Subaigtas O.D.A. prausiklis. Iš pradžių labai patiko, bet sunaudojus maždaug pusę ėmė alergizuoti paakius. Na ne visai po pat akimis, ten net nekliūdavo jo, o maždaug tose vietose, kur akiduobės kraštas. Tai likutį sunaudojau kaklui ir dekolte.

QUOTE(ingapoc @ 2013 04 18, 07:02)
O kur jus perkat Freeze?
QUOTE(6Combo9 @ 2013 04 18, 09:31)
Perku daznaiusiai išparduotuvėse (Gilt.com; Hautelook.com, Myhabit.com ir pan) per tarpininkes, uztaikau kai įmeta į asortimentą, tada buna didžiausios nuolaidos, arba rinkiniuose buna, nes originaliame Freeze247.com puslapyje brangoka man

Buna ebay neblogom kainom ir mazesniuose kiekiuose, travel size po 30ml, pats tas kiekis pabandymui ir kainos nesikandžioja, ir manau nelabai yra Freeze produkcijos padirbtukų

Nu prisireike ir man to Freeze sveitiklio
Kaip tik radau ebay maza pakuote

iskeliavo i siuksline mavala lakas 74 los angeles - nedaug belike buvo, sunku pasiekti ir dailiai padengti nagus
is paskos draugiskai paskutini karta nusilakavus keliauja ir catrice nude sensation kolekcijos, berods 2009 m. nude beige irgi nedaug beliko ir sutistejo, grazi spalvyte, bet nemanau kad verta investuot i skiedikli jai, turiu kruvas tu naglakiu, smagu bent poros atsikratyti
, siais metasi palanuoju dar 4-5 atsikratyti
is paskos draugiskai paskutini karta nusilakavus keliauja ir catrice nude sensation kolekcijos, berods 2009 m. nude beige irgi nedaug beliko ir sutistejo, grazi spalvyte, bet nemanau kad verta investuot i skiedikli jai, turiu kruvas tu naglakiu, smagu bent poros atsikratyti

QUOTE(Vitulka @ 2013 04 18, 09:54)
Pas mus Douglase, nes turėjau dovanų čekių. Tik jį reikia sunaudoti kaip kursą, o jau pastoviai naudoti galima nuo 45m.

du tokius blizgesius išmečiau, nes paseno, nepatiko ir nemalonūs ant lūpų buvo
Tušas "Golden Rose" Style Volume
Patiko, blakstienas gražiai atskiria, pastorina. Manau, kad kada nors dar jį kartosiu.

išmečiau likutį

Fresh 'sugar rose' balzamo su spalva miniukas - siaip tikrai labai smagus produktas, minkstutis, gerai dengiasi ant lupu, padrekina, spalva svelni, bet labai graziai atrodo. Uztai didelis didelis minusas del konsistensijos - galima naudot tik saltu metu laiku ir jokiu budu nesidet i kisene ar pan, nes vos tik silciau aplinkoje ir iskart istizta

Superdrug Deep Action Daily Cream Wash
Pagaliau sunaudojau. Buvau pirkus, jį pernai kažkur pavasario pabaigoje, kai oda buvo riebi, tačiau mano odą šis valiklis labai džiovino , nors buvau skaičiusi, kad daug kam jis patiko. Sunaudojau jį šepetėlių plovimui. Manau šiam reikalui jis buvo neblogas nes rašoma, kad yra Anti-bacterial. Tai naudodama galvoju, kad šepetėlius ne tik gerai išplauna, bet dar ir dezinfekuoja

Pagaliau sunaudojau. Buvau pirkus, jį pernai kažkur pavasario pabaigoje, kai oda buvo riebi, tačiau mano odą šis valiklis labai džiovino , nors buvau skaičiusi, kad daug kam jis patiko. Sunaudojau jį šepetėlių plovimui. Manau šiam reikalui jis buvo neblogas nes rašoma, kad yra Anti-bacterial. Tai naudodama galvoju, kad šepetėlius ne tik gerai išplauna, bet dar ir dezinfekuoja