Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 10 08, 23:11)
tai man tada turėtų mokėti 199...
700-249-52=399:2= 199 g.gif

buvau šiandien,pusę dienos ten pralaukiau,  viską susitvarkiau drinks_cheers.gif bet vistiek, pas juos kasdien naujiena. kai buvau rugpjūčio 17d, tai sakiau kad dar alimentai nepaskirti bet pirmas posėdis teisme 28d. tai nieko nesakė. o šiandien kai sužinojo, kad užvesta byla dėl alimentų, sako; o ko nesakėt,gausit dar už save pinigus,  tai nusiuntė mane į teismą pažymos, kad pradėtas teisminis procesas. tai rytoj bėgsiu pažymos kol dar neišiuntė popierių.
bet lapkritį vėl ateiti prasitęsti g.gif

ačiū už kantrybę 4u.gif

Kol dar alimentu didzio nezinot,tai soc.pasalpa turetu buti 700-249-52=399/2=199 pirmam,antram 80%-159,tai is viso 199+159=358 lt.
Atsakyti
Sveikos.

Noreciau paklaust, gal zinote, kuir galima kreiptis teisines pagalbos alimentu klausimais. nemokamai.

buciau labai dekinga.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri zinos - jei auginu vaikiuka ir gaunu 97,5 Lt o dabar isidarbinau menesiui puse etato, ar nuims man vaiko pinigus?
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2012 10 09, 13:33)
Sveikos, gal kuri zinos - jei auginu vaikiuka ir gaunu 97,5 Lt o dabar isidarbinau menesiui puse etato, ar nuims man vaiko pinigus?

Ne,gi eme praeitu metu pajamas,o ne dabartines.
Atsakyti
Sveikos,

o deklaraciju pinigai isiskaiciuoja i metines pajamas vaiko pinigams gauti?
Atsakyti
QUOTE(Jupu @ 2012 10 11, 08:07)
Sveikos,

o deklaraciju pinigai isiskaiciuoja i metines pajamas vaiko pinigams gauti?

Taip
Atsakyti
is darbovietes jie mato per kompa atlyginima praejusiu metu? g.gif ar reikia atnesti pazyma apie atlyginima?
Atsakyti
į vaiko pinigų skaičiavimą įeina :
iš sodros pinigai už nedarbingumą
ir pinigai gauti iš VMI už gyventojų pajamų deklaravimą?
AČIŪ

QUOTE(Laurutė @ 2012 10 11, 14:02)
AČIŪ

ir dar ar įeina žalos atlyginimas už automobilio sudaužymą?(draudimas perveda)
o jei mano mama mums perveda vis po kokį 100 Lt. tai gal skaito irgi kad čia pajamos smile.gif gal irgi skaičiuojasi...pas mus gi valstybė keista...

Labai ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurutė @ 2012 10 11, 15:02)
AČIŪ

Visos seimos pajamos ieina nuo kuriu atskaiciuojami mokesciai.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 11, 17:33)
Visos seimos pajamos ieina nuo kuriu atskaiciuojami mokesciai.

Ne tik nuo kurių skaičiuojasi mokesčiai, vat perveda sako mama po 100litų, tai vat jas skaičiuoja kaip kitos faktiškai gautos lėšos, arba dovanų gautos lėšos biggrin.gif bet tokių pinigų tiesiog niekas nerodo blush2.gif nerodyčiau ir aš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2012 10 12, 09:36)
Ne tik nuo kurių skaičiuojasi mokesčiai, vat perveda sako mama po 100litų, tai vat jas skaičiuoja kaip kitos faktiškai gautos lėšos, arba dovanų gautos lėšos biggrin.gif  bet tokių pinigų tiesiog niekas nerodo blush2.gif nerodyčiau ir aš blush2.gif

neskaiciuoja tokiu pajamu,nes jie niekur nefiguruoja,tik saskaitoj.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 12, 09:47)
neskaiciuoja tokiu pajamu,nes jie niekur nefiguruoja,tik saskaitoj.

Bet kur pildai apie pajamas, ten yra grafa jiems įrašyti, neskaičiuoja jai neparašai, kad tokių yra, nes šiaip niekas jų ir neįvardina, bet grafos jiems yra. Ir jei įrašytų kas nors, skaičiuotų, Taip lyg turėtų būt.

O dėl sąskaitos, juk jie gali jas patikrinti, parašu patvirtini, kad nemeluoji apie pajamas neturi sąskaitoje didesnių santaupų nei 2000 asmeniui, ir t.t. su tuo parašu jie gali patikrinti ar tai tiesa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ibi patria, ubi bene!: 12 spalio 2012 - 08:58