Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti kartu

Čia kažkada apie medžius kalbėjom. biggrin.gif
user posted image
http://www.imogencun...;menu=landscape
Siūlau nuo savęs šitą fotografę pažiūrinėt. Man patinka, gal ir jums patiks. Pasakysit savo nuomonę. 4u.gif

Sandraxa, o kas ten tos švieselės niekaip nesuporantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulėlė: 23 balandžio 2013 - 05:25
Sveikos,jungiuosi į jūsų būrelį ax.gif turiu sony a200, objektyvas labai labai prastas minolta,bet ką turiu su tuo ir bandau fotografuoti. pirmai pradžiai taiskaitau labai daug teorijos,lankausi forumuose ir ir aišku čia biggrin.gif pradžiamokslio tema man per sudėtinga todėl noriu įsijungti į jūsų būrį ax.gif fotografuoti bandau dar tik trys mėnesiai blush2.gif nu ir aišku bandysiu atlikti darbelį paskelbtai temai pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(dalkamik @ 2013 04 23, 00:32)
bigsmile.gif ypac paskutine  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
Kokie nustatymai?  g.gif

biggrin.gif
ISO -3200 f5,6 30 s

O paslaptis labai paprasta . Fotografavau is trecio auksto ... sufokusavau i pravaziuojancia masina ir sekiau ja su fotoaparatu . kai dingo is akiracio palikau likusias sekundes stoveti fotoaparata ant stovo nejudinama smile.gif

Labai mazai zvaigzdziu danguj mates vakar .... tai isejo nufotografuoti tarsi jos kristu, bet kaip rasiau ju mazai - tai foto nuobodi smile.gif

Zvaigzdeja mirksiukas.gif parodyk keleta savo nuotrauku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandraxa: 23 balandžio 2013 - 13:37
QUOTE(Toe @ 2013 04 22, 07:49)
Galiu tik pasiūlyti: ATSPINDŽIAI  bigsmile.gif

Jei įdomu: foto iki sekmadienio imtinai. Jei netinka - siūlykit  mirksiukas.gif

Puiki tema thumbup.gif
Gaila, kad nėra kada fotoaparato į rankas paimti, šiuo metu gyvenu maloniais rūpestėliais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dalkamik @ 2013 04 22, 14:19)
Dedu viena nuotrauka atitinkancia tema  smile.gif
Si nuotrauka is vestuviu, kurias fotografavau smile.gif

Labiausiai man patinka, kad vaikino veidas šviesus, o tas atspindys toks jau juodas. Tad visas dėmesys jam smile.gif

QUOTE(Sandraxa @ 2013 04 22, 23:09)
Sveikos, kad ir paveluotai bet lai  biggrin.gif  mano pasizaidimas tamsia tamsia nakti  biggrin.gif

Puikiai padirbėjai. Įdomu mirksiukas.gif

QUOTE(Žvaigždėja @ 2013 04 23, 12:11)
Sveikos,jungiuosi į jūsų būrelį ax.gif turiu sony a200, objektyvas labai labai prastas minolta,bet ką turiu su tuo ir bandau fotografuoti. pirmai pradžiai taiskaitau labai daug teorijos,lankausi forumuose ir ir aišku čia biggrin.gif pradžiamokslio tema man per sudėtinga todėl noriu įsijungti į jūsų būrį ax.gif fotografuoti bandau dar tik trys mėnesiai blush2.gif nu ir aišku bandysiu atlikti darbelį paskelbtai temai pioneer.gif

Įmesk kelias savo darytas foto mirksiukas.gif

QUOTE(Gitusia @ 2013 04 23, 15:57)
Puiki tema thumbup.gif
Gaila, kad nėra kada fotoaparato į rankas paimti, šiuo metu gyvenu maloniais rūpestėliais  wub.gif

Kokiais rūpestėliais?
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2013 04 23, 14:37)
biggrin.gif
ISO -3200 f5,6 30 s

O paslaptis labai paprasta . Fotografavau is trecio auksto ... sufokusavau i pravaziuojancia masina ir sekiau ja su fotoaparatu . kai dingo is akiracio palikau likusias sekundes stoveti fotoaparata ant stovo nejudinama  smile.gif

Ar gerai supratau, kad judinai visą fotoaparatą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2013 04 23, 17:31)
Ar gerai supratau, kad judinai visą fotoaparatą?  g.gif

aha smile.gif na stengiausi nejudinti o tik kuo ,,ramiau" sekti masina .... bet gavosi kaip matot... nors vaziavo lanku bet gavosi kringelis kiek lankeliu biggrin.gif kiekvienas sudrebinimas - labai pasimato
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėja @ 2013 04 23, 12:11)

Sveika prisijungusi smile.gif

Aš su sony A37 fotkinu smile.gif
Atsakyti
Archyvinė:
user posted image
Atsakyti
Atspindziu temai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2013 04 27, 09:21)
Atspindziu temai

Trūksta spalvų ir ryškumo.. Apdirbus labai gražiai atrodytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2013 04 27, 11:34)
Trūksta spalvų ir ryškumo.. Apdirbus labai gražiai atrodytų smile.gif

Baiges PS demo versija, tai neturiu jokios redagavimo programos, nuotrauko visiskai neredaguota.
Ir kur jus siunciates PS?
Atsakyti