Gražios jūsų Velykinės foto

QUOTE(Toe @ 2013 04 01, 07:22)
Neturėtų būti. Esi šaunuolė, kad prisijungei prie mūsų ir keli foto. Jų čia tikrai trūksta. Dar kartą esi šaunuolė, kad jau 4 ND atsiskaitei, patikėk, kitoms jie tokie baisos pabaisos atrodo, kad net nepradedam
Visos mes čia žalios ir norinčios tobulėti. O kaip gi kitaip tobulėsi, jei nefotografuosi, nerodysi foto, neklausysi kitų nuomonės ir nesimokinsi iš klaidų

Visos mes čia žalios ir norinčios tobulėti. O kaip gi kitaip tobulėsi, jei nefotografuosi, nerodysi foto, neklausysi kitų nuomonės ir nesimokinsi iš klaidų

Ir aš taip manau, kad tobulėti labai padeda kitų nuomonė, nes pastebi tai, ko pats nepastebi. Bent kol neįkeli į kompiuterį. Ir paskui į SM

QUOTE(Sandraxa @ 2013 04 01, 08:54)
pernai ten buvau atsiskaicius 3ND ale 4 taip ir nepradejau
beje sveika prisijungusi

beje sveika prisijungusi

4 nėra sudėtingas. Man ten visuose 5-iuose ND sunkiausia kompozicija, tinkamas daiktas ir jo pateikimas

QUOTE(dalkamik @ 2013 04 01, 12:27)
Ikeliu savo velykines nuotraukytes, kadangi neissirinkau kuri geresne - tai ikeliu abi
Man pirma akiai gražesnė

QUOTE(LEEja @ 2013 04 01, 18:32)
taip, savaite dedam temines nuotraukas, as siulau kiekio neriboti ir tame tarpe deti butinai ir kitokias - del patarimu, kritikos, nuomones ir tiesiog, akies is salies
Kaip naujokė, pasitikslinsiu - galima kelti foto pagal temą (nors ką tik prisijungiau)?
Mačiau, iš pradžiamokslių temos viena senbuvė siūlė mokytis tokiais žingsneliais - kad reik pirma pradėt nuo trečdalių taisyklės, po to linijos, po to šviesa...
Gal čia būtų idėjos savaitės temai?