Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti kartu

Šios dienos kadrai smile.gif
Man patinka, o Jums? Kritikuokit, nes aš dar labai "žalia" ir man čia viskas OK
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivaflame: 01 liepos 2013 - 19:31
Vivaflame, antroje erzina tie priekyje esantys ramunes ziedlapiai. Ir bitute is uzpakalio pagauta.

Pirma man geresne, tik gal nukirpciau dangu. Dabar speju akcentas yra bite, bet ji tarsi dingsta visoje erdveje. Ir norisi ramunes ziedlapiu pakrasteliu smile.gif
Atsakyti
pasitaisau smile.gif tik ziedlapiu jau nepridesiu smile.gif
galvoju kaip cia ta bitute itupdyt ilgesniam laikui, kad graziai pagaut kadra, bet juk tame ir yra visas zavesys, atrodo ims tuoj ir isskris ta bitute wink.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivaflame: 02 liepos 2013 - 10:33
QUOTE(vivaflame @ 2013 07 01, 20:29)
Šios dienos kadrai smile.gif
Man patinka, o Jums? Kritikuokit, nes aš dar labai "žalia" ir man čia viskas OK

Gal nori pabandyti kitoje temoje atlikti namų darbus, kad nebebūtum "žalia"? smile.gif
Atsakyti
pabandysiu, bet nedrasu...
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2013 07 02, 14:49)
pabandysiu, bet nedrasu...

Pabandyk, pasiryžk 4u.gif

Dėl fotkių: prikibsiu dėl formatų. Alergija man nuo laisvų karpimų, kaip papuolė biggrin.gif Jei jau ta muselė (ten tikrai bitė? unsure.gif ) centruota, norėtųsi gal kvadrato g.gif O šiaip gražu, spalvinga, šviesu, tvarkinga mirksiukas.gif
Atsakyti
palijo...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2013 07 02, 14:51)
Pabandyk, pasiryžk  4u.gif

Dėl fotkių: prikibsiu dėl formatų. Alergija man nuo laisvų karpimų, kaip papuolė  biggrin.gif Jei jau ta muselė (ten tikrai bitė?  unsure.gif ) centruota, norėtųsi gal kvadrato  g.gif O šiaip gražu, spalvinga, šviesu, tvarkinga  mirksiukas.gif

Gal ir ne bite, galcia as neiziuriu smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
noriu pazaisti su jumis ax.gif pagaliau isigijau issvajota fotoaparata ir galesiu megautis laisvalaikiu rolleyes.gif
beje,pastebejimas,cia ateina kaip matau merginos,kurios nori kazka ismokti,bet nesiryzta i pradziamoksly keliauti biggrin.gif o jums kai ideja,kad pameginam pradziamokslio namu darbus daryti pacios sau.ikeltume cia,pasikonsultuotume jei kas neiseina. be jokios rimtos kritikos,tik su pagalba g.gif 4u.gif gal visai naudinga butu.ka manot? 4u.gif
Atsakyti
as uz smile.gif, kaip tik buvau prisedus prie pirmojo ND, atrodo jau padariau. Paskui skaitau skaitau... karpyti - negalima doh.gif tai nzn kada dabar padarysiu is naujo...
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2013 07 02, 19:09)
as uz smile.gif, kaip tik buvau prisedus prie pirmojo ND, atrodo jau padariau. Paskui skaitau skaitau... karpyti - negalima  doh.gif  tai nzn kada dabar padarysiu is naujo...

tai va va,pasirepetuoti,pasikolsultuoti,pasitarti butu visai ne pro sal gal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 02, 18:55)

beje,pastebejimas,cia ateina kaip matau merginos,kurios nori kazka ismokti,bet nesiryzta i pradziamoksly keliauti biggrin.gif

O, matytas zmogeliukas smile.gif O is kuo remiantis padaryti tokie pastebejimai? Dalis mergaiciu raso ir cia, ir ten smile.gif

Siandien turejau proga iseiti pasipievineti. Mokausi pagauti sviesa (man tai pirmas dublis). Rodau, kas gavosi.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2013 07 02, 15:29)

IMHO Jusu foto ne pradinuku lygio, tad manau Jums naudingu komentaru cia nesulauksite. Pvz man, zaliai zaliai labai patinka. Ypac patinka sviesos zaismas laseliuose. Gal nereiketu to daikto desineje, bet man tai nuoraukos negadina.
Turite aki pamatyti gerus kadrus smile.gif
Atsakyti