Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

sveikos, panos, gelbėkit, nes aš jau isterijoj... g.gif
kodėl organizmas gamina per daug estrogenų? mmm nėra, dar pradėjo papus skaudėt, išpampo, kraujagyslės išryškėjo. tai nebūtinai susiję su su mm dingimu, nes man ir anksčiau panašiai skaudėjo lapkritį, sausį, kovą ir ne ciklo pabaigoj, o netgi dažniau pradžioj. jie ne jautrūs, bet skausmingi ramybės būsenoj, palietus. PRL dabar gali būt didesnis, bet lapkritiį man skaudėjo, kai gėriau Bromocriptiną. kai tyriausi ES lapkritį 3cd buvo 423 (normoj, bet per daug), o paskui IMAGO kompas rodė hiperestrogenizmą. taigi tai nuo estrogenų pertekliaus. blyn, ką daryt, juk geriu visokius reguliuojančius hormonus? vizitas pas ginę tik po dviejų savaičių. vienintelė mano prielaida - negi akupunktūra galėjo užkelt juos? nu gal nebus kiaušidžių vėžys? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 04 04, 20:17)
panos, gelbėkit, nes aš jau isterijoj...  g.gif

kodėl organizmas gamina per daug estrogenų?

nu gal nebus kiaušidžių vėžys?  g.gif  doh.gif
4u.gif

Ir man labai įdomu, kodėl?
Pas mane 2 cd E2 buvo 440,1 verysad.gif

Nebus nebus, bet jeigu labai labai neramu, pasidaryk CA 125 tyrimą
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2013 04 04, 15:07)
Laba,
aš po dr.apžiūros. Leliui viskas gerai, atitinka laiką, širdutė plaka, paaugęs kaip reikiant wub.gif D, kaip jis pagąsdino mus...Dar savaitei gavau biuletenį.Aišku, darbe sudraskys mane, bet dabar apie tai mažiausiai galvoju tongue.gif

Barbarise, linkiu ir tau sėkmės pas dr. mirksiukas.gif

Ačiū visoms už nuoširdų palaikymą, jūs...nuostabios wub.gif Aišku, rizika ir toliau išlieka, bet dr. sakė, kad didžioji baimė jau praėjo smile.gif

Nuostabu! wub.gif As taip laukiau geru ziniu is taves!!! ax.gif
Darbas dabar turi buti paskutinej vietoj!
Atsakyti
Jautruole , tikejau kad tavo maziukas bus stiprus ir labai dziaugiuosi kad jau jus stipriai paauge wub.gif nuostabios zinios wub.gif
Atsakyti
Jautruole, dziaugiuos uz visa seimyna wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
barbarise, selina kaip jus ? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 04 04, 20:17)
sveikos, panos, gelbėkit, nes aš jau isterijoj...  g.gif
kodėl organizmas gamina per daug estrogenų? mmm nėra, dar pradėjo papus skaudėt, išpampo, kraujagyslės išryškėjo. tai nebūtinai susiję su su mm dingimu, nes man ir anksčiau panašiai skaudėjo lapkritį, sausį, kovą ir ne ciklo pabaigoj, o netgi dažniau pradžioj. jie ne jautrūs, bet skausmingi ramybės būsenoj, palietus. PRL dabar gali būt didesnis, bet lapkritiį man skaudėjo, kai gėriau Bromocriptiną. kai tyriausi ES lapkritį 3cd buvo 423 (normoj, bet per daug), o paskui IMAGO kompas rodė hiperestrogenizmą. taigi tai nuo estrogenų pertekliaus. blyn, ką daryt, juk geriu visokius reguliuojančius hormonus? vizitas pas ginę tik po dviejų savaičių. vienintelė mano prielaida - negi akupunktūra galėjo užkelt juos? nu gal nebus kiaušidžių vėžys?  g.gif  doh.gif

labai labai netiko hormonai, kuriuos geri, t.y. reguliuojancius. netiko. Estrogenai... moteriski hormonai, kurie sustabdo mmm... ka, blin, tu geri?????????? tu perziurek atidziau! kontraceptikai pastatyti ant estrogenu.. mesk tu juos, ka. gerk dupha ir susirk mmm.
Estrogens are used as part of some oral contraceptives, in estrogen replacement therapy for postmenopausal women, and in hormone replacement therapy for trans women.
Like all steroid hormones, estrogens readily diffuse across the cell membrane. Once inside the cell, they bind to and activate estrogen receptors which in turn modulate the expression of many genes.[4]

dar ka nors komentuoti? prisidirbai?
Papildyta:
QUOTE(*Gintare* @ 2013 04 04, 16:37)
Sunkoka, kelis kartus muilint galvą tenka, kai paprastai vieno karto man užtenka. Beje, gerai ir antakiams su blakstienom truputuką užtept.
wub.gif  wub.gif šaunuolis mažiukas, susiėmė kaip reikiant  thumbup.gif

nu tada teks keltis 7. aj, nieko. istversiu. vat atejo pas mus svecias puse 11, o as sedziu issitepus ricinos aliejumi ir man nusispjauti. dar ir nusirengciau rodydama savo nepasitenkinima, bet MV kazkodel pries.

QUOTE(šifonyte @ 2013 04 04, 19:45)
labai gerai nuo slinkimo Gold wel priemones - purskalas arba ampules, greitas poveikis ir skatina augima, tik kaina jo apie 100lt, bet ji parduoda tik kirpuklose  ax.gif (isbandyta - slinko kuokstais, is vidutines kasos, buvo plona kasyte - po naudojimo po keliu kart jau pastebimai sumazejo slenkanciu plauku)
oi kaip malonu girdet tokias zinias, o apie darba dabar pamirsk  wub.gif  wub.gif

Brangu.. Bet zinau, kad su aliejais narturaliais iseina pigiau, veiksmingiau ir ilgesnis poveikis. tik save uzleidau, nebeturiu vonios, tik duso kabina, tai vat nebeiskentusi susiemiau plaukais. As anksciau naudodavau Vichy raudonaja linija nuo slinkimo ir ampules.

Del jautruioles darbo - palaikau 10000%. eina jis.. povelniu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 04 balandžio 2013 - 22:47
Laba ryta 4u.gif

Siandien as ankstyvas vyturelis ax.gif

QUOTE(meskute102 @ 2013 04 04, 22:06)

Toliau teplioja...jau 12 dienu verysad.gif bet (.Y.) ir toliau jautrus, rytais pykina, pilvuka pamaudzia, tai TIKIU kad viskas gerai smile.gif pamatysim kita savaite...nedaug beliko islaukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2013 04 05, 07:01)
Laba ryta  4u.gif

Siandien as ankstyvas vyturelis  ax.gif
Toliau teplioja...jau 12 dienu  verysad.gif bet (.Y.) ir toliau jautrus, rytais pykina, pilvuka pamaudzia, tai TIKIU kad viskas gerai smile.gif pamatysim kita savaite...nedaug beliko islaukti  4u.gif

tai ir labai gerai
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2013 04 04, 21:06)

labas rytas, nu ka baigiu 13 savaite, laukiu dabar ats is genetiku. Ziauriai neramu, bet ka dabar. Siaip jauciuosi neblogai.

Tik cia buvo pas mus lai liudnu ziniu, tai net nesinorejo nieko apie save rasyt. blush2.gif

Visoms po virusiuka wub.gif
Atsakyti
Jautruole wub.gif Superines zinios, ir toliau taip 4u.gif

Selina, Barbarise, ir jums sveikatytes 4u.gif

Penktadienis cool.gif , o man visad penktadieniais buna zavalas su darbais doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, jeigu jis labas unsure.gif
1,5 val vaziavau, kai paprastai toki pat atstuma per 10 min nuvaziuoju doh.gif
Kaip uzkniso sita nesibaigianti ziema.

QUOTE(Maidenana @ 2013 04 04, 23:56)
nu tada teks keltis 7. aj, nieko. istversiu. vat atejo pas mus svecias puse 11, o as sedziu issitepus ricinos aliejumi ir man nusispjauti. dar ir nusirengciau rodydama savo nepasitenkinima, bet MV kazkodel pries.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kas cia per svecias toks neprotingas g.gif

QUOTE(barbarise @ 2013 04 05, 07:01)
Toliau teplioja...jau 12 dienu  verysad.gif bet (.Y.) ir toliau jautrus, rytais pykina, pilvuka pamaudzia, tai TIKIU kad viskas gerai smile.gif pamatysim kita savaite...nedaug beliko islaukti  4u.gif

laikykis. viskas turi buti gerai wub.gif

QUOTE(,,Selina'',2013 04 05, 09:06)
labas rytas, nu ka baigiu 13 savaite, laukiu dabar ats is genetiku. Ziauriai neramu, bet ka dabar. Siaip jauciuosi neblogai.

Tik cia buvo pas mus lai liudnu ziniu, tai net nesinorejo nieko apie save rasyt.  blush2.gif

Visoms po virusiuka wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti