Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti kartu

Jomato prisijungsiu prie visu sakanciu, jog labai jau panasios abi foto ax.gif
Tutis55 tavo nuotrauka su voratinkliu grazi, tik noretusi jo stambesniu planu mirksiukas.gif

QUOTE(LEEja @ 2013 04 04, 10:37)
as su tom savo tulpem pasimokinau, turbut nedarysiu nuotrauku su mazu f, nes isvadinot fona dekiu ir ne viena karta. isilieje - nesimato nieko, tai tos interpretacijos man nepatiko biggrin.gif
gyvenime nedariau ir nedarysiu nuotrauku su dekiais fone biggrin.gif ten buvo antikvarine gelda-lovelis su kriauklem ir pasaga. dekis, dekis.... laugh.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tutis55 @ 2013 04 04, 12:19)
supratau  4u.gif  tai zaidimuj kokia cia foto reikalinga?,,vienisas medis"?

Nebutinai, foto reikalinga atitinkanti "trecdalio tasykle" mirksiukas.gif
Atsakyti
As dar su savo vaikiu, cia praeita savaite fotkinta

user posted image
Atsakyti
labai atsiprasau uz ziopluma,bet kur pasiskaityt apie trecdalio taisykle,kokia jai reikalavimai blush2.gif
Papildyta:
aciu jau radau aprasyma smile.gif
Atsakyti
Sveikos.

Jungiuos ir aš prie jūsų.
Dar tik pardėjau domėtis fotografija, ir tikiuos išmokti daug smile.gif 4u.gif

Štai mano kelios foto
Laukiu griežtos kritikos, patarimų ir šilto priėmimo 4u.gif drinks_cheers.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2013 04 04, 11:24)

Labai mielas tavo vaikas wub.gif Nuotraukoje man apačios per daug, tas neryškus daiktas apačioje labai blaško dėmesį ax.gif

Saldi_akimirka --> sveika prisijungusi 4u.gif rožės labai gražios, tik fonas galėtų būti lygus ir už rožių ten kažkas kitokios spalvos nelabai kaip atrodo 4u.gif
Vaikučio kojytę galėjai palikti kadre, o ir horizontas čiuožia...
Atsakyti
Egipta ziuriu musu vaikai bendravardziai drinks_cheers.gif
Nuotraukoje man siek tiek per daug sharpo ir pritariu Gitusiai jog apacioje esantis daiktas blasko demesi.

Saldi_akimirka sveika prisijungusi 4u.gif
Pirmoje nuotraukoje noretusi vienspalvio fono mirksiukas.gif O antroje - ciuoziantis horizontas. Ir manau reiketu fokusuoti i vaikucio akytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalkamik: 04 balandžio 2013 - 13:49
Fonas ir man krito į akis 4u.gif

Dar daug ko reiks išmokti tad laukia didelis sunkus darbas
Papildyta:
QUOTE(Egipta @ 2013 04 04, 12:24)

user posted image

Man ta priekį norisi nukirpti 4u.gif

Atsakyti
Dekui uz komentarus, man ir truputi maiso priekis, nu bet cia jis stalciuj kuiciasi, o jei dar kirpciau, tai tada jau ir rankytes nusikirptu. O sharpo man atrodo flickr pridejo, kompe truputi maziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2013 04 04, 16:07)
Dekui uz komentarus, man ir truputi maiso priekis, nu bet cia jis stalciuj kuiciasi, o jei dar kirpciau, tai tada jau ir rankytes nusikirptu. O sharpo man atrodo flickr pridejo, kompe truputi maziau  blush2.gif

As jau zadejau rasyti kaip tau iseina ryskiai nufotografuoti smile.gif bet kam ryskuma atima kam prideda per daug biggrin.gif kita kart tikrai kelsiu per flickr foto smile.gif
Atsakyti
pamokinkit su tuo flickr, as kazkada atrodo prisireginau, bet neatsimenu net kokiu vardu biggrin.gif nieko nesupratau kaip ten reikia ir dingau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 04 04, 16:12)
pamokinkit su tuo flickr, as kazkada atrodo prisireginau, bet neatsimenu net kokiu vardu biggrin.gif nieko nesupratau kaip ten reikia ir dingau biggrin.gif

as tai kaskada tik issijungiau ir pamaciau kad reikia registruotis tai pabegau biggrin.gif per part.lt greiciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 04, 13:48)
Sveikos.

Sveika prisijungusi 4u.gif Kokį fotoaparatą ir objektyvą naudoji?

Rožės gražios, gal net visai pataiko į trečdalio taisyklę mirksiukas.gif

Vaikiukas labai gražus, graži emocija, bet foto per tamsi, ypač veidukas. Čiuožia horizontas, nukirpta kojytė. Ir fokuso trūksta g.gif
Atsakyti