QUOTE(sayonara @ 2013 04 08, 20:47)
ar tinka, jeigu rytoj įdėsiu, ar norit šiandien?
ok, duodu lengvą:
autorius: Robert Mapplethorpe.
siūlau susirasti daugiau jo foto, paanalizuoti jo kitus darbus ir gyvenimą, paskaitinėti jo citatų ir tame kontekste pakomentuoti, ką matot, nujaučiat; paleiskit vaizduotę nu lenciūgo
mat kaip, raso, kad viena is jo krypciu stilizuoti j/b portretai
mane sita nuotrauka pirmiausiai priverte isiziureti i antraji vyra ir spresti ar jis albinosas. nutariau, kad taip
is menines-emocines puses atrodo, kad pirmasis eina, antrasis tarsi jo vidinis balsas-intuicija-sazine butu ir sakytu, kuria krypti pasirinkti
is technines puses - kazkodel mane trikgdo, kad kvadratas
kol kas tiek minciu, bet paskui ateis ju dar, tai vel pasisakysiu
Papildyta:
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 08, 20:23)
Sveikos
Dar tiki pradedu tai ir pima mano nuotrauka temai linijos
PAskutinem dienom su kriauklitem ir zaisdziu
reikia didesnes foto, per daug numazinai, tada, as galvoju ispudingiau atrodytu kriaukle ir tos linijos. turiu knyga apie juodai balta fotografija, ten autorius nemazai kriaukliu is arti prifotkines butent linijoms ir spiralems parodyti, grazu.
manau ir sita j/b turetu geriau ziuretis
Papildyta:
QUOTE(dalkamik @ 2013 04 08, 21:03)
Labukas
Pasirodau po labai sunkaus savaitgalio....fotografavimo prasme
Fotografavau pusbrolio vestuves. Zinau kad man iki vestuviu fotografijos labai dar TOLI, bet isprase manes

Zinoma perspejau jaunavedzius kad nesitiketu ispudingo rezultato ir juos tai tenkimo. Sutikau nes norejau patirti kas tai yra ir isbandyti save
Tad keliu kelias foto....prasau pakomentuokite
o, tai sunkiai dirbai - kaip ispudziai, ar sklandziai praejo, viena fotkinai ar kazkas dar padejo? ar baznycioj sunku buvo?
del nuotrauku, esu ne per seniausiai ziurejusi ir garsiausiu ir nelabai estuviu fotografu albumus, tai pastebejau, kad dabar ant bangos, mada tokia, atskirai ziedus, atskirai suknele, batelius, puokste fotkinti
labai patiko kazkokiam straipsnyje skaiciau, autorius (fotografas) apie sita mada labai taikliai pasake: detales, puosktes, plauku sruogos, rankos su ziedais ir t.t. - o kur jaunieji?

as cia ne tau taikau, tiesiog apie sita mada kalbu.
man pirmoj nuotraukoj norisi daugiau veiduko, ir kazkaip glumina i kryziu panasi ta veidrodzio detale

o antra nepatinka, nes jauciu antipatija va taip atskirai forografuojamiems ziedams, ar jie ant puokstes, ar ant medzio sakeliu maciau mauna, ar i jaunosios batelius deda... ir fokuso astresnio tada noretusi, nors spalvos jaukios, pastelines, patinka
kazkaip su kalbejimu man siandien baisokai

einu patylesiu