Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -13

ar galetumet pasakyti kodel vaikas serga stipriu atopiniu dermatitu ?
Atsakyti
QUOTE(Yunica @ 2013 06 27, 12:31)
ar galetumet pasakyti kodel vaikas serga stipriu atopiniu dermatitu ?

4u.gif prasau pasakykit 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(Yunica @ 2013 06 27, 19:15)
4u.gif  prasau pasakykit  000189.gif

Kažkuris organas negaluoja.
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 06 19, 12:23)
na, jokio skirtumo nematau, aš ir mano ligos tai vientisas, nedalomas kūnas, aš gimiau ir kartu su manim mano liga, ne atskirai kažkaip.
Tai man stebuklais pradėt tikėt? Kad ims atsisuks laikas atgal ir pasikeis genai ir patapsiu sveika? Jūs praktiškai tai įsivaizduojat kaip nors, ar tik kažkur haliucinacijose? Ir prašau, neaiškinkit, kurioj temoj man sėdėt, čia internetas - laisva erdvė

Miela Devuska, man teko matyti melynos spalvos gvazdikus.
Man jie atrodo bjaurokai, nenaturaliai.Tokia splava isgaunama baltos spalvos gvazdika pamerkus i melynus dazus.Ka as noriu pasakyti, ogi tai, kad vaisius uzsimezga, vystosi ir auga Motinos isciose , plaukioja gimdos vandenyse, kurie savo chemine sudetimi yra artimi arba ientiski Motinos kuno skysciams...mokslo yra irodyta, jog VANDUO REAGUOJA I MINTI,ZODI,GARSA.Yra begale informacijos tuo klausimu, tad nesiplesiu.
Ka as noriu pasakyti? O tai, kad gimimas su odos patologija tera pasekme tiek cheminiu reakciju tiek emociju/jausmu bei isitikinimu mamos, nesiojancios kudyki. Mama/vaza - vaisiaus vandenys/melyni dazai - vaisius-kudykis/baltas gvazdikas - pasekmes - "nepagydoma" odos liga/melynas gvazdikas.

Nera nepagydomu ligu - yra zmones, kurie nori sirgti, kaip keistai ar net nesamoningai skambentu.
Vieni serga siekdami demesio, kiti - del nenoro prisiimti atsakomybes uz savo pasirinkimus, treti del neismanymo ir t.t ir t.t.
Tiesa, nezinojimas ar neismanymss netaleidzi nuo atsakomybes bei pasekmiu.
Gyvenimo filosofija labai paprasta - jei pasejam morkos sekla, is jos neisdigs pomidoras.Butu kvaila tiketis o ir laukti tokio stebuklo.
Chroniskos ligos yra gydomos ir isgydomos.Nezinau ar mokat anglu kalba, bet ir lietuviskai jau pilna informacijos bei knygu.Netikekit tais, kurie sako, jog jusu liga nepagydoma.Belskit ir jums atsivers...ieskokit ir tikrai surasit.
Oda - didziausias zmogaus organas, per ji salinama visa kas nenaudinga, nebereikalinga ir net nuodinga bei zalinga zmogaus organizmui. Esant EXTREMALIAI sveikatos buklei verta ieskoti alternatyviu gydymo budu.Jei jau visi vaistukai/cheminiai preparatai isbandyti, koel nepabandzius ko nors, kas yra neitiketina ? O kas jei butent tai jums pades? Juk kol neisbandysit tai niekada ir nezinosit?Nebent norit dar pavargti tokioje butyje...
Parasykti, nepykti ant zmoniu kurie gyvenima suvokia kitaip nei jus..juk ne visiem duotas toks sunkus isbandymas kaip jums..ir butinai ieskokit - tikiu jog jums pasiseks ir rasit kas pagelbes jusu bedoje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 29 birželio 2013 - 18:06
QUOTE(Yunica @ 2013 06 27, 20:15)
4u.gif  prasau pasakykit  000189.gif

http://www.lrytas.lt...

Auskciau nuorodoje pasiskaitykit apie sia odos ne-galia

O visumoje odos vaidmuo yra apsauginis.Oda mus saugo nuo sausros, dengdama raumenis, nuo kaitros vesindama mus prakaitu, perspeja mus apie toksinu bei nuodingu medziagu sankaupas berimais, niezuliu, dememis na ir kitokiais simptomais.
Odos ne-galios yra zenklas jog zmogus jauciasi nesaugus( tai pradinis atspirties taskas paieskoms ) ar tai butu vaikutis ar tai butu mamyte, o gal senoliai bei prosenoliai.
Mano giliu isitikinimu bet kokios ir visokios alergijos tera organizmo uzterstumo pasekmes. Ir ne kiek fizinio kuno, o jo skysciu, tokiu kaip kraujas bei limfa.Tiesa, vertetu pamineti ir zarnyna.
Pamastykim drauge - paimkim karvute.Kam yra teke gyventi kaime, turbut pastebejot, jog tu karviu, kurios ganosi pievose su daugybe pieniu, pienelis bus kartokas.Kaip manot kodel? Taip, teisingai, nes karvute eda daug pieniu:)
Kaip manot ar as labai suklysiu parasiusi, jog mamytes pienelis sudetimi bus artimas tam maistui kuri mamyte valgo...o jei mamyte vartoja ivairius vaistukus, megeja kavos, saldumynu, nekokybisko maisto ir .t.t. o kas jei mamyte is vis pati nemaitina kudykelio, kas patape beveik norma...ir jei ir dabar jums mano argumentai naivus ir juokingi, tai pasiskaitykit ka raso mokslinikai apie vaikuciu misinukus bei ju sudeti ir drauge pamastykim kuo mes tapom ir kaip mes gyvenam bei kuo matinam savo vaikucius:(

Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 06 06, 15:51)
Labas,

O nuo ko gali staiga pakirsti Barre sindromas? Mažas berniukas, 2 metukai tik, jau kelinta para reanimacijoje ir padėtis tik blogėja...
Nes šiaip visada buvo sveikas, linksmas vaikelis...
Trumpai apie šį sindromą http://www.medwob.com/lt/1089.html

Gal kuri turite minčių?

Neimanoma atsakyti i toki komplikuota klausima tiksliai.
Tai neurologine ne-galia, kuri gali buti sukelta apsinuodijus maistu, gali buti sukelta mikoplazmos bei kitu parazitu besiveisianciu musu zarnyne bei kraujuje. Visumoje ganetinai sudetinga suvokti kodel pats imunitetas ima atakuoti organizma.
Man panasu i nenora , i nesugebejima gyventi pilnaverti gyvenima .Ir tai jau greiciausiai teveliu beda, vaikutis tik atspindi/pasisavina ju dvasine negalia is meiles, tuo paciu nukentedamas/pasiimdamas fizine ne-galia sau. Matau jog postas ganetinai seniai parasytas.Noretusi zinoti kaip sekasi mazuciui ir ar viskas gerai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Gytarė @ 2013 06 20, 11:18)

Dekui...o jei dar ir video matei, tai is vis - nereali realybe !!! lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(loja5 @ 2013 06 20, 15:42)
nono.gif cia jau jusu interpretacijos. As tikiu ir man labai gera wub.gif
Bet i mano klausima vistiek neatsakyta - ka netikincios veikia siame skyrelyje g.gif

Loja5, netikincios iesko...gerus darbus daro, mus, mazatikius moko...juk kiekviena karta lazduke lauzo zarijas pamaisius is po pelenu nauja ugnele isiziebia.Man tai patinka bigsmile.gif O besilankydamos ir argumentuodamos bei savom mintis ndeliodamos i lentyneles, ziurek ims ir atras grudeli, kita, o su laiku ipras lesineti bei pasisotinti, ims uzsukti dazniau...ziurek ir atvirs i tikincias lotuliukas.gif niekada negali zinoti g.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Emoli @ 2013 06 20, 16:17)
O tu nesusimastei kodėl aplink tokie žmonės malasi?  mirksiukas.gif

O sis postas visiskai tobulas ! biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(LiGi @ 2013 06 26, 12:18)
sveikos, kokia galetu buti dvasine nevaisingumo priezastis ? verysad.gif

Jau net ir as pasiulysiu paskaityti ankstesnias temas...soriukas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 29 birželio 2013 - 18:19
LinguLingu, berniukui visai negerėja, ne vieną gydymą taikė jau - visiškai jokio pagerėjimo... Jau greitai bus mėnuo, kaip vaikelis reanimacijoje... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 06 29, 22:13)
LinguLingu, berniukui visai negerėja, ne vieną gydymą taikė jau - visiškai jokio pagerėjimo... Jau greitai bus mėnuo, kaip vaikelis reanimacijoje...  verysad.gif

Apgailestauju del situacijos verysad.gif

Mano giliu isitikinimu maldos zodis visada ramina, suteikia vilti .
Zinau , kad zmones lankosi cerkvese, dega/aukoja zvakutes, meldzia uztarimo negaluojanciajam ir jo artimiesiems...daugiau ir nezinau ka galima siulyti be gydytoju pagalbos xxx ML
Atsakyti
Aciu uz atsakyma 4u.gif

Ir dekui uz nuorodas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yunica: 29 birželio 2013 - 21:51
QUOTE(Yunica @ 2013 06 29, 22:45)
Aciu uz atsakyma  4u.gif

Ir dekui uz nuorodas  4u.gif

Prasom wub.gif
Atsakyti
Mokslo populiarinimo filmas The living matrix: The Science of Healing pasakoja apie tai, kokias neribotas galimybes pasveikti pats turi kiekvienas žmogus. Buvę ligoniai dalijasi savo patirtimi.
http://www.youtube.c...AxxnEsQ#at=2082
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 06 29, 22:13)
LinguLingu, berniukui visai negerėja, ne vieną gydymą taikė jau - visiškai jokio pagerėjimo... Jau greitai bus mėnuo, kaip vaikelis reanimacijoje...  verysad.gif

Pabandykit kasdien keleta kartu be visu kitu pastangu gydytoju ir Jusu, atsisesti prie vaikucio (as asmeniskai net negalejau paimti jo i rankas, taip blogai viskas buvo) ir pajusti vien tik dideli dideli meiles jausma jam, nepaisant to kaip viskas baigsis..
Viena minute, kai man taip buvo, supratau, kad gali buti visaip, gal net pagalvojau, kad nebeissikapstysim, ir pajutau, kad gal jis ne nepajuto mano meiles, dziaugsmo juo DABAR. Vien rupesciu, liudesiu, nerimu apkrauta galva ir sirdis..
Nes visa nestuma hiperbolizuotai rupinausi maistu, materialiais dalykais, dainavau, pergyvenimu, kad tik viskas butu ok.. Bet to, ka pajutau tas akimirkas, kai pakeiciau kazka savyje, dabar galvoju, kad tai ir persvere..
Kaip stebuklas tada dar "atsirado" sesele (aciu Sirai), kurios poziuris i zindyma radikaliai visiskai kitoks.. Ji vienintele per tris dienas is buvusiu seseliu reanimacijoje susupo i vystykliukus ir padave man pabandyti maitinti.. Atsirado daug pieno.. Ir nors kitos seseles vel laike uzdaryta inkubatoriuje,atseit, nieko jis takart pats nepavalge, as jau galejau pasiulyti savo pieno, nes laktacijai atsirasti uztenka vienintelio prisilietimo prie mamos smile.gif
Viskas Dievo rankose, po to mamyciu, po to gydytoju.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merfise @ 2013 06 30, 10:53)
Pabandykit  kasdien keleta kartu be visu kitu pastangu gydytoju ir Jusu, atsisesti prie vaikucio (as asmeniskai net negalejau paimti jo i rankas, taip blogai viskas buvo) ir pajusti vien tik dideli dideli meiles jausma jam, nepaisant to kaip viskas baigsis..
Viena minute, kai man taip buvo, supratau, kad gali buti visaip, gal net pagalvojau, kad nebeissikapstysim, ir pajutau, kad gal jis ne nepajuto mano meiles, dziaugsmo juo DABAR. Vien rupesciu, liudesiu, nerimu apkrauta galva ir sirdis..
Nes visa nestuma hiperbolizuotai rupinausi maistu, materialiais dalykais, dainavau, pergyvenimu, kad tik viskas butu ok.. Bet to, ka pajutau tas akimirkas, kai pakeiciau kazka savyje,  dabar galvoju, kad tai ir persvere..
Kaip stebuklas tada dar "atsirado" sesele (aciu Sirai), kurios poziuris i zindyma radikaliai visiskai kitoks.. Ji vienintele per tris dienas is buvusiu seseliu reanimacijoje susupo i vystykliukus ir padave man pabandyti maitinti.. Atsirado daug pieno.. Ir nors kitos seseles vel laike uzdaryta inkubatoriuje,atseit, nieko jis takart pats nepavalge, as jau galejau pasiulyti savo pieno, nes laktacijai atsirasti uztenka vienintelio prisilietimo prie mamos smile.gif
Viskas Dievo rankose, po to mamyciu, po to gydytoju.. 4u.gif

Dėkui visoms už patarimus. Berniukas yra mano sūnėnas, jo tėvams viską perduodu, šiaip mama ir stengiasi viską daryti. Tik va jo tėtis yra didelis skeptikas... Jis tiki tik medicina...
Visą šį laiką, kol vaikas reanimacijoje mama negali paimti jo ant rankų, nes jis prijungtas prie begalės aparatūros, pats nebekvėpuoja net... Žodžiu kol kas medikai leidžia tik šalia pasėdėti du kartus per dieną po 30 min.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 30 birželio 2013 - 10:56