Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus :)

Kurios rudens premjeros vertos dėmesio? 4u.gif

Atsakyti
Daug kas giria Sleepy Hollow ir Agents of S.H.I.E.L.D.S., bet sie visai ne mano skonio, tad savo nuomones apie juos neturiu smile.gif Planuoju ziuret Brooklyn Nine - Nine ir galbut Masters of Sex, tik kol kas nerandu sioms naujienoms laiko ,nes begale senu serialu ziuriu biggrin.gif
Atsakyti
Pradedu naujienas ziureti.
1) Sleepy Hollow - is pradziu nelabai ziurejosi, bet nuo 20min pirmos serijos uzkabino, perziurejau visas 3 serijas. Ziuresiu, idomus, intriguojantis.
Atsakyti
mums visai patiko Betrayal g.gif labai laukiam Scandal 3-io sezono pradzios thumbup.gif poryt jau prasides thumbup.gif
Atsakyti
bet kiek naujienu.. smile.gif
tik spek ziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2013 10 02, 06:57)
bet kiek naujienu.. smile.gif
tik spek ziuret smile.gif

drinks_cheers.gif Reikia nedirbti, norint viska paziuret biggrin.gif

As dabar neatsiplesiu nuo Didingo amziaus bigsmile.gif
Atsakyti
Ir nedirbant, sunku suspeti viska suziureti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Brooklyn Nine-Nine - neziuresiu, nepatinka man tokio zanro, pirma serija bandziau ziuret tai neuzkabino, kazkaip komedijinai serialai manes netraukia.

Blacklist - pirma serija patiko, ziurim toliau, kol kas idomus, intriguojantis thumbup.gif
Atsakyti
Gal dar ka galit parekomenduoti panasaus kaip el barco ir el internato 4u.gif
Atsakyti
Hostages vakar ziurejau patiko.
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2013 10 06, 10:26)
Gal dar ka galit parekomenduoti panasaus kaip el barco ir el internato 4u.gif

luna calenda kazkiek kazkiek
Atsakyti
Esu fantastikos megėja, patikusių sąraše Lost, American Horror Story. Na, dėl meilės trikampio ir blogiuko vampyro grožio - Vampire Diaries. biggrin.gif Per vakar ir šiandien iš poreikio mistikai peržiūrėjau Under the Dome pirmą sezoną, kad ir nelabai patiko kaikurių veikėjų nelogiškumas. doh.gif

Bet šitie jau jūsų minėti. Nepastebėjau Misfits. Sunkiai man su juos sekėsi, pirmą kartą neišžiūrėjau net pirmos serijos. Labai niūrus toks, aplinka neįprasta serialams, aktoriai neatvirukiniai, į madingus drabužius irgi nėra, kur akių ganyti. biggrin.gif Po kurio laiko vėl jį radau, pabandžiau antrą kartą. Pirmos dvi serijos sunkokai žiūrėjosi, o poto tiesiog suvalgiau visus sezonus. biggrin.gif Rekomenduoju. Tik prie jo priprasti reikia (kaip man reikėjo kažkada priprasti prie neįprasto Modern Family filmavimo būdo, dėl kurio ilgai vengiau to serialo, o dabar jis mano favoritas komedijose ax.gif ).

Kam patinka originali kalba, online.
Atsakyti
Rekomenduoju:

До смерти красива

http://filmix.net/se...erial-2013.html
Atsakyti