Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti kartu

QUOTE(motorela @ 2013 04 05, 11:37)
na ne siandien bet neseniai daryta, per viena pasivaiksciojima biggrin.gif

Gal gali nustatymus surašyti? Koreguota foto? WB balansą irgi nusistatinėjai lauke? Noriu iš aš taip mokėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2013 04 05, 10:40)
Gal gali nustatymus surašyti? Koreguota foto? WB balansą irgi nusistatinėjai lauke? Noriu iš aš taip mokėt  bigsmile.gif

Aciu. f/4.5
1/2500sec
iso 100
Foto koreguoju labai mazai. WB kartais nustatineju lauke, kartais komp.programa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2013 04 05, 12:38)
Labas 4u.gif
Ne kad marinam temą, bet paskaičius pažengusųjų pokalbius apie šitą temą, nusvyra rankos... Nemokam nei fotografuoti, nei komentuoti...
Bet mes juk mokomės... Stengiamės...
Bet... Pasirodo, galime ne kad išmokti, bet išmokti blogai...
Tai visos bėgam į tą kitą temą?

g.gif g.gif g.gif
prisipazinsiu bet jau mastau vel apie ND ...kai tiek kritikos doh.gif
gal istikro geriau pirma ND padaryti o poto cia foto kelti .... juk as net fokusuoti nemoku doh.gif
Atsakyti
Nd tikrai niekam nepakenke. as fotografijos pradzemoksli skaitau kelinti metai ri ND darau ne viena karta, aisku ju joms nerodziau, bet del saves, kol mokinaus fotografuoti, domejausi kas kur ir kaip biggrin.gif Dabar nusprndizu prisijungti prie sektos biggrin.gif ir padaryti viesus ND, nes skaitau kaip koks zulikas slapta tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2013 04 05, 12:58)
Nd tikrai niekam nepakenke. as fotografijos pradzemoksli skaitau kelinti metai ri ND darau ne viena karta, aisku ju joms nerodziau, bet del saves, kol mokinaus fotografuoti, domejausi kas kur ir kaip biggrin.gif Dabar nusprndizu prisijungti prie sektos biggrin.gif ir padaryti viesus ND, nes skaitau kaip koks zulikas slapta tema smile.gif

skaitau ir as jau visi metai ... nors buna ir daznu pertrauku biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2013 04 05, 11:01)
skaitau ir as jau visi metai ... nors buna ir daznu pertrauku  biggrin.gif

o tu ne tik skaityk, bet ir bandyk pasidaryti pati.
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2013 04 05, 12:01)
skaitau ir as jau visi metai ... nors buna ir daznu pertrauku  biggrin.gif

Mergaitės pasakysiu iš patirties TIKRAI verta atlikti namų darbus, gauti kritikos, tada visai kitoks supratimas atsiras, anksčiau ir aš tik skaitydavau, maniau viską moku, bet.... Kol vieną dieną nutariau įsitraukti į "sektą" ir užkibau lotuliukas.gif,kadrų padariau tikrai daug, bet buvo verta, kokia palaima užplūdo atlikus paskutinius nd wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 04 05, 11:08)
Mergaitės pasakysiu iš patirties TIKRAI verta atlikti namų darbus, gauti kritikos, tada visai kitoks supratimas atsiras, anksčiau ir aš tik skaitydavau, maniau viską moku, bet.... Kol vieną dieną nutariau įsitraukti į "sektą" ir užkibau  lotuliukas.gif,kadrų padariau tikrai daug, bet buvo verta, kokia palaima užplūdo atlikus paskutinius nd  wub.gif

drinks_cheers.gif tai va ir as laukiu kritikos, turiu jau viena TAIP smile.gif gal dar gausiu, akzkaip ne visos puola komentuot ir spirti i sikna, ar paglostyti biggrin.gif
Atsakyti
Mano nuomonė tokia, kad tam ir buvo sukurta ši tema, kad mokintis būtų galima ne tikt pagal vieną modelį. O tos kurios nori daryti nd taigi prašom, einam į tą temą ir darom, o ne dar kartą šioje temoje primenam kaip mums tai būtų naudinga:) kad anoj temoj burbuliuoja kaip negerai mes darom tai jų reikalas, nebūtina jums kaip avelėms ir sekt paskui poros žmonių pasisakymą kaip ką pirmiausiai mums reikia daryti smile.gif atsiprašau jei piktokai čia aš, bet taip pasirodė, kad dabar belieka tik trint temą, nes toj temoj kažkas pasakė, kad neįmanoma mokytis be nd biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shineida: 05 balandžio 2013 - 11:36
Please, kokių nors komentarų mano fotkei 4u.gif Ar jau dabar visos bijot komentuot, nes kažkas anoj temoj parašė, kad nemokat biggrin.gif Mokėkit priimti kritiką ir nereaguokit į ją taip jautriai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2013 04 05, 13:43)
Please, kokių nors komentarų mano fotkei  4u.gif Ar jau dabar visos bijot komentuot, nes kažkas anoj temoj parašė, kad nemokat  biggrin.gif Mokėkit priimti kritiką ir nereaguokit į ją taip jautriai  4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

As tai nereguoju smile.gif tik pamasciau kad gal iseitu i nauda vel ND ten padaryti. smile.gif Bet irgi jei kuri ten daro Nd ir cia bendrauja tai vel uzkliuvamos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O tavo foto man labai patiko bigsmile.gif ypac mintis smile.gif daugiau nekomentuosiu bo nusikomentuosiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2013 04 05, 12:32)
Mano nuomonė tokia, kad tam ir buvo sukurta ši tema, kad mokintis būtų galima ne tikt pagal vieną modelį. O tos kurios nori daryti nd taigi prašom, einam į tą temą ir darom, o ne dar kartą šioje temoje primenam kaip mums tai būtų naudinga:) kad anoj temoj burbuliuoja kaip negerai mes darom tai jų reikalas, nebūtina jums kaip avelėms ir sekt paskui poros žmonių pasisakymą kaip ką pirmiausiai mums reikia daryti smile.gif atsiprašau jei piktokai čia aš, bet taip pasirodė, kad dabar belieka tik trint temą, nes toj temoj kažkas pasakė, kad neįmanoma mokytis be nd biggrin.gif

drinks_cheers.gif Be to gi kas nori gali dalyvauti ir sioje, ir anoje temoje.

Toe pirmas ispudis apie tavo nuotraukas - idomi . Bet man kazko jai truksta ....dar nezinau ko g.gif gal kazkokio akcento - menteles ar panasiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalkamik: 05 balandžio 2013 - 11:53