QUOTE(Selva @ 2013 04 01, 20:52)
bet kokiu atveju, teigiamas strepb atsakymas moteri pastato pries apsisprendima. Koks jis bebutu- gerbiu ir pripazistu jos teise.
Sveikos!! Ai, nu koks cia didelis apsisprendimas? Zinai, kad turi, susilasini ta laseline ir tiek.. Kazkada klausiau, ar namu salygomis butu galima ta laseline sulasinti - aisku, kad galima. Man susilasinti laseline treciakart nesudare jokih problemu, per pusvalanduka viskas sulasejo.
Zinot, as turiu drauge, kuriai po gimdymo 4 diena vaika komos busenos isveze i santariskes su meningokoku

- tai man absaoliuciai dzin, kur as gimdau, bet tikrai padarysiu viska, kad bent teoriskai mano vaikui pavyktu komplikaciju isvengt.. Juolab, kad ir padaryt tiek nedaug tereikia.
As, zinokit, pasisakau uz tai, kad strepB tyrimas butu nemokamas 37+savaite - nesvarbu, koks sprendimas bus priimtas del gimdymo vietos
del 2000 uz akuserine pagalba namie - mano pazistamoms seimoms, kurios dabar, kai Jurga "suspenduota"(tada joms pagalba nekainavo nieko), solo gimdo namie - tai butu kosmine suma

Todel pasakyti, kad zmones nebesirys gimdyti namie be pagalbos del finansiniu motyvu - keblu..

bet giliai siekianciu isvadu ar pamastymu nenoreciau daryti - neisivaizduoju, kokia suma kiekviena seima tam gali skirti, kokia galetu buti optimalu..
kazkaip ziuriu vel atsirado radikaliu pasisakymu apie tai, kas "protinga", "atsakinga" ir pan.