Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(madmuazele @ 2013 04 06, 11:15)
Bijau numarinti blush2.gif Tik ispikuoti ir kai kurie tik su skilcialapiais... Nieko? unsure.gif

a, jei tik su skilčialapiais, tai dar nenešk. Tokie ir kambaryje dar gali patupėti, nieko jiems nenutiks. Maniau, kad turi kokius iš vazonų begriūvančius makaronus..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 04 06, 10:18)
a, jei tik su skilčialapiais, tai dar nenešk. Tokie ir kambaryje dar gali patupėti, nieko jiems nenutiks. Maniau, kad turi kokius iš vazonų begriūvančius makaronus..

biggrin.gif ne, siemet as protinga buvau... tikiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 06, 10:09)
Ech.. kai vietoj stadionas-galima kazka daryti..

mano stadionas šiemet labai nepatvarus- duris abejas išpūtė vėjas, stogas su skyle nuo apačios iki apačios palei lanką, žodžiu- statinys nerealus. Neįsivaizduoju kada kas prie jo prieis ir ką jam padarys, nes aš tai tik sekmadieniais namie vadovauju, o mb grafikas slenkantis, ne visad susimatom per mano laisvą, tai jau ką pati pasidarau tai pasidarau. Dabar negaliu nagų kišt bo dar slyvą pasižadėjo kai kas išnaikint gale šiltnamio, o ją reikia išverst pakasus šaknis, tai jau šito darbo tai aš nesiimsiu, tiek to, geriau darbe tegu bujoja mano daigai, nesiskundžia jie visai čia, vėsu, šviesu, ko dar reikia. Jei jau namie spaustis reikėtų tai jau tada joooo, reiktų kaimyno kokio ieškot ar ką ...
Atsakyti
Mergaitės, ar Vilmai užteks majonezinio kibirėlio ar ieškoti didesnio. Ti kiek didesnio?
Atsakyti
ne, prie juros pasirodo nevaziuojam smile.gif neturim masinoj tiek kuro... nu bet jau pas mus saulute islindo, vaziuosim i kokia pamiske Kaune biggrin.gif nors jau noras kazkaip praejo kviepoti grynu oru...prisikvepavau, kol sunesiojau visa savo turta i siltnami doh.gif biggrin.gif neskaiciavau keik kartu marsaravau bet tikrai virs 10...jau palei 20 blink.gif nes dar reikejo ir su vandeinuku nubegti, pagyrdyti biggrin.gif tai kadangi daug veinu metu nepanesu, tik po 1.5 l po 2 bambalius, tai teko pabegioti blush2.gif
o dabar visas tas turtas tapo dar sunkesnis blink.gif tikiuosi vyras pades sunesioti atgal, nes kitaip teks rimtai po 2 daigus nesioti...pasunkejo smikiai biggrin.gif

pradedu suprasti nuo ko man tas sprandas skauda blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
planai keiciasi...atsiminiau gi paroda siandien dar vyksta...gal kas zino iki kelintos valandos? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 06 balandžio 2013 - 12:22
QUOTE(zujka @ 2013 04 06, 12:16)
Mergaitės, ar Vilmai užteks majonezinio kibirėlio ar ieškoti didesnio. Ti kiek didesnio?

čia kuriam laikui jį norit majonezo kibiriukan patupdyt? g.gif Jei pastoviam auginimui - tikrai per mažas.
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2013 04 06, 10:18)
Maniau, kad turi kokius iš vazonų begriūvančius makaronus..

tokių aš turiu biggrin.gif Bet šiltnamy 0, kur ten neši doh.gif
Vyno prilaisčiau - ir lauke, ir mašinoj (kai labai stengiausi, tai kiek persistengiau). Ir net kaimą pasiekiau - pilvu prišliaužiau - ale vistiek prišliaužiau, tagi ir pas mus jau pavasarėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 06, 13:39)
tokių aš turiu  biggrin.gif  Bet šiltnamy 0, kur ten neši  doh.gif

o iš kur pas tave makaronai, jei vėliau už mane sėjai? g.gif užpečky be šviesos auginai? smile.gif

Beje, nepatikėsiu, kad pas tave šiltnamyje 0, pas mane šiuo metu +32..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 06 balandžio 2013 - 12:59
[quote=saintlina,2013 04 06, 12:39]
čia kuriam laikui jį norit majonezo kibiriukan patupdyt? g.gif Jei pastoviam auginimui - tikrai per mažas.
Papildyta:
Dabar kaip tik įsikūrę majoneziniam, tai galvoju kiek ilgai juos ten laikyti, nes jau pradeda žydėti. Koks optimalus galutinis vazonas?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 04 06, 12:58)
o iš kur pas tave makaronai, jei vėliau už mane sėjai? g.gif užpečky be šviesos auginai? smile.gif

Beje, nepatikėsiu, kad pas tave šiltnamyje 0, pas mane šiuo metu +32..

tai kad jau ir užpečkio nebeturiu rolleyes.gif Tie, kur kaiman ištrėmiau, ant palangių auga, radiatorius tam kambary visai užsukau. Vistiek balvonai tiek išsistiebė, kad baisu žiūrėt doh.gif
Nu iš kur pas tave +32??? Reiškia, saulė nors pro debesį žiopso g.gif Kuom ten jūs tą saulę prisiviliojat?
Papildyta:
QUOTE(zujka @ 2013 04 06, 13:05)
Dabar kaip tik įsikūrę majoneziniam, tai galvoju kiek ilgai juos ten laikyti, nes jau pradeda žydėti. Koks optimalus galutinis vazonas?

neauginau konkrečiai Vilmos, bet manau, kad vazone augančiam pomidorui bent penkialitrinės talpos tikrai reikia.
Atsakyti
Pa smane saule pasviete pora valandu, tai ir prisilo gerai siltnamyje. Tupi pomidorai dezese ten ramiai sau. Tegul lepinasi. Gana cia palanges trynti... Gi balandis ar ne balandis dabar ! cool.gif
Nors iki siltnamio tai per pusnis tysiau tuos savo daigus net issisiepusi. Kupra slapia kaip reikiant buvo biggrin.gif
Atsakyti
o pas mane balos siltnamyje blink.gif doh.gif ridekeles paskende verysad.gif pomidorus tai patraukiau is balu, nes tik veinoj pusej balos....bet ridikelius tai neisrausiu blink.gif
Atsakyti
Pas mus saule tik dabar islindo...
Siandien mane kazko nervas ima... Noriu tulpiu, narcizu jau... Kada tos geles per tas pusnis islys.
Isnesiau viena turima didesni pomidora i balkona pasigrudinti-lyg patiko g.gif
Atsakyti