Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

parduodu agurku seklas "CETRIOLINO". seklos parveztos is prancuzijos, mums labai gerai sudygo, pokelyje yra 4g seklu. si veisle ypac atspari ligoms, vaisiai tinka vakavimui, rauginimui, salotoms. pokelio kaina 3lt
Atsakyti
Mes rečiau sėjam..kas kokia 40cm, jau tikrai ne kas 15cm. Į pabaigą tankiau, jei viduryje kokia sėkla nesudygtų, kad būtų kuo atsodinti.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 08, 13:08)
va tuo ir skiriasi, kad kekinis agurkas kiekvienoj pažasty po kuokštą agurkų augina.
O jei pas jus vyriški žiedai, tai iš jų agurkėlių nebus, deja. Bet vėliau turėtų atsirasti ir moteriškų žiedelių.

Na ką, belieka tik kažko tikėtis.
Atsakyti
As si savaitgali lauke viena pokeli Atomic susesiu jau, po poros sav antra partija sejos smile.gif
Atsakyti
Aš kažkaip nerizikuosiu be alyvų sėt agurkų lauke unsure.gif Pas mane dirvoj ir tai per anksti būna dar,nes šalta sėklytėm dar joje. Net šiltnamyje daigelių nesodinu dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 05 08, 13:42)
Aš kažkaip nerizikuosiu be alyvų sėt agurkų lauke unsure.gif Pas mane dirvoj ir tai per anksti būna dar,nes šalta sėklytėm dar joje. Net šiltnamyje daigelių nesodinu dar g.gif

Kai taip saule plieskia tai tikrai susilusi bus zame, pas mane dargi ir juod plevele ji usklota, be to ir naktys siasav nesaltos, zodziu as rizikuosiu cool.gif
O siltnamyje pas mane vienas daigas gyvena ir nesiskundzia rolleyes.gif setas kovo men, grudintas kartu su pomidorais, viskas jsm patinka pkolkas, ryt gal jau zydes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 05 08, 12:42)

As kaip tik siandien maciau jau alyvas zydint... Pavesyje bigsmile.gif Na, zinoma, mieste cia...

Apmasciau gerai-matyt ir as surisikuosiu viena rusi paseti anksciau ax.gif
Atsakyti
Sodinau taip agurkus pernai, sodinsiu ir siemet. O kadangi dar ir atramas darysiu, tai visai gerai bus. Esu maciusi daug kartu,kaip viduri lysves isligai padaro ale grioveli, ten suberia seklas ir isdygsta ten tankus miskelis per viduri lysves. Niekas nieko neretina, tik kasas i skirtingas lysves puses nukreipia. Ir puikiai ten viskas dera pas zmones. taip,kad cia pas mane dar labai retai skaitosi smile.gif Jei rezultatas butu prastas ir nenesciau agurku kibirais, tada daryciau kazka kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Užkaitino šiluma galveles, ar ne? biggrin.gif Tai štai, net ir nužydėjus alyvoms naktimis galimos šalnos. Čia, kad vėliau ašarų nebūtų smile.gif
Atsakyti
Taip merginos, replika paciu laiku biggrin.gif
Nepamirstam uzkloti agro, kas sesit siom dienom 4u.gif
Atsakyti
O kada kukurūzus tarp agurkų sėjat?
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 05 08, 14:14)
Nepamirstam uzkloti agro, kas sesit siom dienom  4u.gif

As visuomet pasejusi dengiu agro kol uzaugina kokius 2 tikruosius lapelius. smile.gif
Atsakyti