Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (205 tema)!

JCREW vyrisku megztuku dydziai atitinka ar didinti?
Atsakyti
sveikiperkat jcrew...
Atsakyti
QUOTE(eglejtree @ 2013 04 06, 12:19)

kiek ant savojo turejus atitinka bet jis aukstaugis 4u.gif jam gal ir m tiktu bet rankoves trumpos butu 4u.gif ir megztinis trumpas blush2.gif imam eu L ir cia perkam L 4u.gif manojo krutines apimtis 106 cm ugis 191 cm L kaip tik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 06 balandžio 2013 - 12:02
QUOTE(zeneta @ 2013 04 06, 13:01)
kiek ant savojo turejus atitinka bet jis aukstaugis  4u.gif jam gal ir m tiktu bet rankoves trumpos butu  4u.gif ir megztinis trumpas  blush2.gif imam eu L ir cia perkam L  4u.gif manojo krutines apimtis 106 cm ugis 191 cm L kaip tik  4u.gif

4u.gif na viena nusiunciau iprssta dydi. Dar viena ziuriu. Bet 100% medvilne. O nepigus. Bijau kad istys.
Atsakyti
Gaudot jcrew?
Atsakyti
QUOTE(eglejtree @ 2013 04 06, 13:23)
4u.gif  na viena nusiunciau iprssta dydi. Dar viena ziuriu. Bet 100% medvilne. O nepigus. Bijau kad istys.

jo truputi prasitampo-bet jie labai mieli kunui 4u.gif gali detis tiek ant golfuko, tiek ant maikes..bet svarbiausia nenusiskalbia 4u.gif nedazo 4u.gif nezinau koki modeli bent as kuriuos turiu tai lux 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 06 balandžio 2013 - 12:49
soriukas už ne į temą, bet šiandien vienam skuduryne kalvarijkėj mačiau tą hialurono rūgštį pardavinėja už 120 litų. Normalei ane? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(eglejtree @ 2013 04 06, 13:23)
4u.gif  na viena nusiunciau iprssta dydi. Dar viena ziuriu. Bet 100% medvilne. O nepigus. Bijau kad istys.

apie vyriskus nieko nepasakysiu, bet moteriski liux. kaip zeneta sake - niekas jiems nesidaro. varau skalbiankej negailedama - kai nauji. ir nesitampo, sakyciau buna pasitrauke, islygini, tada atsistato i vietas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejtree @ 2013 04 06, 12:19)

As sakyciau didinti siek tiek, man jie vienodo dydzio su RL. B cia is kokios Zaros perka M, o Jcrew S tinka
Atsakyti
issiunciau macys ar gavote?
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2013 04 06, 14:48)
As sakyciau didinti siek tiek, man jie vienodo dydzio su RL. B cia is kokios Zaros perka M, o Jcrew S tinka

Zaros rubai mazinti, tiek vyriski, tiek kiek man teko susidurti ir moteriski, visada perkam dydi didesnius nei iprastai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 04 06, 15:06)
Zaros rubai mazinti, tiek vyriski, tiek kiek man teko susidurti ir moteriski, visada perkam dydi didesnius nei iprastai  4u.gif

jo zara tikrai mazinti labai panasu su mango blink.gif
Atsakyti
Nu,zinokit nebelaiko nervai doh.gif Situacija tokia:vasario 26 d uzsisakiau prekes pas Laureta, kovo 11 d atejo skaiciukai,as is karto apmokejau,po to gerai pasiziurejau, kad priskaiciuoti tax mokesciai,kuriu neturejo buti (permoka 6 .61Lt) na,tada ir prasidejo.niekaip neiisiaiskinom,niekaip negalejo atrinkti kada ir kas ir kur permokejo.Na, galvoju tiek to.nedidele cia ta suma.Laukiu prekyciu toliau,vakar gaunu zinute, kad nera mano mokejimo uz prekytes.Trukt uz vadziu ir vel nuo pradziu!!!! Trecias menuo. unsure.gif Ka daryti?!
Pas Kate uzsisakius tokiu nesamoniu nebuvo,labai greitai ateina tiek skaiciukai, tiek prekytes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista0510: 06 balandžio 2013 - 14:22