Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Irėnė @ 2013 03 26, 16:47)
Sveikutes,

Juodas lidesiukas man pasiglemze verysad.gif
Sudas su mano IUI. Panasu, kad ryt mmm prasides, nesulaukiau ne NT dienos. O mmm turejo but 31 d.
Taip kad, slykstu ant dusios nors staug. Nesineruoju, bet labai tuscia viduj verysad.gif

verysad.gif 4u.gif console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Dune...: 26 kovo 2013 - 23:09
QUOTE(Shira @ 2013 03 25, 21:43)
Jei pamatysiu, siusiu tiesiai pas Maika ant stogo  ax.gif
wub.gif wub.gif

QUOTE(Tino @ 2013 03 26, 14:37)
kur visos dingę  blink.gif
Neturėjau jėgų rašyt... Darbe eilinė "bomba" nukrito... Šiandien ji tęsis...

QUOTE(Tino @ 2013 03 26, 21:53)
o šiandien kaip tyčia visi naujai sutikti žmonės kalbėjo apie savo vaikus. tiek seni, tiek jauni, tiek kolegos, tiek lektoriai kaip susitarę mynė ant žaizdos, o aš vos nežliumbiu galvodama, kodėl visiems galima turėt vaikų, o man ne...  verysad.gif košmaras kažkoks  doh.gif
console.gif 4u.gif

Irėne.... verysad.gif verysad.gif bet taip norisi tikėt kad dar yra vilčių... aš dar kurį laiką patikėsiu blush2.gif
Primink tiems savo siūliukams apie mūsų planą-chuliganą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 03 26, 23:10)
Maide, čia kalba apie mane, tai aš be stimuliacijų ir Ovitrelio gyvenu. viskas natur.

aga, pasitaisiau...

QUOTE(Irėnė @ 2013 03 26, 23:22)
nu zdrasce is pirmo karto biggrin.gif sestas IUI, o stimuliacija gal kokia 10 biggrin.gif

nesusiima kol kas verysad.gif 11 DPI man siandien...

prisilaksiu per velykas vyno iki zemes graibymo

o is eiles? ar po pertraukos?

gal implantuojasi. Nu pasidaryk NT, vistiek jau matysis, jeigu kazko yra.

as irgi.

Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2013 03 26, 20:47)
Sveikutes,

Juodas lidesiukas man pasiglemze verysad.gif
Sudas su mano IUI. Panasu, kad ryt mmm prasides, nesulaukiau ne NT dienos. O mmm turejo but 31 d.
Taip kad, slykstu ant dusios nors staug. Nesineruoju, bet labai tuscia viduj verysad.gif

4u.gif neliudek, pakelk galva ir eik toliau,buk atkakli ir pasieksi savo tiksla mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2013 03 27, 08:12)
Primink tiems savo siūliukams apie mūsų planą-chuliganą  4u.gif

davai, kad tu butum pirma musu plane mirksiukas.gif as paskui jau tadu ax.gif

QUOTE(Maidenana @ 2013 03 27, 08:51)
o is eiles? ar po pertraukos?

gal implantuojasi. Nu pasidaryk NT, vistiek jau matysis, jeigu kazko yra.

as irgi.

po pertraukos.

nu maidenana, nu kur tau 11 DPI inplantuojasi? neturiu bereikalingu vilciu.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(RakteliS @ 2013 03 27, 10:25)
4u.gif neliudek, pakelk galva ir eik toliau,buk atkakli ir pasieksi savo tiksla  mirksiukas.gif

negaliu. bent kol kas. siandien mb sakiau, kad gal baigiam situos zygius, nes taip ir nukvakt galima. kazkaip buvau pamirsus, ta nesekmes kartuma verysad.gif

zuzla po kiek tu pas ta motera pelargoniju daigus pirkai?
dzin viskas, auginsiu pelargonijas biggrin.gif tikiuosi jos teiks daugiau dziaugsmo.
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2013 03 27, 11:02)
negaliu. bent kol kas. siandien mb sakiau, kad gal baigiam situos zygius, nes taip ir nukvakt galima. kazkaip buvau pamirsus, ta nesekmes kartuma verysad.gif

dzin viskas, auginsiu pelargonijas biggrin.gif tikiuosi jos teiks daugiau dziaugsmo.

tai jau galutinai pramušė ar vis dar ne?
pas mane iš kitos pusės - nieko doh.gif doh.gif doh.gif

kažkokia apatija apėmus... aš tai bijau, kad nesugebėsiu susitaikyt su nieko nebedarymu (kad ir natūraliom priemonėm) ir nebesitikėjimu turėti vaiką. verysad.gif jaučiu kaltę, kad negaliu padovanoti MB vaiko. nebematau prasmės niekame.
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2013 03 27, 10:02)
zuzla po kiek tu pas ta motera pelargoniju daigus pirkai?

ne tik pas tą moterį, bet ir pas kitas, tokių rožiažiedžių ir kitų įdomesnių pelargonijų įšaknydintų šakelių kaina 10 lt

QUOTE(Tino @ 2013 03 27, 10:08)
kažkokia apatija apėmus... aš tai bijau, kad nesugebėsiu susitaikyt su nieko nebedarymu (kad ir natūraliom priemonėm) ir nebesitikėjimu turėti vaiką.  verysad.gif jaučiu kaltę, kad negaliu padovanoti MB vaiko. nebematau prasmės niekame.

gal persigalvok? pertrauką jau pakankamą padarei, pabandyk iš naujo pamindžiot gydytojų slenksčius mirksiukas.gif kad paskui nesigailėtum, kad turėjai ir galimybių, ir laiko, o nieko nedarei.

labas dienas mirksiukas.gif
šian važiuosiu burnos higienos daryt, bet laikas toks nelabai, vyrui teks migdyt D.C. vakariniam miegui, tikiuosi, susitvarkys g.gif
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2013 03 27, 10:25)
4u.gif neliudek, pakelk galva ir eik toliau,buk atkakli ir pasieksi savo tiksla  mirksiukas.gif
nemanau, kad gamta yra toks dalykas, kuris klausysis tavo noru.. cia jau nezinosi ar pasieksi, ar nepasieksi. tik reikia prisiminti, kad tikrai gali ir nepasiekti. cia tas banalus "vistiek turesi" negalioja. net tikrai gali ir netureti. tai faktas.

QUOTE(Irėnė @ 2013 03 27, 11:02)
po pertraukos.

nu maidenana, nu kur tau 11 DPI inplantuojasi? neturiu bereikalingu vilciu.

nu skaitosi kaip pirmas tada. jeigu pertrauka daugiau nei 6 men.

nu juk pas kazka ir 7 dpi implantuojasi. gi buna ten jos velyvos, ankstyvos.. ar nezinai, visi foliai susproge buvo.. jeigu nezinai, nu gal koks paaugo. nors ka cia. pasidaryk NT. nu siaip. del idomumo.

nu prisiminei. kur cia pabaigsi.. doh.gif

QUOTE(Tino @ 2013 03 27, 11:08)
jaučiu kaltę, kad negaliu padovanoti MB vaiko. nebematau prasmės niekame.
as irgi... ir kalte, ir beprasmiskas dienu stumimas. kartais paziuriu, kaip vaikas isterikuoja del zaislo parduotuveje ir pagalvoju, kad man taip.. nors taip.. arba kai vezima anksti ryte kazkas stumia iki poliklinikos, irgi pagalvoju, kaip noreciau taip pradeti savo ryta.. bet.. kol kas pradedu savo varske, kava ir kvailomis ziniomis per TV.

tikrai, eik is naujo po daktarus. uzsirasyk, jau praejo laiko, kaip tik mmm turi pareiti, pasistimuliuosi. IUI pasidarysi. toki, kontrolini, kad bent jau kazko darymo vaisdas isliktu. bent jau pries save pacia. vistiek susitaikyti negali, tai nevaryk D i medi, daryk ka nors.

Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2013 03 27, 11:27)
šian važiuosiu burnos higienos daryt, bet laikas toks nelabai, vyrui teks migdyt D.C. vakariniam miegui, tikiuosi, susitvarkys g.gif

kodel neturetu susitvarkyti? jis gi tevas, ir instinktus turi. susitvarkys, niekur nedings. ir DC jam pades.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 03 27, 12:19)
kodel neturetu susitvarkyti? jis gi tevas, ir instinktus turi. susitvarkys, niekur nedings. ir DC jam pades.

instinktai čia ne prie ko, ir D.C. tikrai nepadės - ant dienų pati neužmigdžiau vakariniam miegui, tai ir prazyzė visą vakarą.
Atsakyti
Madeina siuolaikine medicina visagale jei moteris turi gimda sveikai funkcionuojancia tai ar IUI ar IVF manau vistiek pades, SM pilnas pavyzdziu kai moterys ismoksta daug daugiau nei kiti ginekologai,vazineja po uzsieni ir pasiekia savo tikslo, kiekvienam savo aisku...
Atsakyti
laba,
trumpai prasinešu apie save...gulėjau ligoninėj,patologiniam,šiandien tik paleido.Tebesu gulimam režime, nes gresiantis persileidimas...žodžiu,gulėjau sąžiningai nuo pereito 3nio ir 5nio vakare staigiai užėjo virusas-kaulus gelia,tempa užkilo iki 38,2,vėmiau, net vidurius paleido.Taip buvo lygiai vieną parą, o 1nio ryte sti[riai pradėjo tepliot...Išsigandau, nulėkėm į ligoninę...Dabar nebetepa, bet dr. nedžiugino,liepė laukt 10d.ir vėl pasirodyt,ar vaisius vystos,nes jam nepatiko,kad nuo 1nio lelius nepaaugo verysad.gif
Esu transe, kaip trenkta, ašaros maišosi su pykčiu...Tik neguoskit manęs, nes aš nusiteikusi jau blogiausiam...žinau,kad taip negalima,bet kitaip negaliu.
Kažin kuom aš nusikaltau D?
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2013 03 27, 13:45)
Madeina siuolaikine medicina visagale jei moteris turi gimda sveikai funkcionuojancia tai ar IUI ar IVF manau vistiek pades, SM pilnas pavyzdziu kai moterys ismoksta daug daugiau nei kiti ginekologai,vazineja po uzsieni ir pasiekia savo tikslo, kiekvienam savo aisku...

Kad man Tavo optimizmą biggrin.gif
Atsakyti