Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus :)

QUOTE(abiga @ 2013 10 21, 23:03)
Gal kas ziuri Reign? Kazkaip nesitikiu, kad butu kas gero, bet perskaiciau kelis pozityvius komentarus, ar nebus jie paaugliu  g.gif

Man patiko smile.gif Nekantriai laukiu antros serijos mirksiukas.gif
Atsakyti
American Horror Story tik 3 sezonas apie vampyrus. Pirmi du visai kiti siuzetai. Kiekvienas sezonas turi savo tema, pradzia ir pabaiga ir su kitais sezonais nesusijes.
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2013 10 22, 08:00)
American Horror Story tik 3 sezonas apie vampyrus. Pirmi du visai kiti siuzetai. Kiekvienas sezonas turi savo tema, pradzia ir pabaiga ir su kitais sezonais nesusijes.

Kokie vampyrai 3 sezone? Kol kas mačiau tik raganas blink.gif Aš kažką praleidau? blink.gif
Atsakyti
Aciu, kad rekomendavote - Under the dome ir Orange in the new black (negalejau atsiplesti ir surijau abu serialus per kelias dienas)
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 10 22, 12:38)
Kokie vampyrai 3 sezone? Kol kas mačiau tik raganas  blink.gif Aš kažką praleidau?  blink.gif

Raganos, raganos lotuliukas.gif rasydama galvojau apie kita seriala doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas pasakys -ar Dauntono abatija tik 1 sezonas yra lietuviškai?labai užsikabinau,bet nerandu 2 sezono nei lietuvių,nei rusų kalbomis, su anglų nedraugauju ax.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau "Mistress" (2013) http://www.imdb.com/title/tt2295809/
Yra 13 serijų pirmasis sezonas ir kaip suprantu, patvirtintas antrasis, kuris bus rodomas 2014. Serialas sukasi apie 4 drauges ir jų gyvenimo dramas. Mane įtraukė po pirmų kelių serijų. Kartais įvykiai kiek sutirštinti, bet šiaip įdomus ir labai intriguojančiai baigėsi. Man dar labai patiko herojų stilius wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2013 10 24, 17:00)
Gal kas pasakys -ar Dauntono abatija tik 1 sezonas yra lietuviškai?labai užsikabinau,bet nerandu 2 sezono nei lietuvių,nei rusų kalbomis, su anglų nedraugauju ax.gif

http://seasonvar.ru/...n-2-season.html
cia rusiškai
Atsakyti
Ar Orphan Black jau buvo rekomenduotas? Jei ne, būtinai siūlau pažiūrėti. Tiek siužetas, tiek vaidyba - super.
Atsakyti
Reign pasižiūrėjau treilerį ir užteko schmoll.gif Kažkaip keista, kai amerikiečiai bando ką daryti apie britų istoriją (tuo labiau škotų ohmy.gif ) Ir apranga, ir muzika taaaip netinka, kad net nesinori bandyt žiūrėt biggrin.gif Net akcentų nėra, o jei yra, tai kažkokie dirbtiniai biggrin.gif
Jaučiu The Tudors sugadino mane hihihi.gif

Iš lengvų lengvučių neseniai atradau Trophy Wife, visai nieko, yra pakikenimo scenų nemažai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flo.: 24 spalio 2013 - 17:22
QUOTE(Vapsvute @ 2013 10 24, 16:26)

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R/K @ 2013 10 24, 18:12)
Ar Orphan Black jau buvo rekomenduotas? Jei ne, būtinai siūlau pažiūrėti. Tiek siužetas, tiek vaidyba - super.

Buvo biggrin.gif pasinaudojau rekomendacija, ir labai noreciau antro sezono, nes nerealiai patiko bigsmile.gif
Atsakyti