Tiesa, vakar apžiūrėjau anytos plantacijas, ji kaip kažkada jau sakiau- sėja kovo 14, maždaug, tai dar tik dabar tikrieji lapeliai lenda. Nu bet ir galva žmogaus- matė pas mane kaip dygsta, kaip auga, kad visi sudygo, tai ji pamislijo mat kad gal pas ją nesudigs ir saujom pasisėjo

Tai dabar miškas laukia pikiuot, įdomu ką ji su tiek darys

Aišku- gentys apdalinti bus, dar podružkės kaip visad, išbazarins visus iš namų ir liks be nieko, kas kad miškai dabar sudygę. Tai vakar aš ją pasisodinus aiškinu- sodinkit po kelias sėkliukes kelių veislių- jum užteks pabandymui, matot kaip auga greit- atsėt dar net laiko yra, o juk ir aš kelis galiu duot jei jau bėda, tai ji, blondinė tarp kitko, natūrali, tik linksi galva- nu reks man tavęs pradėt klausytis

Gaila man jos įdedamo triūso, lėšų, laiko, ir vis iš geros dūšios. Sakau- bent išdalinkit nepikiuotus, pačios tetos tegu žaidžiasi, ale tai ne- kaip atrodys ir t.t. norėjau sakyt- o kodėl man lobelijas nepikiuotas visad atnešat tada

, na bet aš tik marti, ne giminė

Tai dabar daviau stričkių babulai ir palikau su jos mišku, o aš savo gražuolius namie pasukioju, pastumdau, sm mergiotes geruoju paminiu... Katros močiutė su agurku kalbasi, tai auga gerai- tai aš panašiai- mažoji mano dainas pomidoram dainuoja kasdien, ten jos žiūrovai būna, o ji prieš juos programas rodosi

Gal ir derlius nebloga sbus su tokia pagalba
kam ten šalčio reik- priimu, vežkit