Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti kartu

QUOTE(Toe @ 2013 04 02, 09:23)

Tai kaip dėl temos? Kokias jūs čia sudėtingas siūlot  blink.gif Turiu omeny autoportretą, emocijas  g.gif Man būtų labai sunku, nors gal tik pradžioje baiminuosi. O gal imam tiesiog "Trečdalių taisyklę"bigsmile.gif Labai plati tema, tad visos galės pasireikšti, kas su vienišu medžiu (labai norėsiu pabandyti, tik va laikas spaudžia), kambario detale (šita tema labai įdomi), autoportretu, gėle, peizažu, portretu ir pan. Ką manot?

drinks_cheers.gif mazai ka apie ji zinau, tai bus proga paskaitineti ir pritaikyti su nesunkiais daiktais smile.gif
Atsakyti
griegzde --> avatare ne aš, tik foto patiko, nes kažkiek panaši į mane. Mano dukrytei šią vasarą bus 16 metų... Man 34 smile.gif
Dėl ND - praėjau, bet stipri nesijaučiu, dar plius reik pabaigt, čia jau principo reikalas, tik reik laaabai tinkamą objektą rast.
Mane tikrai galima vadinti tu smile.gif

QUOTE(shineida @ 2013 04 02, 06:49)
O visa informacija apie nustatymus yra kitoje pradžiamokslių temoje pirmame puslapyje, ten visas lobynas žinių, nemanau, kad verta ir šioje temoje kartoti tą patį 4u.gif

Mano nuomone, paprasčiausiia į pirmą lapą galime įkelti kokią mūsų darytą gražią foto iš praėjusios temos smile.gif Kad matytųsi, kad titulinis lapas 4u.gif

QUOTE(Toe @ 2013 04 02, 07:23)
Tai kaip dėl temos?
O gal imam tiesiog "Trečdalių taisyklę"bigsmile.gif Labai plati tema, tad visos galės pasireikšti, kas su vienišu medžiu, kambario detale, autoportretu, gėle, peizažu, portretu ir pan. Ką manot?

Tai ką, skelbiam temą:
Nuotrauka, kuri atitinka trečdalių taisyklę
Tinka bet koks objektas, svarbu, kad jis būtų nufotografuotas pagal trečdalių taisyklę.

Atsakyti

Sveikos, su praejusiom sventem. Grazios Jusu velykines nuotraukos. As tai neturiu ka ta tema parodyt blush2.gif

QUOTE(Sandraxa @ 2013 04 01, 09:54)
atejo laikas uzsiduoti kitos savaites tema siaip jau - kas ka siulo? jau vakar reikejo ... smile.gif

As cia kazkada siuliau raides ir skaicius, galima rast ka fotkint ir namie ir lauke, kas drista is namu nosi iskist smile.gif

QUOTE(Gitusia @ 2013 04 02, 10:44)
Tinka bet koks objektas, svarbu, kad jis būtų nufotografuotas pagal trečdalių taisyklę.

Bet koks objktas labai jau abstraktu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2013 04 02, 12:08)
As cia kazkada siuliau raides ir skaicius, galima rast ka fotkint ir namie ir lauke, kas drista is namu nosi iskist smile.gif
Bet koks objktas labai jau abstraktu  unsure.gif

Raidės ir skaičiai įdomu smile.gif Tikrai verta dėmesio tema thumbup.gif

O dėl trečdalių taisyklės ir objekto, mano nuomone, kas žmogui patogiau - ar nejudantį objektą fotografuot, ar vaiką, ar gyvūną, svarbiausia esmė, kur tas pagrindinis objektas bus nuotraukoje... Kad atitiktų trečdalių taisyklę, nes nurodant konrečiai "fotografuojam žmogų", apsunkintume save to žmogaus paieškomis...
Na garsiai pamasčiau, kaip tada jūs nuspręsit, taip mėginsiu, tik nemaniau, kad taip sunku rast bendrą nuomonę temos klausimu...
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2013 04 02, 14:43)
Raidės ir skaičiai įdomu smile.gif Tikrai verta dėmesio tema thumbup.gif 

O dėl trečdalių taisyklės ir objekto, mano nuomone, kas žmogui patogiau - ar nejudantį objektą fotografuot, ar vaiką, ar gyvūną, svarbiausia esmė, kur tas pagrindinis objektas bus nuotraukoje... Kad atitiktų trečdalių taisyklę, nes nurodant konrečiai "fotografuojam žmogų", apsunkintume save to žmogaus paieškomis...
Na garsiai pamasčiau, kaip tada jūs nuspręsit, taip mėginsiu, tik nemaniau, kad taip sunku rast bendrą nuomonę temos klausimu...

tai geriausia daryti sarasiuka ir kas paeiliui galvoja tema biggrin.gif naujokes vis i saraso gala bus traukiamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2013 04 02, 10:44)
Tai ką, skelbiam temą:

Pasiliekam prie šios, nebesiblaškom. Labai gera tema, pamokanti, juolab, kad nuomonės šįkart labai skiriasi. Ir savaitė jai duodama. Tikrai, kam kas patogiau, ar portretą, ar judantį daiktą, ar gėlę - viskas tinka thumbup.gif

Čia šis tas pasiskaitymui:
http://www.ekonkursa...t...&view_id=43
Atsakyti
Čia dar apie trečdalius: http://www.efoto.lt/...kos_kompozicija

Ir čia: http://www.lesson.jo...nio-sudetis.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toe: 02 balandžio 2013 - 14:10
Įkelsiu Jūsų kritikai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
grazus ledas, bet lapu per daug, keli butu grazu kaip akcentas, o dabar man jie jau kaip siuksles..
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2013 04 02, 15:09)
Įkelsiu Jūsų kritikai  blush2.gif

Labai gražu wub.gif Apačia gal kiek tamsoka ir priduoda tokį sunkumą foto, bet visgi foto gera smile.gif
Atsakyti
Šita foto daryta su tel bigsmile.gif nufotkinau, kol mažius miegojo, nu nerealus tas ledas pasirodė man, gaila fotiko neturėjau...
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2013 04 02, 20:39)
Šita foto daryta su tel  bigsmile.gif nufotkinau, kol mažius miegojo, nu nerealus tas ledas pasirodė man, gaila fotiko neturėjau...

Įrodymas, kad geram kadrui technika ne svarbiausia bigsmile.gif Man patinka. Ledas nuostabus thumbup.gif
Atsakyti