Nu aš dėl šliūbo jokio vargo nematau- reikia 3 mėn kartą savaitėj lankyt kursus, kurie man buvo netgi labai įdomūs
Aš praleidau tik vieną paskaitą, vyras irgi, bet tada ėjom po vieną- nes tikrai labai įdomu buvo.

Labas rytas.
Aš irgi be šliūbo, jau 6 metai bus. Ale tik todėl, kad jau vieną kartą tuokiausi bažnyčioje. Panaikinti bažnytinę santuoką yra labai sunku, neįsivaizduoju kaip mūsų LT žvaigždės ją taip greit panaikina
O gal reikia daryt kaip mano ex? Išsiskyręs su manim sėkmingai paėmė šliūbą antrą kartą
Va tokia ta mūsų bažnyčia
Aš irgi be šliūbo, jau 6 metai bus. Ale tik todėl, kad jau vieną kartą tuokiausi bažnyčioje. Panaikinti bažnytinę santuoką yra labai sunku, neįsivaizduoju kaip mūsų LT žvaigždės ją taip greit panaikina

QUOTE(Iš Stiklo @ 2013 04 08, 13:39)

Jei turi pažįstamą kunigą, šliūbą gali imti nors ir 10 kartų

Man taip nepriimtina

Labas rytas.
O gal reikia daryt kaip mano ex? Išsiskyręs su manim sėkmingai paėmė šliūbą antrą kartą

Bet tai kam toks "šliūbas" reikalingas

QUOTE(Alekto @ 2013 04 08, 13:44)
Irgi pažįstų žmogų,kuris be jokių problemų antrą kart šliūbą paėmė, nes kunigas geras draugas buvo.
Man taip nepriimtina
Mums abiems su MB antra santuoka. Abu jau po kartą esam tuokesi bažnyčioj. Ale vat nelaimingos abiejų santuokos buvo
Visumoj apie tai net nemastom.Buvo pražuvo. Kam tuos įstatumus laužyt (nesvarbu, kad tai bažnyčios, bet vistiek). gauniesi nusidėjęs ir viešai apsimelavęs paimdamas netikrą šliubą

Man taip nepriimtina

Tokiu atveju gal prašyčiau kunigo tiesiog palaiminti santuoką, šeimą. Jeigu tai svarbu.
QUOTE(Alekto @ 2013 04 08, 13:44)
Irgi pažįstų žmogų,kuris be jokių problemų antrą kart šliūbą paėmė, nes kunigas geras draugas buvo.
Man taip nepriimtina
Mums abiems su MB antra santuoka. Abu jau po kartą esam tuokesi bažnyčioj. Ale vat nelaimingos abiejų santuokos buvo
Visumoj apie tai net nemastom.Buvo pražuvo. Kam tuos įstatumus laužyt (nesvarbu, kad tai bažnyčios, bet vistiek). gauniesi nusidėjęs ir viešai apsimelavęs paimdamas netikrą šliubą

Man taip nepriimtina

Tai gal tuos pačius pažystam

Papildyta:
QUOTE(Vandene @ 2013 04 08, 13:51)
Bet tai kam toks "šliūbas" reikalingas
Nesuprantu... Taigi neprivalomas dalykas, nieko tu neprastesnis jeigu negali tu
ktis bažnyčioj, taip susidėliojo gyvenimas, tai ką dabar. Man bažnytinė santuoka reikalinga, jeigu aš tikiu tuo sakramentu, o jeigu netikiu, tai ir prasmės jį imti apsimetinėjant nematau

Čia tik tau taip atrodo o bažnyčiai esi prastesnis

Labas rytas, kas kavos?
Vakar kokiagraži diena buvo, pasaka, gal todėl ir čia nieko nėr, bet šiau jau nebus taip, tai gal išlys kuri pasikavinti
Vakar kokiagraži diena buvo, pasaka, gal todėl ir čia nieko nėr, bet šiau jau nebus taip, tai gal išlys kuri pasikavinti

QUOTE(Burka @ 2013 04 10, 06:17)
Labas rytas, kas kavos?

Labas rytas

Labas rytas.

kad nėra sunku panaikint, turbūt daugiausiai darbo buvo 2 - 3 lapus surašyti prašymą, visą istoriją. o paskui nunešiau ir laukiau. turbūt po poros metų atėjo mano eilė, prima pakvietė į apklausą mano ex, paskui mane, tada du liudininkus ir po poros mėnesių man paskambino, kad ateičiau dokumentų, tai gi mano bažnytinę santuoką labai lengvai anuliavo. žinau, kad sunkiau tiems, kurių buvusios antros pusės nenueina, bet ir tai anuliuoja, tik ilgiau tęsiasi. bet aš dabar skaitosi bažnyčioje jau teista ir norint man gauti antrą Dievo palaiminimą reikia kraiptis į vyskupą, lankyti kurus ir gaučiau. kai jau turiu vaikų, tai tuo labiau duotų. tik tiek, kad nebeplanuoju tuoktis nei santuokų rūmuose, nei bažnyčioj, mirsiu nuodėminga

QUOTE(JustMA @ 2013 04 10, 22:48)
vistiek 5 negimdysiu

a ko dabar taip kategoriškai
Gražūs tavo vaikai gaunasi- gali varyt dar
Man 5 vaikai tai jau šeimos pilnatvė
Mano mažylis po Verbų, gavęs gerai švęsto vandenėlio" kad pragydo
, dabar kas diena vis po kokį perliuką išmoksta. Vakar sugalvojo kaip brolius pasikviest- Martyną kviečia Ami, o Justiną- Atutai
tovi ryte viršuj ir kviečia mane mama mama, klausiu ką, tas tasako- nieko
. Toks kvailiukas dar, bet sumąsto kartais taip juokingai. Kartą girdžiu inkščia kažko, sakau ko čia šauki? Atsako- vijaaau ( bijau), klausiu ko čia bijai- don don (durų skambučio)
. Žodžiu pradedam ne nuo daiktų, bet nuo emocijų įvardijimo

QUOTE(rasiux- @ 2013 04 11, 10:59)
a ko dabar taip kategoriškai
Gražūs tavo vaikai gaunasi- gali varyt dar
, dabar kas diena vis po kokį perliuką išmoksta. Vakar sugalvojo kaip brolius pasikviest- Martyną kviečia Ami, o Justiną- Atutai
. Toks kvailiukas dar, bet sumąsto kartais taip juokingai. Kartą girdžiu inkščia kažko, sakau ko čia šauki? Atsako- vijaaau ( bijau), klausiu ko čia bijai- don don (durų skambučio)
. Žodžiu pradedam ne nuo daiktų, bet nuo emocijų įvardijimo 

O kaip faina

Aš irgi laukiu tokio momento. Nes dabar tai moka tik mamą, tėtį pašaukt, avau ir miau pasako, nu dar ty-ty (visi paukščiai) ir mū (ožiukai