Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti kartu

QUOTE(LEEja @ 2013 04 17, 21:52)
niekas nesneka su manim smile.gif
siandien va pasivaiksciot buvom
user posted image

user posted image

user posted image

Pirmoji foto thumbup.gif o jei j/b g.gif
Kazkaip nera visai ikvepimo "islaikymo" temai doh.gif manau pasuosiu si karta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dalkamik @ 2013 04 17, 23:57)
Pirmoji foto  thumbup.gif  o jei j/b  g.gif
Kazkaip nera visai ikvepimo "islaikymo" temai doh.gif manau pasuosiu si karta verysad.gif

pas mane tas pats.... Mergike pasirgo ... tik savaite praejo ir vel serga... Net rankos nusviro .... Pakolkas ulka fotoaparatas .. NA gal dar savaitgali susiimsiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2013 04 16, 12:20)
Ilgas ar trumpas ar nesvarbu?

Visoks. Nes sprendžiant pagal visišką štilių temoje, pavasaris už lango ir kažin ar bus daug foto g.gif

QUOTE(LEEja @ 2013 04 16, 21:08)
merginos, kas zino paslapti, kaip toki baltuma isgauti? kad butu ne pilka, ne isdege, o graziai balta? smile.gif

Ko nors lengvesnio paklausk biggrin.gif Arba po metų, kai jau galbūt būsim nebe nulinukės biggrin.gif

QUOTE(LEEja @ 2013 04 17, 21:52)
siandien va pasivaiksciot buvom

Dažniau išeik pasivaikščioti mirksiukas.gif Pirma ir trečia thumbup.gif
Atsakyti
oi, siandien tokia svente buvo (pensininku laugh.gif ) tai buvau pafotografuot, einu dabar tvarkyt nuotrauku, jei ka labai ypatingo rasiu - idesiu biggrin.gif
Atsakyti
labukas, noriu pasidalinti skelbimuku, norintiems igyti praktikos vestuviu fotografavime, galbut kazkas susidomes mirksiukas.gif ieskomas asistentas
Atsakyti
na, tylinciosios, buvau mieste - ko norit, duru ar zibintu? biggrin.gif
Atsakyti
Dek viska kas grazu
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 04 19, 21:04)
na, tylinciosios, buvau mieste - ko norit, duru ar zibintu? biggrin.gif

Norim visko biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
LEEja, labai gražu thumb_yello.gif Gerai, kad esi šioje temoje, o tai ji turbūt numirtų bet tavo foto iš pasivaikščiojimų ir kt dalyvavimų 4u.gif

Dėl žibintų foto: man visas tris norėtųsi tiesinti. Biškiuką griūna ax.gif Antra nerealiausia thumbup.gif Kaip apdirbai?
Atsakyti
Labas 4u.gif Kadangi ši tema buvo apie išlaikymą norėjau paklausti kaip susitvarkyti su ilgu išlaikymu? Buvau prie upelio ir norėjau nufotografuoti tą gražią vandens tėkmę su ilgu išlaikymu ir nepasakyčiau, kad kažkas labai gavosi... Nuotraukos per šviesios ir statant ant ilgesnio išlaikymo dienos šviesoje neišėjo padaryti tamsiau.. ISO nustačiau žemiausią (200) diafragma užkėliau kiek galėjau, nebepamenu tiksliai kiek išlaikymas, bet kai gaudavosi graži išlieta srovė tai viskas aplinkui per šviesu unsure.gif Taigi kaip reikia dienos šviesoje fotografuoti ilgesniu išlaikymu?
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 04 19, 21:55)

Labai gražūs žibintai mirksiukas.gif Gražūs pastebėjimai, spalvos. Man antroji irgi labai patiko, tokia spalviškai labai miela smile.gif

QUOTE(shineida @ 2013 04 21, 20:41)
Labas 4u.gif  Kadangi ši tema buvo apie išlaikymą norėjau paklausti kaip susitvarkyti su ilgu išlaikymu? Buvau prie upelio ir norėjau nufotografuoti tą gražią vandens tėkmę su ilgu išlaikymu ir nepasakyčiau, kad kažkas labai gavosi... Nuotraukos per šviesios ir statant ant ilgesnio išlaikymo dienos šviesoje neišėjo padaryti tamsiau.. ISO nustačiau žemiausią (200) diafragma užkėliau kiek galėjau, nebepamenu tiksliai kiek išlaikymas, bet kai gaudavosi graži išlieta srovė tai viskas aplinkui per šviesu unsure.gif Taigi kaip reikia dienos šviesoje fotografuoti ilgesniu išlaikymu?

Aš manau, kad gal reikia gaudyti upelį tamsesnėje aplinkoje g.gif Arba gal dar fotošopas padėtų mastau.gif

Šiai temai neturiu jokios foto blush2.gif
Atsakyti