Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(ddijana @ 2012 07 26, 16:53)
Turiu klausimeli-vaikui suejo 2metai,tai reiktu prasitest pinigeliu gavima,bet vyras mano neturi deklaracijos,tai idomu ar galiu tvarkytis dokumentus del pinigeliu gavimo? g.gif

Aisku galit.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 07 22, 19:38)
Jeigu jus daugiavaike seima,tai iki 18 metu.

Bet jei vienam žmogui pajamos viršija 525 lt tai tada nemoka daugiavaikėms.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 07 26, 18:18)
Bet jei vienam žmogui pajamos viršija 525 lt tai tada nemoka daugiavaikėms.

Apie pajamas neklause,be to visa tema apie tai ir yra,tai manau zmogus vistiek kazkiek paskaites smile.gif
Atsakyti
Sveikos ,nzn ar cia pataikiau ,bet man lb idomu ... auginu vaika viena,gaunu pinigelius is valstybes(kadangi dirbanti buvau ) ,kaip sueis 2metai jam,ar galiu pretenduoti i kokia pasalpa vaikui (350lt ar kiek) nes laukiuosi antro ir gaunami pinigai kaip ir antrajam priklausys,nelabai suprantu ir pasimetusi esu,vieni taip sako kiti taip ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giii'tute @ 2012 07 26, 22:21)
Sveikos ,nzn ar cia pataikiau ,bet man lb idomu ... auginu vaika viena,gaunu pinigelius is valstybes(kadangi dirbanti buvau ) ,kaip sueis 2metai jam,ar galiu pretenduoti i kokia pasalpa vaikui (350lt ar kiek) nes laukiuosi antro ir gaunami pinigai kaip ir antrajam priklausys,nelabai suprantu ir pasimetusi esu,vieni taip sako kiti taip ...  doh.gif

Jeigu jusu pajamos nevirsis 700 lt,tai vaikas gaus,bet kai gims antras,tai jau ziures ant 3-ju zmoniu,jeigu nevirsis jusu pajamos 1050 lt,tai gaus abudu vaikai soc.pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 07 26, 22:27)
Jeigu jusu pajamos nevirsis 700 lt,tai vaikas gaus,bet kai gims antras,tai jau ziures ant 3-ju zmoniu,jeigu nevirsis jusu pajamos 1050 lt,tai gaus abudu vaikai soc.pasalpa.

ir nesvarbu ,kad vieno vaiko gimimo liudijime bus tevas nurodytas,kito ne ?
Atsakyti
QUOTE(giii'tute @ 2012 07 26, 22:32)
ir nesvarbu ,kad vieno vaiko gimimo liudijime bus tevas nurodytas,kito ne ?

Jeigu gyvensit su vyru,tai reikes rodyti ir jo pajamas,tada ziures ant visu,jeigu nevirsis zmogui 350 lt,tai gaudinesit soc.pasalpa seimai,o jeigu nerodisit vyro,tai tada gaudines tik vaikai,bet buna,kad ateina tikrinti,ar tikrai gyvenat viena.
Atsakyti
kas zinote per kiek laiko pervedama mokinio krepseliui skirta suma?
Atsakyti
Labas,
gal kas esat susidure su tokia situacija: vaiko pinigai priklauso, su soc darbuotoja viska perskaiciavom, pateikiau prasyma sumoketi uz puse metu 2 vaikams, tik prasyme ne ten varnele uzdejau- pazymejau, kad skaiciuotu uz praejusius metus, o ne uz paskutinius 12 menesiu ( anksciau gaudavom geras pajamas). Tai dabar gavau laiska, kad neteisetai gavom pinigus ir visa ta suma reikia grazinti. Kazin ar neimanoma kazkaip tuos dokumentus patvarkyti, kad butu gerai ir skaiciuotusi kaip reikia. Sudetinga dabar grazinti tokia suma, is kitos puses vel parasysiu prasyma vaiku pinigams, dabar jau beveik uz metus mano vaikams priklausytu, vel skaitysis kaip naujos pajamos, vel pasalpos negausim, ir uz uz sildyma kompensacija nebepriklausys...
Kalbejau su kazkuo is socialinio- viena darbuotoja sako, kad tai imanoma, kita- jog ne. g.gif
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2012 07 27, 10:11)
kas zinote per kiek laiko pervedama mokinio krepseliui skirta suma?

Man pervede per dvi savaites.

Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2012 07 30, 11:26)
Labas,
gal kas esat susidure su tokia situacija: vaiko pinigai priklauso, su soc darbuotoja viska perskaiciavom, pateikiau prasyma sumoketi uz puse metu 2 vaikams, tik prasyme ne ten varnele uzdejau- pazymejau, kad skaiciuotu uz praejusius metus, o ne uz paskutinius 12 menesiu ( anksciau gaudavom geras pajamas). Tai dabar gavau laiska, kad neteisetai gavom pinigus ir visa ta suma reikia grazinti. Kazin ar neimanoma kazkaip tuos dokumentus patvarkyti, kad butu gerai ir skaiciuotusi kaip reikia. Sudetinga dabar grazinti tokia suma, is kitos puses vel parasysiu prasyma vaiku pinigams, dabar jau beveik uz metus mano vaikams priklausytu, vel skaitysis kaip naujos pajamos, vel pasalpos negausim, ir uz uz sildyma kompensacija nebepriklausys...
Kalbejau su kazkuo is socialinio- viena darbuotoja sako, kad tai imanoma, kita- jog ne. g.gif

Jeigu jau sprendimas priimtas,kad neteisetai gavot pinigus,tai jau nieko nepadarisit,eikit tarkites,kad dalimis moketi ta suma.
As visada ta varnele dedu,nes bent jau musu soc.darbuotoja sake,kad jie skaiciuoja is praeitu metu,o ne is paskutiniu 12 men.
O kodel uz sildyma nepriklausis kompensacija?
Atsakyti
va todel siais metais ir nesitvarkiau, nors sake galima dar ziuret, skaiciuot gal iseis, nuo birzelio iki birzelio, bet pagalvojau kad gal tiek to palauksiu iki sausio ir tada tvarkysiuosi
Atsakyti