QUOTE(gluosnis @ 2013 04 06, 15:42)
O jus problemu neturite?
Kodėl neturiu? Turiu. Kaip ir visi.
Labai skausmingai išgyvenau, net nežinau,kaip pavadinti...savotiško kolegos...ilgalaikio lygiagretaus bendražygio... nors ne partnerio, tačiau vienokie ar kitokie kontaktai nebuvo nutrūkę net trumpam, tik kito įvairiomis kryptimis dėl išsiskiriančių požiūrių į tam tikrus dalykus skirtingu laikmečiu... savanorišką pasitraukimą iš gyvenimo. Ne vien kaip žmogaus. Kur kas giliau.
Priežastys, sąlygos, aplinka... nesusijusi su pačiu žmogumi, jo, kaip žmogaus vidumi ar vidiniu pasauliu...
Daug kas po to pakito mano viduje. Aš tarytum pasikeičiau. Pati kol kas dar savęs kitokios nesugebu gerai suvokti ir pažinti. Dar nesusivirškino viskas iki galo. Daugelis dalykų, kuriuos mačiau perkeltine prasme kaip
pilis, dabar ties jais man skamba žodžiai iš dainos..
.griuvo smėlio pilis.
Daugelį dalykų pradėjau matyti per kitokios spalvos akinius - kur buvo rožiniai, pavirto į kažkokios blausios spalvos akinius.
Bet gyvenimas tęsiasi.
Tik aš paskutiniu metu mažai juokiuosi. Kas neatitinka mano prigimties...
Žiūrėsiu, kaip bus toliau...
"Ar gi aš pats žinau..." - mano mėgstamo poeto žodžiai.
P.S. Į biografinius anketinius klausimus neatsakinėsiu. Galvok, kaip tau labiau patinka

Na, tiesa, apie katiną, kuris buvo ne mano, bet panašu, kad neribotam laikui taps mano (

), galėsiu parašyti, jei tai domins. Padaboti manęs jį paprašė dėl blogų jo charakterio savybių

Bet kad prie manęs jis auksinis...

Na, kartais prispaudo kokių mygtukų, bet atstatau