Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti kartu

QUOTE(LEEja @ 2013 03 29, 22:06)
o tikrai, Sandraxa, idekit nuotrauka ne su vaikeliu, o su daiktu kokiu, tiesiog, kad butu aisku kaip del fokuso

Pasistengsiu ryt ikelti su fokusuotu daiktu smile.gif

Atsakyti
ikelkit kiausiniu savo rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Labas, aciu uz nauja troba smile.gif Man uzkliuvo tai kad vaikus fotkiant naudota islaikymas 100, siulyciau padidinti smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Mokausi aš fotografijos meno... Pradžiamokslių temoje atsiskaičius esu 4 ND, penktam neprisiverčiu vis...
Paskaičiau jūsų temą, radau, kad kai kas labai primena mane:
QUOTE(Jomato @ 2013 03 05, 20:47)
Manau, kad daugumos pradžiamokslių pirmųjų foto problema yra - neįdomumas, nieko neparodymas, nekabinimas. Bet toje stadijoje manau kiekvienas rimtas pradedantysis fotografas pabuvoja, vieni anksčiau išlipa, kiti... Aš vis dar ten kapstausi  biggrin.gif

dar:
QUOTE(Toe @ 2013 03 22, 16:56)
<...> Kad foto nieko nesako - čia jau mano problema. Atrodo turiu idėją, užsidegu, bandau, darau, rezultatas - NEĮDOMI, NIEKO NESAKANTI, NEUŽKABINANTI, NEĮSTRINGANTI foto...

Tokioje aš dabar stadidjoje ax.gif Manau, prisijungusi, išklausiusi kritikos, nuomonių, patarimų sugebėsiu padaryti tokią nuotrauką, kuri pagaliau man patinka smile.gif

Priimsit naujokę?

Kelios mano naujausios foto, kelionės akimirkos, susipažinimui:
Dukrytė pirmą kartą metro
user posted image
Vakarėjantis Eifelis nuo Aleksandro III tilto
user posted image
Atsakyti
Kaip smagu, kad daugėja mūsų gretos, jau antra tema thumbup.gif

Kur jūsų velykinės foto lens.gif ? Mes svečiuose marginomės, tad nebuvo kaip su fotiku ten draugauti. Bet gal pabandysiu namie ryt su nedažytais ką nors sukurti g.gif

LEEja, man per tamsi foto, per daug to tamsaus fono g.gif Labai gražus kiaušinis, ir ta plunksna labai gražiai prigludusi, tad norėtųsi viso to stambesniu planu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano Velykinė foto:
user posted image
Atsakyti
Gitusia, labai smagu, jog prisijungei 4u.gif

Jei leisi, pakomentuosiu tavo foto savo akimis:
1. Graži dukrytė, graži jos emocija. Labai gražiai žiūrisi tos švieselės tunelyje. Bet gal dėmesį blaško tie pašaliniai žmonės, norėtųsi labiau sulieto fono g.gif
2. Labai gražus dangus. Bokštas per blankus. Ir labai nereikalingi tie styrantys šviestuvai, ypač tas centrinis.
3. Visko per daug. Kreivas horizontas, sprendžiu pagal vazą. Vietoje tų žalių augalų užnugaryje norėtųsi švaraus fono. Palikčiau arba tik rudus kiaušinius pintinėje ir beržiukus, arba tik pakabintus spalvotus pakabintus kiaušinius.

Bet čia tik mano nuomonė blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus smile.gif
Dėl pirmo, mano kitinis objektyvas, fotografuota su diafragmos pirmumo režimu, labiau nebeleido sulieti... O žmonių metro daug...
Antras - foto istorija - ėjau, pamačiau, patiko šviesa, nufotografavau... Reiktų labiau atkreipt dėmesį į detales ax.gif
Trečias - net gėda paliko, kam čia ją įkėliau blush2.gif
Atsakyti
Visas sveikinu su Sv. Velykomis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Velykines nuotraukas prizadu ikelsiu rytoj ax.gif
LEEja tavo velykinis kiausinis labai grazus smile.gif
O uzkliuvo sie dalykai:
- siulas desiniajame kampe, ar kazkas panasaus i ji
- noretusi sviesesnio fono ax.gif
bei pritariu Toe graziau ziuretusi visa tai stambiu planu mirksiukas.gif

Gitusia
sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Mielosios, visas su švente 4u.gif essen.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2013 03 31, 22:09)

Trečias - net gėda paliko, kam čia ją įkėliau blush2.gif

Neturėtų būti. Esi šaunuolė, kad prisijungei prie mūsų ir keli foto. Jų čia tikrai trūksta. Dar kartą esi šaunuolė, kad jau 4 ND atsiskaitei, patikėk, kitoms jie tokie baisos pabaisos atrodo, kad net nepradedam biggrin.gif

Visos mes čia žalios ir norinčios tobulėti. O kaip gi kitaip tobulėsi, jei nefotografuosi, nerodysi foto, neklausysi kitų nuomonės ir nesimokinsi iš klaidų mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(shineida @ 2013 03 31, 22:43)
Mielosios, visas su švente 4u.gif  essen.gif 

Labai gražu. Baltai pavydžiu, kaip moki pagauti šviesą ax.gif Tavo foto ji tobula mirksiukas.gif
Atsakyti