Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų yra planuojam dar...38 karstos naujienos

Kepu pirmąkart lazaniją, žiūrėsim kaip šeimyna įvertins ax.gif
Atsakyti
Aš tokios net nevalgiusi- paveiksliuke esu mačiusi kaip atrodo blush2.gif Tai kažin kaip čia būtų su maniškiais- ar nesivaipytų atsisėdę prie stalo...
Atsakyti
Mano vaikai tai nevalgo, bet man labai skanu. Darau visada pagal Beatą.
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2013 04 07, 12:28)
Kepu pirmąkart lazaniją, žiūrėsim kaip šeimyna įvertins  ax.gif

kepiau ir as cia visai neseniai, mazoji nelabai, bet biski valge, didziajai patiko, o viduriukas paragavo ir nevalge, vyras irgi labai nesizavejo ax.gif taip kad jei darysiu tai tik del saves ir didziosios ax.gif
Atsakyti
La 4u.gif

Lazanija man laaaabai skanu,ale maniškiai to nesupranta...sako,kad su šunų ėdalu (taip pakepintą faršą išvadino) tešla... blink.gif doh.gif

Užtat picos velniažin,kiek suėstų doh.gif

Nors šiandien MB maisto gaminimo diena,tai privirė prausiamą bliūdą barščių,burokėlių mišrainės pridarė-man tinka,vaikai sriubos prisisriuobę pukši...

Tiesa,birželio 8d krikštysim pasiutmergę rolleyes.gif ir mano gimdienį,ir anytos jubiliejų tuopač atšvesim rolleyes.gif

Kalbėjom su kunigu dėl šliūbo...mes mat civilinėj... doh.gif sudėtingas reikalas ir ne visai logiškas,bet bandysim...

Nors MB sako,ką čia jis jaunas ir gražus mane mergą su keturiais vaikais ims... biggrin.gif

Atsakyti
as net nezinau kada krikstysim, nezinom ka i kumus imt g.gif
Atsakyti
Mane galit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 04 07, 20:28)
Mane galit  biggrin.gif

biggrin.gif zinok mazei emem draugus, tai dabar reiks jauciu is giminiu ieskot g.gif
Atsakyti
Labas rytukas, su kava ax.gif
Na, kaip pirmam kartui lazanija nesigavo idealiai, bet iš 6 valgė 3, dar vienas paragavo, tai jau gerai rolleyes.gif MB patiko, darysim dar.

Šyta, mes irgi be šlūbo, šią vasarą bus 10 metų kaip vedę, gerai būtų šliūbas, bet labai ten daug vargo... bandėm ir pradžioj tą padaryt, bet... mažoji mūsų dar nekrikštyta dė tos pačios priežasties - nerandant tinkamų žmonių į krikštatėvius...
Atsakyti
Labas rytelis,
Aš irgi kavuoju, jau antrą kavą geriu. Mažiukas daržely, bandau dirbti.
Šuniukas mūsų kažko nesveikuoja, lyg užkietėję viduriai buvo, dabar lyg laisvi, bet nepadaro.. bandysim vežti vakare pas veterinarą.

Merginos, o kas ten rimtai per sunkumai su tuo šliūbu. Kai nesusiduri, tai nesusimąstai, man atrodo taip paprasta viskas g.gif Aišku, man tai neaktualu, mes tuokėmės bažnyčioj.
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2013 04 08, 09:11)

Merginos, o kas ten rimtai per sunkumai su tuo šliūbu. Kai nesusiduri, tai nesusimąstai, man atrodo taip paprasta viskas g.gif Aišku, man tai neaktualu, mes tuokėmės bažnyčioj.

Nu tikrai g.gif kas ten per sunkumai? Mes tai susituoke baznycioje, tik vaikai du maziausi dar be kriksto ax.gif Tevu deficitas, visi galimi jau paimti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JustMA @ 2013 04 06, 11:03)
dziaukis dziaukis wub.gif  wub.gif

bet niekadu nepamirsk--''Zmogus planuoja ---- Dievulis juokiasi, kartais tiesiog kvatojas'' lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

labas ryteli 4u.gif  4u.gif pas mus jis labas nuo 6:00 doh.gif  doh.gif  doh.gif ir cia vadinas sestadienis

labas rytelis šitą tai žinau bet kol kas taip toli į priekį negalvoju reikia dar šitą pirmą pagimdyt lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti