QUOTE(Tino @ 2013 04 04, 20:17)
sveikos, panos, gelbėkit, nes aš jau isterijoj...
kodėl organizmas gamina per daug estrogenų? mmm nėra, dar pradėjo
papus skaudėt, išpampo, kraujagyslės išryškėjo. tai nebūtinai susiję su su mm dingimu, nes man ir anksčiau panašiai skaudėjo lapkritį, sausį, kovą ir ne ciklo pabaigoj, o netgi dažniau pradžioj. jie ne jautrūs, bet skausmingi ramybės būsenoj, palietus. PRL dabar gali būt didesnis, bet lapkritiį man skaudėjo, kai gėriau Bromocriptiną. kai tyriausi ES lapkritį 3cd buvo 423 (normoj, bet per daug), o paskui IMAGO kompas rodė hiperestrogenizmą. taigi tai nuo estrogenų pertekliaus. blyn, ką daryt, juk geriu visokius reguliuojančius hormonus? vizitas pas ginę tik po dviejų savaičių. vienintelė mano prielaida - negi akupunktūra galėjo užkelt juos? nu gal nebus
kiaušidžių vėžys?
labai labai netiko hormonai, kuriuos geri, t.y. reguliuojancius. netiko. Estrogenai... moteriski hormonai, kurie sustabdo mmm... ka, blin, tu geri?????????? tu perziurek atidziau! kontraceptikai pastatyti ant estrogenu.. mesk tu juos, ka. gerk dupha ir susirk mmm.
Estrogens are used as part of some oral contraceptives, in estrogen replacement therapy for postmenopausal women, and in hormone replacement therapy for trans women.
Like all steroid hormones, estrogens readily diffuse across the cell membrane. Once inside the cell, they bind to and activate estrogen receptors which in turn modulate the expression of many genes.[4]
dar ka nors komentuoti? prisidirbai?
Papildyta:
QUOTE(*Gintare* @ 2013 04 04, 16:37)
Sunkoka, kelis kartus muilint galvą tenka, kai paprastai vieno karto man užtenka. Beje, gerai ir antakiams su blakstienom truputuką užtept.

šaunuolis mažiukas, susiėmė kaip reikiant
nu tada teks keltis 7. aj, nieko. istversiu. vat atejo pas mus svecias puse 11, o as sedziu issitepus ricinos aliejumi ir man nusispjauti. dar ir nusirengciau rodydama savo nepasitenkinima, bet MV kazkodel pries.
QUOTE(šifonyte @ 2013 04 04, 19:45)
labai gerai nuo slinkimo Gold wel priemones - purskalas arba ampules, greitas poveikis ir skatina augima, tik kaina jo apie 100lt, bet ji parduoda tik kirpuklose

(isbandyta - slinko kuokstais, is vidutines kasos, buvo plona kasyte - po naudojimo po keliu kart jau pastebimai sumazejo slenkanciu plauku)
oi kaip malonu girdet tokias zinias, o apie darba dabar pamirsk
Brangu.. Bet zinau, kad su aliejais narturaliais iseina pigiau, veiksmingiau ir ilgesnis poveikis. tik save uzleidau, nebeturiu vonios, tik duso kabina, tai vat nebeiskentusi susiemiau plaukais. As anksciau naudodavau Vichy raudonaja linija nuo slinkimo ir ampules.
Del jautruioles darbo - palaikau 10000%. eina jis.. povelniu..