Kurios rudens premjeros vertos dėmesio?

Pradedu naujienas ziureti.
1) Sleepy Hollow - is pradziu nelabai ziurejosi, bet nuo 20min pirmos serijos uzkabino, perziurejau visas 3 serijas. Ziuresiu, idomus, intriguojantis.
1) Sleepy Hollow - is pradziu nelabai ziurejosi, bet nuo 20min pirmos serijos uzkabino, perziurejau visas 3 serijas. Ziuresiu, idomus, intriguojantis.
mums visai patiko Betrayal
labai laukiam Scandal 3-io sezono pradzios
poryt jau prasides

bet kiek naujienu.. 
tik spek ziuret

tik spek ziuret

QUOTE(isdykusS @ 2013 10 02, 06:57)

As dabar neatsiplesiu nuo Didingo amziaus

Ir nedirbant, sunku suspeti viska suziureti
Brooklyn Nine-Nine - neziuresiu, nepatinka man tokio zanro, pirma serija bandziau ziuret tai neuzkabino, kazkaip komedijinai serialai manes netraukia.
Blacklist - pirma serija patiko, ziurim toliau, kol kas idomus, intriguojantis

Brooklyn Nine-Nine - neziuresiu, nepatinka man tokio zanro, pirma serija bandziau ziuret tai neuzkabino, kazkaip komedijinai serialai manes netraukia.
Blacklist - pirma serija patiko, ziurim toliau, kol kas idomus, intriguojantis

Gal dar ka galit parekomenduoti panasaus kaip el barco ir el internato

Hostages vakar ziurejau patiko.
QUOTE(D'esire @ 2013 10 06, 10:26)
luna calenda kazkiek kazkiek
Esu fantastikos megėja, patikusių sąraše Lost, American Horror Story. Na, dėl meilės trikampio ir blogiuko vampyro grožio - Vampire Diaries.
Per vakar ir šiandien iš poreikio mistikai peržiūrėjau Under the Dome pirmą sezoną, kad ir nelabai patiko kaikurių veikėjų nelogiškumas.
Bet šitie jau jūsų minėti. Nepastebėjau Misfits. Sunkiai man su juos sekėsi, pirmą kartą neišžiūrėjau net pirmos serijos. Labai niūrus toks, aplinka neįprasta serialams, aktoriai neatvirukiniai, į madingus drabužius irgi nėra, kur akių ganyti.
Po kurio laiko vėl jį radau, pabandžiau antrą kartą. Pirmos dvi serijos sunkokai žiūrėjosi, o poto tiesiog suvalgiau visus sezonus.
Rekomenduoju. Tik prie jo priprasti reikia (kaip man reikėjo kažkada priprasti prie neįprasto Modern Family filmavimo būdo, dėl kurio ilgai vengiau to serialo, o dabar jis mano favoritas komedijose
).
Kam patinka originali kalba, online.

Bet šitie jau jūsų minėti. Nepastebėjau Misfits. Sunkiai man su juos sekėsi, pirmą kartą neišžiūrėjau net pirmos serijos. Labai niūrus toks, aplinka neįprasta serialams, aktoriai neatvirukiniai, į madingus drabužius irgi nėra, kur akių ganyti.

Kam patinka originali kalba, online.