Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų yra planuojam dar...38 karstos naujienos

QUOTE(Alekto @ 2013 08 10, 11:12)
Kaip kada biggrin.gif Tik beveik nemiegu doh.gif Ir nugarą velnioniškai skauda. Pavargau biškį ax.gif Visai gruodžio laukiu biggrin.gif

Ir visai nemazai liko g.gif O pilvukas dar augs, na kaip nors, istversi, esi stipri moteris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2013 08 10, 09:52)
thumbup.gif Kur ir ką studijuosi?

Zemaitijos kolegijoje Zeldiniai ir ju dizainas, i buchalterija neistojau nemokamai, tai kol kas tiks ir sios studijos, kazka su finansais pabaigsiu veliau mokamai. Dar gretutines vadybos studijas leidzia pasiimt kartu baigt, tai imsiu bigsmile.gif

QUOTE(Alekto @ 2013 08 10, 10:12)
Kaip kada biggrin.gif Tik beveik nemiegu doh.gif Ir nugarą velnioniškai skauda. Pavargau biškį ax.gif Visai gruodžio laukiu biggrin.gif

Ciupk 4u.gif O kodel nemiegi?
O studijuoti gali visur, jei buna valstybes finansuojamis studijos, nes kitur tokiu net nebuna visoje kolegijoje. Rasai prasyma uzsiregistravus LAMA BPO ir rasai visas imanomas VF ir I studijas, gal netycia kur istosi, bandymas gi nekainuoja ir lakstyt po kolegijas nereikia 4u.gif

QUOTE(egasonka @ 2013 08 10, 10:45)
kaip jau minejau mergytes man padaryta abrazija, nes vaikutis nesivyste, taciau buvo ir labai didele hamatoma, gal yra kam buve? tai ji ir nekleido vystytis mano mazyliui?

Nera buve, bet tai hematoma kaip ir vidine melyne, kaip suprantu, kazin kaip galejo ji atsirast g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2013 08 10, 22:29)
Zemaitijos kolegijoje Zeldiniai ir ju dizainas, i buchalterija neistojau nemokamai, tai kol kas tiks ir sios studijos, kazka su finansais pabaigsiu veliau mokamai. Dar gretutines vadybos studijas leidzia pasiimt kartu baigt, tai imsiu bigsmile.gif

Jetus, kaip man būtų idealu buhalterija bigsmile.gif Aš kaip tik dirbu šį darbą be jokių mokslų cool.gif Labai suintrigavai, reikia pasidomėt apie tai bigsmile.gif

Mane kaip visada nemiga kankina biggrin.gif Nežinau kodėl nemiegu - nesinori doh.gif
Atsakyti
Dabar pasiskaičiau tiksliai apie ištęstines studijas, tai man naujovė ir turbūt nesenai atsiradęs reikalas. Bet sudomino nerealiai biggrin.gif
Atsakyti
jei nori nemokamai istoti turi but gerais pazymiais baigusi, ir jei jau pasinaudojai viena karta nemokamai pasimokint, antra karta negausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuska @ 2013 08 11, 07:26)
jei nori nemokamai istoti turi but gerais pazymiais baigusi, ir jei jau pasinaudojai viena karta nemokamai pasimokint, antra karta negausi  mirksiukas.gif

Į LŽŪU (arba Stulginskio dabar vadinas berods), galėčiau nors ir dabar įstot, tas pats su KTU. Bet vat su ta nemokama vieta, tai didelis klaustukas g.gif Man vistiek skaičiuotų nebe iš vidurinės pažymių, o žiūrėstų į univerų pažymius.
Mano istorija ta, kad baigiau aukštesniąją. Tada pradėjau mokintis išlyganamąsias studijas, kad baigt kolegija. Mečiau. Įstojau į neakivaizdinį žemkėj, pasimokius beveik 3 metus perstojau į KTU neakivaizdinį. Ir tada pastojau, išėjau į dekretą ir baigėsi mano mokslai ax.gif
Todėl šansų į nemokamą įstot yra. Tik vat nesinori į Kolegiją blush2.gif Jei jau "šaut", tai kiek įmanoma aukščiau biggrin.gif Į neakivaizdinį mokamą mane kaip ir sakiau nors ir šią minutę priimtų ax.gif Bet pinigų neturiu tiek kiek reikia....
Atsakyti
Sveikutės,
taip ir darėm, stojo į keletą specialybių, kurias kolegija buvo nurodžiusi VF ir I. Jis studijuoja Marijampolės kolegijoj. Į VF vietas gali stoti tik tie, kurie dar neturi jokio diplomo gauto studijuojant VF. Tai nžn ar aukštesnysis nesiskaitytų.
Dėl tų gerų pažymių tai nebūtinai, čia priklauso nuo to kokie bus stojamieji balai kitų tais metais stojančių į tą patį pasirinkimą. MB nebaigęs gerais balais, bet kažkiek dadeda už tai, kad baigęs seniau, o ir niekam matyt neatėjo į galvą rinktis VF/I būtent tos specialybės, nu ir įstojo.
Stojant į pirmos pakopos studijas ima vidurinės baigimo balus, stojant į antros - aukštojo mokslo, nesvarbu, kiek univerų baigei, jei stosi į kolegiją, skaičiuos vidurinės balus, nebent galės kažką užskaityt iš baigtų kreditų jau mokantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandene: 11 rugpjūčio 2013 - 08:33
Sveikos 4u.gif

Jei priimsit jungsiuosi i jusu rata, nes planuojam ketvirta vaikiuka. Tik kol kas norai norais lieka, nes maitinu dar pati treciaji maziuka (6 men), bet rudeni jau uzdarinesiu fabrikeli, kad atsistatytu hormonai ir vel galetume kibti i darbus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(H&M @ 2013 08 12, 00:00)
Sveikos 4u.gif

Jei priimsit jungsiuosi i jusu rata, nes planuojam ketvirta vaikiuka. Tik kol kas norai norais lieka, nes maitinu dar pati treciaji maziuka (6 men), bet rudeni jau uzdarinesiu fabrikeli, kad atsistatytu hormonai ir vel galetume kibti i darbus biggrin.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Gal ne mano reikalas, bet kodėl taip skubat?
Atsakyti
QUOTE(H&M @ 2013 08 12, 00:00)
Sveikos 4u.gif

Šaunuoliai thumbup.gif Jei tik noras yra tai ir super thumbup.gif Aš visada tokius žmones palaikau ax.gif Svarbu pačiai gerai jaustis po nėštumo ir gimdymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2013 08 12, 09:55)
Sveika prisijungusi  4u.gif
Gal ne mano reikalas, bet kodėl taip skubat?

Norisi, kad tarp vaiku butu nedidelis amziaus skirtumas ir man jau ne niolika blush2.gif Is tikruju as labai ir neskubu dar. Maitinu dar maziuka ir iki kokiu 8-12 men. tikrai maitinsiu. Tai manau, kad kol pastosiu tai jau ir tarpelis apie 1,6 m. tarp vaikuciu bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(H&M @ 2013 08 12, 15:45)
Norisi, kad tarp vaiku butu nedidelis amziaus skirtumas ir man jau ne niolika blush2.gif  Is tikruju as labai ir neskubu dar. Maitinu dar maziuka ir iki kokiu 8-12 men. tikrai maitinsiu. Tai manau, kad kol pastosiu tai jau ir tarpelis apie 1,6 m. tarp vaikuciu bus  smile.gif

Aišku. Nu smalsumas bobiškas gi ax.gif
Aš čia tokia biskį maniakė MP tai man dėl to. Nu bet sakau gi ne mano reikalas.
Už norą 4u.gif
Atsakyti