Pirkciau Giorgio Armani Designer Lift pudryte, tinka 5, 5.5, 6 nr. Lauksiu pasiulymu!
QUOTE(charisma2121 @ 2013 04 06, 07:59)
merginos, o ugg is naujos kolekcijos irgi su 20% bloomingdales?
Laba
nea, ugg neduoda
Papildyta:
QUOTE(lauretta.gruodis @ 2013 04 06, 08:48)
Laba ryta
Iėjau per šią nuorodą ir kaip suprantu, tai nuolaidėlė ne visiems batams, o tik nurodytiems sandalams?
Ar apsirinku? Labai domina šie ecco:
http://www.amazon.co...=ecco mary flat
ar pritaikytų?

http://www.amazon.co...=ecco mary flat
ar pritaikytų?
jo, tik tiems, kas matosi iejus per sia nuorodele
KATE - gelbek mane su tuo journeys - atsiunciau dar - viso dveji batai ir kojines, paimk kaaa... Getting anxious marseliukas jau

QUOTE(marsele @ 2013 04 06, 18:46)
KATE - gelbek mane su tuo journeys - atsiunciau dar - viso dveji batai ir kojines, paimk kaaa... Getting anxious marseliukas jau 

tuoj, macys tvarkau:)
QUOTE(Katiniena @ 2013 04 06, 18:33)
ačiū mergaitėms už prekes! vyrui viskas tiko ir patiko, va aš visai su dydžiais nusigrybavau
todėl siūlau porą netikusių rūbelių:
Suknelė Anntaylor, 6 dydis, spalva kaip foto. super kokybė ir medžiagytė.. sakyčiau atitinka lietuvišką L dydį. Parduodu arba keisčiau į 4 arba net 2 dydį

Striukė eddibauer, regular M dydis, spalva kaip foto. superinė irgi, bet irgi mažesnės reikėtų, nors viena mergaitė man siuntė išmatavimus, bet kažkodėl šis per didelis..

jei sudomino, prašau į AŽ

todėl siūlau porą netikusių rūbelių:
Suknelė Anntaylor, 6 dydis, spalva kaip foto. super kokybė ir medžiagytė.. sakyčiau atitinka lietuvišką L dydį. Parduodu arba keisčiau į 4 arba net 2 dydį

Striukė eddibauer, regular M dydis, spalva kaip foto. superinė irgi, bet irgi mažesnės reikėtų, nors viena mergaitė man siuntė išmatavimus, bet kažkodėl šis per didelis..

jei sudomino, prašau į AŽ

o ta striukyte puku neleidzia?
QUOTE(wetriuke @ 2013 04 06, 19:57)
o ta striukyte puku neleidzia?
neturėjau galimybės jos panešiot, guli nauja, supakuota, tai nelabai dėl to galiu pasakyt

labai laukiam uzsakymu is macys mot batukams - 30% off
ir polo - 25% off viskam
ir polo - 25% off viskam
gal butu norinciu jungtis prie ebags - 20% off
ir yoox labai laukiam
ir yoox labai laukiam
QUOTE(Katiniena @ 2013 04 06, 18:33)

Kokios kainos?
modnique-labai nedaug truksta iki nemokamo siuntimo
landsend-truksta iki free shipo
landsend-truksta iki free shipo