Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus :)

QUOTE(Label @ 2013 11 01, 12:44)
Devious Maids labai laukiu antro sezono, pirmaji suziurejau labai greitai thumbup.gif  Turi daug panasumu su Desperate Housewives rolleyes.gif

o man nepatiko, nuobodus lyginant su DH. Laukiu naujos Person of interest serijos, Call the midwife (negaliu atsidžiaugt, kad to tokios petraukos padarė antrą sezoną)/, vis dar žiūriu Criminal minds (neįtikėtina, juk jau tiek metų) ir Walking dead. Pradėjau Hostages ir žinoma Reign, kuris man tapo sezono topu. Šiaip didelio pasirinkimo nematau, gal jau pernelyg išranki pasidariau, bet atrodo ir tas neįdomu, ir anas nelabai....Ai dar Chicago fire.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burokėlis: 01 lapkričio 2013 - 13:15
Deviuos Maids irgi turi to jumoro kaip DH, kuris turbut labiausiai traukia, siu serialu gal ir nevertetu lygint, bet kai tas pats kurejas, kitaip neiseina biggrin.gif

Criminal minds ir as ziuriu jau daug metu, kas stebina, jie vis dar sugeba parengt idomiu bylu, kurios prikausto prie ekrano.
Atsakyti
QUOTE(burokėlis @ 2013 10 31, 22:25)
o man reign žiauriai patiko. ypač lyginant su nuobodžiaisiais tudorais.

o man atvirkščiai, Tiudorai nė kike nenuobodūs. Labiau mėgstu, kai a la istorinis serialas nors kiek pataiko į istoriją. Reign - tiesiog kostiuminė drama, su istorija turinti bendra tik vardus biggrin.gif net rūbų nepataikė į laikmetį, prastai... schmoll.gif galima žiūrėti kaip gražią pasaką biggrin.gif nors aktoriai visai nieko thumbup.gif
Atsakyti
o kas nepataiko konkrečiai? be rūbų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burokėlis: 01 lapkričio 2013 - 18:46
QUOTE(burokėlis @ 2013 11 01, 18:46)
o kas nepataiko konkrečiai? be rūbų?

na, pataiko kol kas tik tiek, kad jie tokie buvo ir jie turėjo tuoktis... Ji atvyko į dvarą būdama, berods, 5 metų ir buvo auklėjama ten. Na, anyta jos nemėgo, tačiau su kitais lyg ir sutarė gerai. Nei rūbai, nei atmosfera, nei dvaro etiketas nepataiko į laikmetį. Absolučiai. Aišku, ten visokių sąmokslų buvo, be to, ji pati pretendavo į Anglijos sostą, reiškė pretenzijas po Marijos Tiudor mirties, bet gal čia seriale dar tai bus. Žodžiu, blankiai, kažkur lyg prabėgama pro tikruosius istorijos įvykius.
Tiesiog, šiuo atveju istorija rodoma pagražinta, mistifikuota, pritaikyti šiuolaikiniam jaunimui, per daug nesigilinant į istoriškumo išlaikymą. Žodžiu, labai moderni adaptacija. bet gal jie ir nepretenduoja į istorinį serialą? biggrin.gif

na va, dar trečią seriją pažiūrėjau. Taip, tokie šokiai 16a. Prancūzijoj buvo tiesiog norma hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 01 lapkričio 2013 - 21:32
ai man dzin, man toks gražus franciskas, kad jei parodys, jog jis buvo pusiau vampyras, pusiau zombis, vis tiek atleisiu biggrin.gif tiesiog ten viskas labai gražu. manau, jie norėjo padaryt kažką kitokio. ir jiem tai pavyko.
Atsakyti
Nu labai suintrigavot su tuo "istoriniu" serealu biggrin.gif Megstu as tokius ir serealus ir filmus, reikes ziureti. Gaila, kad ju ne tiek daug ir yra.

Burokelis, aciu, kad pasaket jog vel rodo Call the Midwife. Su malonumu pasiziurejau pirmaja antro sezono serija, siandien laukia sekanti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2013 11 02, 10:35)
Burokelis, aciu, kad pasaket jog vel rodo Call the Midwife. Su malonumu pasiziurejau pirmaja antro sezono serija, siandien laukia sekanti wub.gif

gal radot su vertimu? nes aš tik su subtitrais rusiškai radau, bet man taip nepatinka? 4u.gif
per kur žiūrit 4u.gif ?
pirmą sezoną tai taip skaniai sužiūrėjau wub.gif
Atsakyti
http://filmix.net/se...erial-2012.html

prašom
Atsakyti
Gal kas Dracula paziurejo? pirma serija nuobodoka pasirode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2013 11 02, 14:22)
Gal kas Dracula paziurejo? pirma serija nuobodoka pasirode ax.gif

Aš labai smagiai sužiūrėjau, parsisiunčiau antrą, eisiu žiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(burokėlis @ 2013 11 02, 14:19)

drinks_cheers.gif as praktiskai visus per cia ziuriu. Gaila ne visi yra. Drakulos pavyzdziui neradau schmoll.gif Homeland irgi iseme, nors anskciau buvo unsure.gif
Atsakyti