Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Maidenana @ 2013 04 12, 11:11)
as atsiprasau, bet  fool.gif  ??? as tiesiog ant dupho ir tiek. laiko klausimas.

padarys-padarys.

gal as ir durna,Maide, bet ziauriai noriu,kad tau pasisektu,net nezinau kodel bet net per atostogas prisijungdavau i sita tema vis tikedamasi,kad tau pavyko smile.gif

O Z. as bijau,nes buvau jau pas viena jauna grazuoli lora....vos nepadare jis manes lotuliukas.gif ...kai pradejo man komplimentus zarstyt tas triju vaiku tevas,tai dabar bijau,kad kai gausiu pas ji narkoze per tonziliu salinimo operacija,jis man ne tik tonziles isoperuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2013 04 12, 11:28)
gal as ir durna,Maide, bet ziauriai noriu,kad tau pasisektu,net nezinau kodel bet net per atostogas prisijungdavau i sita tema vis tikedamasi,kad tau pavyko smile.gif

O Z.  as bijau,nes buvau jau pas viena jauna grazuoli lora....vos nepadare jis manes lotuliukas.gif ...kai pradejo man komplimentus zarstyt tas triju vaiku tevas,tai  dabar bijau,kad kai gausiu pas ji narkoze per tonziliu salinimo operacija,jis man ne tik tonziles isoperuos lotuliukas.gif

Be $ ir laiko niekas man nepavyks. Tad, kol neturiu siu prabangu, tol galima nesvajoti.

Njoo. O gal visai ne salins, o ko nors prides? biggrin.gif
Atsakyti
...buvau jau pas viena jauna grazuoli lora....vos nepadare jis manes lotuliukas.gif ...kai pradejo man komplimentus zarstyt tas triju vaiku tevas,tai  dabar bijau,kad kai gausiu pas ji narkoze per tonziliu salinimo operacija,jis man ne tik tonziles isoperuos lotuliukas.gif

Svarbu rezultatas lotuliukas.gif
Man pasakojo, kad kažkada seniai buvo išaiškinta Lenkijoj nedidelė klinika, su labai gerais gydymo rezultatais biggrin.gif Paskui išaiškėjo, kad daktariukas uždavęs narkozės pasistengdavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Daug pridiskutavot 4u.gif

Vienoj angliskoj knygutej (apie (ne)vaisinuguma) perskaiciau apie ibuprofena, tikrai buvo ivardintas sitas vaistas kaip nedraugaujantis su ovuliacija. As visada per mmm rijau ji saujom, nes ziauriai skausmingos budavo. Perskaicius nebegeriau daugiau, kentejau.
Isiveskit i google ibuprofen and ovulation, pilna info apie tai

Del FOLIO metodo esu girdejus daug geru atsiliepimu, daug kam padejo.

Pati neseniai isbandziau IMAGO. Prisake daug idomybiu (kad kraujas tirstas, gelezies trukumas, turiu bakterija irgi kazkokia po visa organizma isplitusia, su skrandziu problemos ir pan.), maniau viskas tiesa, nes tikrai pagal paskutinius tyrimus (dariausi rudeni) smarkiai truko gelezies, LP metu gyd. pasake kad kraujas tirstas. IMAGO gyd. Prirase kruva papildu. Bet paklausiau sveiko proto ir pasikartojau krauja: gelezis idealiai atistacius (vartojau ziema ferumleka, maista labai ziurejau), kraujo skystumas/tirstumas irgi geras, pasidariau ir tos bakterijos tyrima, neigiamas, tai is visu nurodytu papildu nusprendziau vartoti tik magni ir dar kazkoki papilda skrandzio veiklai gerinti (aisku pries tai skersai isilgai interneta issniukstinejau kuo kenkia ir kuo padeda, tai siti du man pasirode jei ir nera problemu - naudingi). Taigi IMAGO rezultatai kaip ir neteisingi buvo, nes isvardintu problemu jau nebeturejau. Tik kilo mintis, o gal tuo budu mato ir senas buvusias problemas... g.gif
Siaip sutapimas ar ne, bet kita menesi pastojau...

O Z.  as bijau,nes buvau jau pas viena jauna grazuoli lora....vos nepadare jis manes lotuliukas.gif ...kai pradejo man komplimentus zarstyt tas triju vaiku tevas,tai  dabar bijau,kad kai gausiu pas ji narkoze per tonziliu salinimo operacija,jis man ne tik tonziles isoperuos lotuliukas.gif

Jei cia apie ZZ kalba eina, tikrai nebijok biggrin.gif

Beje, i tema ne i tema, nu nenoreciau vyro ginekologo... schmoll.gif

Uzsimarinavau jautienos kepsniukus, ryt poryt namie bus svente ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 12, 11:57)
Svarbu rezultatas  lotuliukas.gif
Man pasakojo, kad kažkada seniai buvo išaiškinta Lenkijoj nedidelė klinika, su labai gerais gydymo rezultatais  biggrin.gif Paskui išaiškėjo, kad daktariukas uždavęs narkozės pasistengdavo  lotuliukas.gif

Eina sau...pafantazuosiu dabar - gydaisi nuo nevaisingumo, problemos su vyru, nueini i tokia klinika, pastoji, dekoji klinikai, gydytojui ir D kad stebukla padare...o po n metu pasirodo, kad vaikas nepanasus i teti hihihi.gif
Atsakyti
atkasiau savo beda... yra ka veikti, zodziu... man labai panasu i mano problema.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 04 12, 11:42)
Be $ ir laiko niekas man nepavyks. Tad, kol neturiu siu prabangu, tol galima nesvajoti.

Njoo. O gal visai ne salins, o ko nors prides?  biggrin.gif

nu jo....grisiu is ligonines be tonziliu ir su ipurskimu
Atsakyti
Sveikos,

gal kavos su sirupu ir cinamonu? g.gif

Ką aš vakar sapnavau doh.gif Žodžiu, sapnuoju Zuzlos D.C. dar visai mažą, bet jau mokantį ropot. O ji man ir sako: va, nespėjom sunaudot pirmo numerio sauskelnių, tai iškirpau iš jų paveiksliukus ir priklijavau prie D.C. batukų biggrin.gif Ir žiūriu - nu visai gražiai iš pampersų tie paveiksliukai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2013 04 12, 12:42)
Sveikos,

gal kavos su sirupu ir cinamonu?  g.gif

Ką aš vakar sapnavau  doh.gif Žodžiu, sapnuoju Zuzlos D.C. dar visai mažą, bet jau mokantį ropot. O ji man ir sako: va, nespėjom sunaudot pirmo numerio sauskelnių, tai iškirpau iš jų paveiksliukus ir priklijavau prie D.C. batukų  biggrin.gif Ir žiūriu - nu visai gražiai iš pampersų tie paveiksliukai atrodo  lotuliukas.gif

Dekupazas is sauskelniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 04 12, 12:31)
atkasiau savo beda... yra ka veikti, zodziu... man labai panasu i mano problema.

idomu...gal cia ie man tiktu,nu bet kaip sunku man rusiskai skaityt doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kavos su sirupu ir cinamonu?  g.gif

Ką aš vakar sapnavau  doh.gif Žodžiu, sapnuoju Zuzlos D.C. dar visai mažą, bet jau mokantį ropot. O ji man ir sako: va, nespėjom sunaudot pirmo numerio sauskelnių, tai iškirpau iš jų paveiksliukus ir priklijavau prie D.C. batukų  biggrin.gif Ir žiūriu - nu visai gražiai iš pampersų tie paveiksliukai atrodo  lotuliukas.gif
as noriu kavos.

neblogas sapnas. as kai nebeissimiegu kiaurai, tai jau nebesapnuoju nieko. aj, cia pries pora dienu buozgalviu jura sapnavau.

QUOTE(jurmarta @ 2013 04 12, 12:48)
idomu...gal cia ie man tiktu,nu bet kaip sunku man rusiskai skaityt doh.gif  doh.gif

cia tas pats ka T.P. keberiokst sake, del tu CD56+.. reikia istirti CD56+ ir jeigu ju maziau nei 12% reiskia nebus pilnavertes implantacijos ir atsitiks persileidimas. tada reikia ;leisti i vena imunoglobulina ir praktiskai 100%, kad nestumas issilaikys. taciau sitoks gydymas beprasmis, jeigu yra embiono patologijos. vistiek bus persileidimas.

Zodziu, implantacijai trukdo AFS (kazkodel ju siulomas gydymas 80 gr aspirino ir 5000 me heparinu.. o man leido tik 2000 heparinu ir 100 aspirinu) arba CD56+ trukumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 12 balandžio 2013 - 12:08
QUOTE(barbarise @ 2013 04 12, 12:14)
Beje, i tema ne i tema, nu nenoreciau vyro ginekologo... schmoll.gif

nu ir veltui, jie ranką paduoda, kai nuo kėdės lipi laugh.gif

laugh.gif

šian pirmą kartą gimnastika be zyzimo praėjo karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 12 balandžio 2013 - 11:59
Maide,dar paaiskink man,neismanelei,jei zinai,kad esi nenescia-kam tu geri ta dufa? g.gif as dabar galvoju,gal negalim jo taip staigiai nutraukt,nes siaubas kazkoks-siandien as turbut nukraujuosiu negyvai gabalais-man taip dar nebuvo fear.gif
Atsakyti