Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų yra planuojam dar...38 karstos naujienos

QUOTE(*Alegria* @ 2013 08 04, 23:40)
biggrin.gif
Geriausia dovana wub.gif

thumbup.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 08 05, 10:26)
Ineta- linkiu tau tokios dovanėlės  4u.gif - pati vieną tokią kaip tik 30-ečiui gavau  wub.gif (taip pat gerokai reikėjo paplušėti, kol užsakymas buvo priimtas  smile.gif  )

Aciu, tikiuosi Dievulis musu uzsakyma priims butent si menesi wub.gif
Atsakyti
Ka, mamos, vaisinu biggrin.gif
user posted image
Vezu mama sveikint su gimtadieniu wub.gif
Zinau, labai jau nekas su papuosimu gavosi blush2.gif , bet is klaidu mokomes, kita karteli pasitaisysiu ax.gif Uztad skonis, rodos, bus nerealus, snikersini bandziau kept.
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2013 08 06, 13:14)
Ka, mamos, vaisinu biggrin.gif

ohmy.gif Vaisinuosi essen.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites, kas prisijungs kavos?
Atsakyti
QUOTE(Ineta.V @ 2013 08 10, 08:46)
Labas rytas, mergaites, kas prisijungs kavos?

As thumbup.gif
user posted image
Ka, mamos? Kuo gyvenat?
Man stai nusibodo sedet dikrete ir suktis tik po darza ir virtuve, tai istojau nemokamai ir neakivaizdziai i kolegija thumbup.gif
Dar masinuka isleidau i pensija, trupuciuka naujesni nusipirkau rolleyes.gif
Zodziu, gyvenimas verda pas mus, ruosiames po truputi i mokykla ir i sesija, nors man dar toli, tik lapkriti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2013 08 10, 09:32)

Man stai nusibodo sedet dikrete ir suktis tik po darza ir virtuve, tai istojau nemokamai ir neakivaizdziai i kolegija thumbup.gif
Dar masinuka isleidau i pensija, trupuciuka naujesni nusipirkau rolleyes.gif
Zodziu, gyvenimas verda pas mus, ruosiames po truputi i mokykla ir i sesija, nors man dar toli, tik lapkriti biggrin.gif

thumbup.gif Kur ir ką studijuosi?
Atsakyti
Pirmą kart girdžiu, kad neakivaizdinis nemokamas būna bigsmile.gif
Atsakyti
Opa, kokios naujienos, Alegria thumbup.gif
Alekto, kaip tu jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(Ineta.V @ 2013 08 10, 10:08)
Alekto, kaip tu jautiesi?

Kaip kada biggrin.gif Tik beveik nemiegu doh.gif Ir nugarą velnioniškai skauda. Pavargau biškį ax.gif Visai gruodžio laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 08 10, 10:01)
Pirmą kart girdžiu, kad neakivaizdinis nemokamas būna bigsmile.gif

Būna, mano vyras tokiam mokosi. Ištęstinės studijos dabar vadinasi.
Atsakyti
sveikos mergytes

Na tikrai ir as nieko apie tokias studijas negirdejau ax.gif kur jas galima studijuot? as zinokit labai noreciau pakeist savo profesija, vyras juokias sako tau dar negana doh.gif

kaip jau minejau mergytes man padaryta abrazija, nes vaikutis nesivyste, taciau buvo ir labai didele hamatoma, gal yra kam buve? tai ji ir nekleido vystytis mano mazyliui?
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2013 08 10, 10:27)
Būna, mano vyras tokiam mokosi. Ištęstinės studijos dabar vadinasi.

Aš baigus aukštesniąją ir studijavau ištęstinėse, kad kolegiją baigt, bet garbės žodis nesu girdėjus apie nemokamas. Pas mus visi mokėjo 4u.gif Apie univerus iš vis nekalbu biggrin.gif
Todėl man tai naujiena bigsmile.gif Jei nesudėtinga, gal gali parašyti kur ir ką konkrečiai studijuojat? Nes aš neturėjau laiko ištęstinių pilnai pabaigt, nes į univerą nukeliavau. Bet pabaigt visada norėčiau, o jei įmanoma nemokamai, tai iš vis net negalvodama dar mokinčiaus biggrin.gif
Atsakyti