Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 07 05, 23:28)
Aisku kad galima  smile.gif

Na mums su vyru negalima g.gif atseit abu tevai negali priziureti atostogaudami vaiku vienas turi dirbti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Gal kas zinote ar priesmokyklinukui priklauso parama mokinio reikmenims įsigyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(oxsy @ 2012 07 09, 13:14)
Sveiki  4u.gif  Gal kas zinote ar priesmokyklinukui priklauso parama mokinio reikmenims įsigyti. g.gif

Priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaimene9 @ 2012 07 07, 08:09)
Na mums su vyru negalima g.gif atseit abu tevai negali priziureti atostogaudami vaiku vienas turi dirbti bigsmile.gif

Niu nezinau kur tu buvai ir kur klausiai,bet as va buvau siandien Sodroj tai jokiu problemu nera abiem tevam buti VPA,nes juk vaikai tai skirtingi ax.gif Taigi nezinau kodel tau negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(oxsy @ 2012 07 09, 12:14)
Sveiki  4u.gif  Gal kas zinote ar priesmokyklinukui priklauso parama mokinio reikmenims įsigyti. g.gif

taip priklauso 150lt ,man sake rugpjuti ateiti jos susitvarkyti ,tik is darziuko reikalinga pazyma kad lankys priesmokykline grupe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaimene9 @ 2012 07 07, 09:09)

Su tuo paciu vaiku abiems tevams buti VPA negalima,su skirtingais vaikas-galima.
Atsakyti
per kiek laiko sumoka ismoka uz gimusi vaika 1430? gavau laiska i el.pasta bet vis dar pinigeliu nera... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Madmozela* @ 2012 07 12, 17:37)
per kiek laiko sumoka ismoka uz gimusi vaika 1430? gavau laiska i el.pasta bet vis dar pinigeliu nera... g.gif

Per 10 d.d,bet gali ir uztrukti.
Atsakyti
Pradejau pildyt prasyma del nestumo ir gimdimo ir susiparinau del NPD taikymo:
1. taikiyt ar ne?
2. jei taip, koki laikotarpi reikia nurodyt?
3. kur reikia varnele del, jei yra 2 vaikai?
Atsakyti
Tikiuosi labai nepaklydau su klausimu ir man padesit 4u.gif gal galit pasakyti kur tiksliai kreiptis del vienkartines vaiko ismokos (Kaune) ir kokiu dokumentu reikia? Per kiek dienu gimus vaikui tai padaryt? Ar gali vyras o ne as?

Ir dar noriu klaust kur ir per kiek dienu kreiptis del gimimo liudijimo?

Is anksto aciu uz pagalba 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Trikse @ 2012 07 17, 11:45)
Tikiuosi labai nepaklydau su klausimu ir man padesit 4u.gif  gal galit pasakyti kur tiksliai kreiptis del vienkartines vaiko ismokos (Kaune) ir kokiu dokumentu reikia? Per kiek dienu gimus vaikui tai padaryt? Ar gali vyras o ne as?

Ir dar noriu klaust kur ir per kiek dienu kreiptis del gimimo liudijimo?

Is anksto aciu uz pagalba  4u.gif   4u.gif

Reikia kreiptis i soc.centra pagal savo ar vyro deklaruota gyvenama vieta.
http://socialinis.kaunas.lt/
Reikia vaiko gimimo liudijimo,vaiko registruotos gyvenamos vietos,saskaitos numeri ir asmens dokumento kuris kreipsis.Na ir ten prasyma uzpildyt.
I metrikacijos skyriu,nors ir kai pagimdisit,jeigu su vyru susituoke,asmens dokumentu reikes ir ta pazyma kur duoda kai pagimdai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 17 liepos 2012 - 10:55
Labutis 4u.gif

norėjau paklausti,šiande susitvarkiau dokumentus gauti vaiko pinigus,kadangi praėjusiais metais mūsų pajamos vienam šeimos nariui buvo mažesnės nei 525LT,o aš nebuvau susitvarkiusi dokumentų,kad gauti tuos pinigėlius,tai norėjau paklausti už kiek laiko man gražins tuos pinigėlius,ar tik už šiuos metus,ar ir už visus praėjusius 2011 metus?(gal per daug gerai tikiuosi blush2.gif ) aišku galėjau pasiklausti ten kur tvarkiausi,bet tik išėjusi susimasčiau,gryšti jau nenorėjau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutukas111: 19 liepos 2012 - 20:13