Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus :)

QUOTE(saulyte525 @ 2013 09 09, 00:46)
kur galima rasti 11 seriją, kad ir anglų kalba pilną  4u.gif

jei per tv laiku nepamatau, ziuriu per mylifetime.com tik nezinau ar LT rodytu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rashkyte: 09 rugsėjo 2013 - 16:46
as jau seniai uzsikabliavusi "ant" serialo "Greis Anatomija" 4u.gif
Atsakyti
Man labai patinka Games of Thrones (Sostu karai) ir Sherlock thumbup.gif
Atsakyti
Žiūrinčių bus ? Dracula
Labai laukiu šito serialo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 09 12, 13:34)
Žiūrinčių bus ? Dracula
Labai laukiu šito serialo  ax.gif

ziuresiu ir as smile.gif
ir laukiu dar kitu nauju serialu, treileriai visu neblogi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2013 09 12, 15:15)
ziuresiu ir as smile.gif
ir laukiu dar kitu nauju serialu, treileriai visu neblogi smile.gif

Pvz kokiu?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 09 12, 13:34)
Žiūrinčių bus ? Dracula
Labai laukiu šito serialo  ax.gif

bigsmile.gif Mano skonio serialas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tik svarbu, kad būtų tęstinis, nes jei kiekviena serija - kaip atskira istorija, tai man tokie nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2013 09 13, 14:24)
Pvz kokiu?

Once upon a time in Wonderland, The originals, Romeo and Juliet, The tomorrow people, The 100, Reign smile.gif
Atsakyti
Is siu metu rudens naujienu mane sudomino Masters Of Sex ir Brooklyn Nine - Nine.

Dabar ziuriu temoje rekomenduota Orange is the new black, tikrai idomus, ypac tos retrospekcijos is kaliniu praeities. Pagrindine tokia naivi ir trapi butybe, bet turbut pabuvojus daugiau nei metus pasikeis ax.gif Ir beje, lesbietes cia tikrai ne paskutinej vietoj. Zodziu, moteriska Ozo versija, ne kitaip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Itani @ 2013 09 13, 13:51)
bigsmile.gif Mano skonio serialas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tik svarbu, kad būtų tęstinis, nes jei kiekviena serija - kaip atskira istorija, tai man tokie nea  schmoll.gif

Sprendžiant iš aprašymo tai bus tęstinė istorija:

It's the late 19th century, and the mysterious Dracula has arrived in London, posing as an American entrepreneur who wants to bring modern science to Victorian society. He's especially interested in the new technology of electricity, which promises to brighten the night - useful for someone who avoids the sun. But he has another reason for his travels: he hopes to take revenge on those who cursed him with immortality centuries earlier. Everything seems to be going according to plan... until he becomes infatuated with a woman who appears to be a reincarnation of his dead wife.

Nemanau, kad būtų logiška, kiekviena serija - kita istorija schmoll.gif
Atsakyti
Del The Originals tai biski nesupratau tikslo, kam kurti atskira seriala, kai viska gali parodyti VD?
Atsakyti
Falling Skies. Įtemptas, įdomus. kam patiko Walking dead , turėtų ir šis sudomint.
Atsakyti