Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų yra planuojam dar...38 karstos naujienos

Nu aš dėl šliūbo jokio vargo nematau- reikia 3 mėn kartą savaitėj lankyt kursus, kurie man buvo netgi labai įdomūs mirksiukas.gif Aš praleidau tik vieną paskaitą, vyras irgi, bet tada ėjom po vieną- nes tikrai labai įdomu buvo.
Atsakyti
Labas rytas.

Aš irgi be šliūbo, jau 6 metai bus. Ale tik todėl, kad jau vieną kartą tuokiausi bažnyčioje. Panaikinti bažnytinę santuoką yra labai sunku, neįsivaizduoju kaip mūsų LT žvaigždės ją taip greit panaikina g.gif O gal reikia daryt kaip mano ex? Išsiskyręs su manim sėkmingai paėmė šliūbą antrą kartą lotuliukas.gif Va tokia ta mūsų bažnyčia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2013 04 08, 13:39)

Aš irgi be šliūbo, jau 6 metai bus. Ale tik todėl, kad jau vieną kartą tuokiausi bažnyčioje. Panaikinti bažnytinę santuoką yra labai sunku, neįsivaizduoju kaip mūsų LT žvaigždės ją taip greit panaikina g.gif  O gal reikia daryt kaip mano ex? Išsiskyręs su manim sėkmingai paėmė šliūbą antrą kartą lotuliukas.gif  Va tokia ta mūsų bažnyčia doh.gif

Jei turi pažįstamą kunigą, šliūbą gali imti nors ir 10 kartų doh.gif Irgi pažįstų žmogų,kuris be jokių problemų antrą kart šliūbą paėmė, nes kunigas geras draugas buvo.
Man taip nepriimtina schmoll.gif Mums abiems su MB antra santuoka. Abu jau po kartą esam tuokesi bažnyčioj. Ale vat nelaimingos abiejų santuokos buvo biggrin.gif Visumoj apie tai net nemastom.Buvo pražuvo. Kam tuos įstatumus laužyt (nesvarbu, kad tai bažnyčios, bet vistiek). gauniesi nusidėjęs ir viešai apsimelavęs paimdamas netikrą šliubą blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Aš irgi be šliūbo, jau 6 metai bus. Ale tik todėl, kad jau vieną kartą tuokiausi bažnyčioje. Panaikinti bažnytinę santuoką yra labai sunku, neįsivaizduoju kaip mūsų LT žvaigždės ją taip greit panaikina g.gif  O gal reikia daryt kaip mano ex? Išsiskyręs su manim sėkmingai paėmė šliūbą antrą kartą lotuliukas.gif  Va tokia ta mūsų bažnyčia doh.gif

Bet tai kam toks "šliūbas" reikalingas g.gif Nesuprantu... Taigi neprivalomas dalykas, nieko tu neprastesnis jeigu negali tu g.gif ktis bažnyčioj, taip susidėliojo gyvenimas, tai ką dabar. Man bažnytinė santuoka reikalinga, jeigu aš tikiu tuo sakramentu, o jeigu netikiu, tai ir prasmės jį imti apsimetinėjant nematau schmoll.gif

QUOTE(Alekto @ 2013 04 08, 13:44)
Jei turi pažįstamą kunigą, šliūbą gali imti nors ir 10 kartų doh.gif Irgi pažįstų žmogų,kuris be jokių problemų antrą kart šliūbą paėmė, nes kunigas geras draugas buvo.
Man taip nepriimtina schmoll.gif Mums abiems su MB antra santuoka. Abu jau po kartą esam tuokesi bažnyčioj. Ale vat nelaimingos abiejų santuokos buvo biggrin.gif Visumoj apie tai net nemastom.Buvo pražuvo. Kam tuos įstatumus laužyt (nesvarbu, kad tai bažnyčios, bet vistiek). gauniesi nusidėjęs ir viešai apsimelavęs paimdamas netikrą šliubą blush2.gif  biggrin.gif

Tokiu atveju gal prašyčiau kunigo tiesiog palaiminti santuoką, šeimą. Jeigu tai svarbu.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 04 08, 13:44)
Man taip nepriimtina schmoll.gif Mums abiems su MB antra santuoka. Abu jau po kartą esam tuokesi bažnyčioj. Ale vat nelaimingos abiejų santuokos buvo biggrin.gif Visumoj apie tai net nemastom.Buvo pražuvo. Kam tuos įstatumus laužyt (nesvarbu, kad tai bažnyčios, bet vistiek). gauniesi nusidėjęs ir viešai apsimelavęs paimdamas netikrą šliubą blush2.gif  biggrin.gif

Tai gal tuos pačius pažystam mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vandene @ 2013 04 08, 13:51)
Bet tai kam toks "šliūbas" reikalingas  g.gif Nesuprantu... Taigi neprivalomas dalykas, nieko tu neprastesnis jeigu negali tu g.gif ktis bažnyčioj, taip susidėliojo gyvenimas, tai ką dabar. Man bažnytinė santuoka reikalinga, jeigu aš tikiu tuo sakramentu, o jeigu netikiu, tai ir prasmės jį imti apsimetinėjant nematau schmoll.gif

Čia tik tau taip atrodo o bažnyčiai esi prastesnis mirksiukas.gif Negali eit išpažinties, negali krikštinti. Aišku, kunigas neklausinėja gal, bet jei jau pagal tas visas taisykles, tai negali. O man dzin, aš su Dievu galiu pasikalbėt ir atleidimo paprašyt be tarpininkų lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, kas kavos?
Vakar kokiagraži diena buvo, pasaka, gal todėl ir čia nieko nėr, bet šiau jau nebus taip, tai gal išlys kuri pasikavinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2013 04 10, 06:17)
Labas rytas, kas kavos?
Vakar kokiagraži diena buvo, pasaka, gal todėl ir čia nieko nėr, bet šiau jau nebus taip, tai gal išlys kuri pasikavinti tongue.gif

Labas rytas 4u.gif Jungiuosi kavos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas.

kad nėra sunku panaikint, turbūt daugiausiai darbo buvo 2 - 3 lapus surašyti prašymą, visą istoriją. o paskui nunešiau ir laukiau. turbūt po poros metų atėjo mano eilė, prima pakvietė į apklausą mano ex, paskui mane, tada du liudininkus ir po poros mėnesių man paskambino, kad ateičiau dokumentų, tai gi mano bažnytinę santuoką labai lengvai anuliavo. žinau, kad sunkiau tiems, kurių buvusios antros pusės nenueina, bet ir tai anuliuoja, tik ilgiau tęsiasi. bet aš dabar skaitosi bažnyčioje jau teista ir norint man gauti antrą Dievo palaiminimą reikia kraiptis į vyskupą, lankyti kurus ir gaučiau. kai jau turiu vaikų, tai tuo labiau duotų. tik tiek, kad nebeplanuoju tuoktis nei santuokų rūmuose, nei bažnyčioj, mirsiu nuodėminga verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaira: 10 balandžio 2013 - 08:25
http://www.kasdien.l...ybines-pensijas
Atsakyti
QUOTE(JustMA @ 2013 04 10, 22:48)

vistiek 5 negimdysiu schmoll.gif
Atsakyti
a ko dabar taip kategoriškai mirksiukas.gif lotuliukas.gif Gražūs tavo vaikai gaunasi- gali varyt dar biggrin.gif
Man 5 vaikai tai jau šeimos pilnatvė wub.gif
Mano mažylis po Verbų, gavęs gerai švęsto vandenėlio" kad pragydo wub.gif , dabar kas diena vis po kokį perliuką išmoksta. Vakar sugalvojo kaip brolius pasikviest- Martyną kviečia Ami, o Justiną- Atutai biggrin.gif
tovi ryte viršuj ir kviečia mane mama mama, klausiu ką, tas tasako- nieko lotuliukas.gif . Toks kvailiukas dar, bet sumąsto kartais taip juokingai. Kartą girdžiu inkščia kažko, sakau ko čia šauki? Atsako- vijaaau ( bijau), klausiu ko čia bijai- don don (durų skambučio) biggrin.gif . Žodžiu pradedam ne nuo daiktų, bet nuo emocijų įvardijimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 04 11, 10:59)
a ko dabar taip kategoriškai  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  Gražūs tavo vaikai gaunasi- gali varyt dar  biggrin.gif
Man 5 vaikai tai jau šeimos pilnatvė  wub.gif
Mano mažylis po Verbų, gavęs gerai švęsto vandenėlio" kad pragydo  wub.gif , dabar kas diena vis po kokį perliuką išmoksta. Vakar sugalvojo kaip brolius pasikviest- Martyną kviečia Ami, o Justiną- Atutai  biggrin.gif
tovi ryte viršuj ir kviečia mane mama mama, klausiu ką, tas tasako- nieko  lotuliukas.gif . Toks kvailiukas dar, bet sumąsto kartais taip juokingai. Kartą girdžiu inkščia kažko, sakau ko čia šauki? Atsako- vijaaau ( bijau), klausiu ko čia bijai- don don (durų skambučio)  biggrin.gif . Žodžiu pradedam ne nuo daiktų, bet nuo emocijų įvardijimo  biggrin.gif

O kaip faina thumbup.gif
Aš irgi laukiu tokio momento. Nes dabar tai moka tik mamą, tėtį pašaukt, avau ir miau pasako, nu dar ty-ty (visi paukščiai) ir mū (ožiukai doh.gif ). Drrn-drrn, bumba (baubas iš nosies), liuliu (miegot), mamam (MP), uko (pienuko, jogurtuko), ate ir baigiasi mūsų žodynas. O jau du metai suėję...
Atsakyti