikštyta dė tos pačios priežasties - nerandant tinkamų žmonių į krikštatėvius...

Na, kaip pirmam kartui lazanija nesigavo idealiai, bet iš 6 valgė 3, dar vienas paragavo, tai jau gerai

Šyta, mes irgi be šlūbo, šią vasarą bus 10 metų kaip vedę, gerai būtų šliūbas, bet labai ten daug vargo... bandėm ir pradžioj tą padaryt, bet... mažoji mūsų dar nekrikštyta dė tos pačios priežasties - nerandant tinkamų žmonių į krikštatėvius...
Labas rytelis,
Aš irgi kavuoju, jau antrą kavą geriu. Mažiukas daržely, bandau dirbti.
Šuniukas mūsų kažko nesveikuoja, lyg užkietėję viduriai buvo, dabar lyg laisvi, bet nepadaro.. bandysim vežti vakare pas veterinarą.
Merginos, o kas ten rimtai per sunkumai su tuo šliūbu. Kai nesusiduri, tai nesusimąstai, man atrodo taip paprasta viskas
Aišku, man tai neaktualu, mes tuokėmės bažnyčioj.
Aš irgi kavuoju, jau antrą kavą geriu. Mažiukas daržely, bandau dirbti.
Šuniukas mūsų kažko nesveikuoja, lyg užkietėję viduriai buvo, dabar lyg laisvi, bet nepadaro.. bandysim vežti vakare pas veterinarą.
Merginos, o kas ten rimtai per sunkumai su tuo šliūbu. Kai nesusiduri, tai nesusimąstai, man atrodo taip paprasta viskas

QUOTE(Vandene @ 2013 04 08, 09:11)

Nu tikrai

QUOTE(JustMA @ 2013 04 06, 11:03)
dziaukis dziaukis
bet niekadu nepamirsk--''Zmogus planuoja ---- Dievulis juokiasi, kartais tiesiog kvatojas''

labas ryteli
pas mus jis labas nuo 6:00
ir cia vadinas sestadienis

bet niekadu nepamirsk--''Zmogus planuoja ---- Dievulis juokiasi, kartais tiesiog kvatojas''

labas ryteli

labas rytelis šitą tai žinau bet kol kas taip toli į priekį negalvoju reikia dar šitą pirmą pagimdyt