Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(amarrile @ 2013 04 19, 15:23)
Agurkus puodeliams siltnamyje tikrai reikia jau seti. as seju pirmoj dekadoj balandzio,o dabar jau antra ir tinkamas menuliukas  rolleyes.gif

Tai, kad jau pasejau ax.gif tupi ant palanges, tik dabar galvoju, kad per anksti truputeli, kada cia man juos pernest? Kaip manot? blush2.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai dar dirvon nesodinčiau blush2.gif jautrūs tie agurkai,per šalta žemelė jiems dar bus ax.gif
Atsakyti
Tikrai kad jautrus...pernai per anksti i zeme isodinau,nors geguzes men buvo, ir siltnamy ir agro dengiau bet kazkaip pasalo turbut prastai labai letai augo, nors pernai ir uzpernai ziauriai dideli derliu turejau. Tai bijau siemet per anksti pasodint doh.gif
Atsakyti
o mano Askeriukas matyt jau suvalge viska ka galejo.... nauji agurkai neauga....nors ir patresiau.... geltonoja ir nuplesu as jos....vienas kuris augo jau ir tai kazdaip deformavosi ir greiciausiai nebeaugs jau blush2.gif nu bet tikslas pesiektas... 5 agurkai ankstyvi suvalgyti biggrin.gif
Atsakyti
Pražydo ir mano pagaliau Askeriukas thumbup.gif Tikiuos agurkiukų anksčiau sulauksiu,nei šiltnamyje biggrin.gif
Atsakyti
Mano Radničiokai aplipę žiedais ir agurkėliais bet dauguma nunyksta peržydėję, prasta bitutė iš manęs blush2.gif

Tik šie du stambėja, ūgtelėjo iki 5cm ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 21 balandžio 2013 - 12:54
Ar tavo agurkas turi atzalu? Nes kairej pusej nuotraukos matau ant plono kotelio uzuomazgas .
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 04 21, 15:26)
Ar tavo agurkas turi atzalu? Nes kairej pusej nuotraukos matau ant plono kotelio uzuomazgas .

pas mane du susodinti į bliudą tai agurkai didėja tik ant vieno, o kitas apsipylęs žiedais ir agurkiukais bet nieko gero, ta liauna šakelė su užuomazgom to "nederlingojo" ax.gif Viršūnės abiejų pašalintos gal ir tą ūglį nulaužti? g.gif
Atsakyti
Ko cia taip tylu blush2.gif ? Ar uzaugo koks agurkas pas ka nors ax.gif ? Pas mane kol kas tik pazastis augaliuku ir 2 deformoti lyg ir bando augti.... Viena siandien toki kreiva ir nedideli nuskiniau... Net minkstas buvo.... Bet skonis agurko buvo, visvien suvalgiau, negu mesi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 23 balandžio 2013 - 20:53
pas mane pradėjo augt, kai viršūnes nuskyniau. Bet tik po vieną agurką ant augalo, kiti mažiukai, laukia savo eilės. Šiandien siūliau vaikui nuskint ir suvalgyt, sakė, dar paaugins smile.gif
Atsakyti
O jūs pažastukus nupjaunat? Tiek daug atžalų prileista,nežinau ką daryt su jom blush2.gif
Atsakyti
Maniskis taip ir liko letapedis,dar kelis lapelius isleides, primegzta daug, o neauga ne velnio, turbut nieko is jo nebus.
O kaip pas kitas kuzniecikai? (ar muravej, nebeprisimenu, ka sodinau doh.gif reiktu seklas paskaiciuoti.Bet manau panasus jie,tad nelabai skirtumo yra)
Kazkaip pradejau galvoti ,ar verta juos sodinti vasarai g.gif Ar cia man sitaip, ar namu salygos nepatinka, norejau nors pora i siltnami ikisti, bet dabar nezinau,....gaila vietos, jei ir ten sitaip stabdi bus ijunge.Lauke nebent bandyti nors po viena sekla kisti abieju veisliu. Todel idomu, kaip pas kitas auga, palyginimui smile.gif
Draugei daviau askeriuko daigeli, tai pas ja super auga. Panasiai kaip pas tany, jau irgi suvalge kelis.Bet ji dar virsunes nesniojo, bet sake mezga pas ja ir auga toliau agurkai. Gal dar tokio aukscio nebuvo pasiekes, sakiau, kad kirptu virsune,jei prades durniuoti smile.gif Tai kol kas galiu daryti isvada, kad namu salygom asker yra tinkamesnis.
Atsakyti