Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti kartu

buvau ir as atspindziu siandien ieskoti, einu ziuret kas gavos, labai tikiuosi, kad bus ka parodo... smile.gif
o siaip tai tylit, nieko nekalbat, nededat, mirs tema, oi mirs smile.gif
ir virsuj idetu: medzio atspindys, man asmeniskai nervina tie kampai uzbalinti/uztamsinti
mergaite - man noretusi atspindiui daugiau erdves ir maziau plauku, blasko raudona bliuzele ir sruogos, reikejo ar pasukuot, ar uz ausies kist
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2013 04 27, 12:45)
Baiges PS demo versija, tai neturiu jokios redagavimo programos, nuotrauko visiskai neredaguota.
Ir kur jus siunciates PS?

Parasyk man i az savo el pasta del PS mirksiukas.gif
Dedu dar viena foto siai temai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalkamik: 27 balandžio 2013 - 19:52
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutes smile.gif jungiuosi i jusu temele:) tik pries kelis menesius pradejau dometis fotografija,bet mazai laiko turiu mokytis...bet pasistengsiu dazniau..pries kelis men isigijau nikon d3100..sendien gavau siuntinuka su nauju objektyvu AF-S Nikkor 50mm f/1.8g 4u.gif tik pamokinkit kap foto ikelti,nes nemoku blush2.gif as per foto.terpe.lt ikeliu nukopinu nuorada tada cia spaudziu IMG bandziau ir su http:// ir be bet vistiek neikelia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merely: 29 balandžio 2013 - 22:18
vis bandau bet niekaip nepavyksta ikelt foto verysad.gif

valio pavyko thumbup.gif temai Atsipdziai,tikiuosi tiks ax.gif
Papildyta:
user posted imageHosted on Fotki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merely: 29 balandžio 2013 - 22:48
sveika, Merely, bet tema mirsta, labai gaila, bet nera dalyvaujanciu...
Atsakyti
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulėlė: 30 balandžio 2013 - 17:44
QUOTE(LEEja @ 2013 04 27, 19:50)
ir virsuj idetu: medzio atspindys, man asmeniskai nervina tie kampai uzbalinti/uztamsinti

Ne specialiai. Natur taip gavosi. O patys medžiai negi negražūs? biggrin.gif

QUOTE(dalkamik @ 2013 04 27, 20:45)
Dedu dar viena foto siai temai

Kaip padarei? Dėjai gal vieną foto ant kitos? Ar iš lauko fotografavai prie lango stovintį vaiką?

QUOTE(LEEja @ 2013 04 27, 20:50)

Pirmoje nervuoja foto viršuje griūvantis horizontas. Kirpčiau. Palikčiau tik gedimino pilį, ji nuostabi mirksiukas.gif
Antroji irgi patiko. 10 balų už pastabumą.

Dar 10 balų už apskritai foto čia. Šaunuolė, kad netingi išeiti į miestą, sudedi čia savo įspūdžius. Nedink mirksiukas.gif

QUOTE(Merely @ 2013 04 29, 23:46)
valio pavyko thumbup.gif  temai Atsipdziai,tikiuosi tiks ax.gif

Labai labai thumbup.gif Kaip pavyko sufokusuoti? Kaip foto apdirbtos? Dar domintų nustatymai, parašyk prašau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 04 30, 19:27)

kur cesnakas!!!!? biggrin.gif
Atsakyti
Kad nemirtų tema:
user posted image

Nors realiai, pavasaris, tuoj vasara, nenuostabu, kad mamos vis mažiau laiko praleidžia prie kompų. Džiaugiasi savo gyvenimu realiame pavasaryje, ir tai nėra blogai. Manau rudeniop bus daugiau dalyvių ir daugiau fotkių smile.gif Nors visos taip laukė saulės, šviesos, šilumos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2013 04 30, 18:10)
Ne specialiai. Natur taip gavosi. O patys medžiai negi negražūs?  biggrin.gif
Kaip padarei? Dėjai gal vieną foto ant kitos? Ar iš lauko fotografavai prie lango stovintį vaiką?
Labai labai  thumbup.gif Kaip pavyko sufokusuoti? Kaip foto apdirbtos? Dar domintų nustatymai, parašyk prašau  bigsmile.gif

aciu smile.gif cia ant greicio paemiau fotika ir nupyskinau tai gerai visai gavosi:) biskuti su picasa spalvas pakoregavau..o zinok nustatymu dabar nepasakysius nes nepamenu nieko nereguliavau tad pirmas kadras ir vsio biggrin.gif
Papildyta:
Galit retkarciais uzsukti juk kai turit laisva minutele ir nesukgalvojat ka veikti thumbup.gif
Ir manau Temos naujos jau reiketu 4u.gif
Papildyta:
o cia nuotraukele jusu teismui 4u.gif

user posted imageHosted on Fotki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merely: 30 balandžio 2013 - 19:50
QUOTE(Jomato @ 2013 04 30, 19:10)
Ne specialiai. Natur taip gavosi. O patys medžiai negi negražūs?  biggrin.gif
Labai labai  thumbup.gif Kaip pavyko sufokusuoti? Kaip foto apdirbtos? Dar domintų nustatymai, parašyk prašau  bigsmile.gif

Fotografavau vaika is lauko ax.gif

Jomato labai grazi tavo geles foto wub.gif

LEEja pirmoji tavo foto - visko man per daug ax.gif
Atsakyti