QUOTE(Flossy Lady @ 2013 03 29, 13:19)
Sveikutes! Daug kas tingejima ivardija kaip liga, tai tada , zinokit, as sergu tinginio liga

. Darbe esu darbsti, visi giria mane uz tvarka ir kruopstuma, bet va gryztu namo ir viskas...Per didziausius vargus prisiverciu ka nors padaryti, man atrodo beprasmiska valyti dulkes, plauti grindis, rupintis namu dizainu, nemoku, nesugebu ir nenoriu to daryti. Ir taip buvo visada. Svetimoj aplinkoj as darbsti bitele, o namuose tingiu daryti bet ka. Darbe tikrai nepervargstu. Ar tai gali buti kokios nors dvasines priezastys? Seimoje , rodos, ir viskas gerai...Labai atsiprasau, jei as cia ne i tema

, bet galvoju, gal kuri padetumet

.
As dabar vis galvoju ir galvoju apie ta savo "tinginio liga" ir man vis labiau aiskeja, kad greiciausiai tai bus kazkuria prasme nepasitenkinimas savimi ar savo gyvenimu

. Is tikruju, tai dabar as esu tokioje neigimo stadijoje, kada norisi gyventi taip , kaip liepia sirdis, o ne taip , kaip mus vercia sukurti stereotipai. Juk mes visi visuomeneje devime kazkokias kaukes, bijome parodyti savo tikraji AS, taigi ir as , gryzusi namo, nusimetu savo darbscios, veiklios supermoters kauke, o is po jos islenda mano vidinis AS, jau be jokios energijos. Ir tai atsispindi mano artimiausioje aplinkoje, kur nereikia deveti jokiu kaukiu

. Juk ir sakoma, kad isorinis zmogaus pasaulis dazniausiai atspindi vidini. Nezinau, gal truputi nusifilosofavau, bet manau, kad labiau myledama save ir gyvendama gyvenima toki, kokio noriu as, o ne kiti, galeciau padaryti save zymiai laimingesne, o tai atsispindetu ir mane supancioje aplinkoje

.