Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti kartu

QUOTE(sayonara @ 2013 06 07, 11:30)
na, taip. tik Tu, kiek pamenu, sakei foto vertinimui nedėsi smile.gif gražus perukas smile.gif

dėkui, pats džiaugiuosi neatsidžiaugiu biggrin.gif bet čia juk ne ta tema, kur žadėjau nedėti? biggrin.gif beto - reikia gi visus išjudinti, pati sakei, kad niekas nededa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 06 07, 10:35)
dėkui, pats džiaugiuosi neatsidžiaugiu biggrin.gif bet čia juk ne ta tema, kur žadėjau nedėti? biggrin.gif beto - reikia gi visus išjudinti, pati sakei, kad niekas nededa smile.gif

štai, paskatink šios temos merginas drąsiau dėti, eksperimentuoti, jei kuri bijo savo veidą atvirai rodyti.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 07, 11:37)
štai, paskatink šios temos merginas drąsiau dėti, eksperimentuoti, jei kuri bijo savo veidą atvirai rodyti.

Na, jeigu veido reikia, tai čia irgi yra toks variantas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 06 07, 10:38)
Na, jeigu veido reikia, tai čia irgi yra toks variantas biggrin.gif

žiū, tuoj žmoną susirasi
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 07, 11:48)
žiū, tuoj žmoną susirasi

tai kad dėkui, turimos pilnai užtenka biggrin.gif
Atsakyti
jo, autoportretai buvo du, dabar va trecias atsirado.
bet tai geras, kaip nustebau pamacius Darko - as kazkodel visada autoportretus j/b isivaizduodavau, o cia spalvotas, tai net lostelejau biggrin.gif dek, Darkai, dek viska, kalbekim smile.gif nes mirs tema. nu gaila gi...

as dar darysiu, namie vaikai neleidzia susikaut, bet ryt atidursiu stokholme, tai ten viesbuty jau pridarysiu. pazadu.

Atsakyti
LEEja, kaip tau fainiai 4u.gif
Sekmės blush2.gif
Papildyta:
Darkai, patiko tavo autoportretas. Beje labai patiko akinių šešėlis tokie antakiai statūs atrodo biggrin.gif
Atsakyti
ta proga ir aš savo buitiaką galiu parodyti
komentarų gal nelaukiu, nes ir pati visus trūkumus žinau, tiesiog juostą reikėjo pabaigti biggrin.gif

user posted image

LEEja, daryk daryk, turėti viešbučio vonios kambaryje prieš veidrodį darytą auto - garbės reikalas smile.gif aš tokių daug turiu iš kelionių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 birželio 2013 - 11:42
QUOTE(sayonara @ 2013 06 07, 13:40)
LEEja, daryk daryk, turėti viešbučio vonios kambaryje prieš veidrodį darytą auto - garbės reikalas smile.gif aš tokių daug turiu iš kelionių smile.gif

hahahaha rimtai? biggrin.gif nezinojau biggrin.gif reiskia bus ir tokia
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 06 07, 11:47)
hahahaha rimtai? biggrin.gif nezinojau biggrin.gif reiskia bus ir tokia

na, čia tokia nerašyta mada. ir juokinga, ir atsispirti neina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 07, 12:48)
na, čia tokia nerašyta mada. ir juokinga, ir atsispirti neina biggrin.gif

Cha cha, maniau, čia aš viena tokia bidzinkt biggrin.gif pasidarau ir niekam nerodau biggrin.gif
Say, graži šviesa, iškalbinka aplinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 07 birželio 2013 - 12:22
QUOTE(Yvette @ 2013 06 06, 19:33)
antroje orchidėja?
Jei taip, tai jos labai fotogeniškos. Bandyk paieškoti drugelio, sraigių formų iš žiedlapių. Labai fainai gaunasi. Tiesiog pasisukinėk aplink. Ir necentruok. Taikyk trečdalių taisyklę ir turėsi gražių foto

abi orchidėjos. Taip, netrūksta įdomybių tarp jų smile.gif Ačiū už komentarą, pasiskaitysiu apie tą taisyklę smile.gif
Čia dar viena įdomybė, sena, neryški nuotrauka, tiesiog parodau dėl įdomumo:

Šokėjėlės:
user posted image

---
Man asmeniškai, nepatinka nuotraukos juoda-balta, bet kiek žinau, dabar jos labai madoj smile.gif
Atsakyti