Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti kartu

QUOTE(LEEja @ 2013 06 10, 22:27)
rikiuote, Svedijos princeses vestuvese uzvakar

cia jie taip pakrype stovejo? Kazkaip vis lenkiu galva i kaire ziuredama biggrin.gif Bet kadras idomus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 06 11, 14:13)
cia jie taip pakrype stovejo? Kazkaip vis lenkiu galva i kaire ziuredama biggrin.gif Bet kadras idomus.  smile.gif

pakrypusiai gaunasi, kai fotografuoji stovedama istrizai objektui. as taip manau.

va vienas auto. veida balta padaryt deja deja tik pasvajot galiu, o ir siaip.. ai... smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 06 12, 11:17)

Man patiko tavo auto. Patiko tas fakturu kontrastas - zaliuzes ir uzuolaida. Gal tik pakirpciau taip, kad butu ne centruota. O kad veidas baltesnis butu reikia ji atsukti i sviesa. Pvz cia jei tarsi ziuretum i zaliuzes, ta sviesa apsviestu veida. O koreguojant su PS butu gaunamas didesnis kontrastas. As gal karpyciau kazkaip taip...
http://www.flickr.co...N04/9024743412/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Bambolina~: 12 birželio 2013 - 12:14
QUOTE(LEEja @ 2013 06 12, 12:17)
pakrypusiai gaunasi, kai fotografuoji stovedama istrizai objektui. as taip manau.

va vienas auto. veida balta padaryt deja deja tik pasvajot galiu, o ir siaip.. ai... smile.gif

user posted image

asmeniškai aš tai būčiau kaip nors šitaip daręs smile.gif
tik tiek, kad su kadravimu neaišku kaip čia padarius, nei taip, nei taip tinkamai nesigauna, vėlgi, neaišku kaip originalas - ar čia visas vaizdas, ar buvo daugiau erdvės ir paskui nukarpyta smile.gif
user posted image

p.s. - kadangi originalo neturiu, tai tenka dirbt su tuo, ką turiu biggrin.gif taigi kokybės nedaug beliko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darkas: 12 birželio 2013 - 13:54
idejau nekarpyta, kaip ilindau jau i kadra, taip ir palikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 06 12, 14:25)
idejau nekarpyta, kaip ilindau jau i kadra, taip ir palikau biggrin.gif

O auto su pulteliu darot ar su taimeriu? Vis ruosiuosi pabandyti ir as auto pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 06 12, 23:40)
O auto su pulteliu darot ar su taimeriu? Vis ruosiuosi pabandyti ir as auto pasidaryti.

su taimeriu...smile.gif 10 s - tai pozu mandru kazkokiu neislausi, kol nuskuodi i vieta, kol nutaisai veida, tai ir pralekia jos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 06 13, 09:01)
su taimeriu...smile.gif 10 s  - tai pozu mandru kazkokiu neislausi, kol nuskuodi i vieta, kol nutaisai veida, tai ir pralekia jos laugh.gif

va va, as irgi su taimeriu bandau. Tai situacija ta pati. Arba su fokusu nepataikau.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 06 12, 12:17)

Kokie nustatymai?

Man atrodo labai gerai. Dar labai gerai yra ir dėl to, kad stengiesi, bandai, rodai mirksiukas.gif Karpyčiau šią foto, kad veidas nebūtų centruotas. Tik nežinau, ką nurėžčiau: viršų ar apačią ir kurį šoną rolleyes.gif
Atsakyti
atnesu savaja blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(alsute @ 2013 06 20, 16:30)
atnesu savaja  blush2.gif

Man patinka spalvos ir seselis uz geles. Tik noretusi kitokio kadravimo. Taip pakirpti desine puse. Man visada pasiteisina trecdalio taisykle. Tada foto zyyymaii geriau ziurisi smile.gif
Mano dobilai. Labai laukiu kritikos ir pastabu. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Bambolina~: 20 birželio 2013 - 21:36
~Bambolina~, sviesa grazi, dobilai taip pat, bet nepatinka staltieses susirausklejimai ir kampe seselis g.gif
man graziau butu jei pastatymum, ant medinio stalo lauke ir kad kazkur toli butu kokie krumelynai etc. 4u.gif
Atsakyti